Ямболска дружина-22 тема

• 72 291
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Аз ходих вчера когато беше откриването,но то такава лудница че...Много хора,всеки гледа и така.Купих душ гел за мъжо и паста за зъби да не излизам без нищо. Grinning

# 511
  • Ямбол
Къде е този магазин?

# 512
Магазина е между хотел Кабиле и магазина на Адидас в търговския център на Старата Автогара.Казва се IVIS

# 513
  • Ямбол
споделете за цените как са,какво се предлага въобще?

# 514
Видях, че имат сайт: магазини Ivis

# 515
  • Ямбол
Palia мерси,супер си!

# 516
Аз пак да попитам менния за парфюмите им?
Някой може ли да ми помогне със съвет за личен лекар? Peace

# 517

Парфюмите не ги гледах.Беше голяма лудница.Личен лекар за дете или за голям човек? Hug

# 518

Днес бях там и много ми харесаха парфюмите. В смисъл, видяха ми се маркови, не ментета искам да кажа. Ама знае ли човек... То в тези времена всичко си е възможно. Обаче не вярвам да се излагат сега точно - в тази криза... newsm78

# 519

Парфюмите не ги гледах.Беше голяма лудница.Личен лекар за дете или за голям човек? Hug
Благодаря, а иначе за голям човек. Peace

Днес бях там и много ми харесаха парфюмите. В смисъл, видяха ми се маркови, не ментета искам да кажа. Ама знае ли човек... То в тези времена всичко си е възможно. Обаче не вярвам да се излагат сега точно - в тази криза... newsm78
На мен лично ми се видяха ниски цените за парфюмите имайки предвид, че на поне два места знам цени които са поне двойни.

# 520
Нашето семейство сме при д-р Марчев.На смени са и с д-р Влахова която е и в спешното.Понякога се е случвала и д-р Мантарева.Нямям оплаквания.Дават направления,любезни са.

# 521
Нашето семейство сме при д-р Марчев.На смени са и с д-р Влахова която е и в спешното.Понякога се е случвала и д-р Мантарева.Нямям оплаквания.Дават направления,любезни са.
Благодаря. Peace

Някой може ли да ми препоръча, къде продават хубав хляб?

Последна редакция: вт, 31 юли 2012, 13:04 от Съншайн

# 522
Здравейте, момичета, влизам отново с покана за вас. Grinning

Световната седмица на кърменето ще бъде отбелязана тази година и в Ямбол, със среща, организирана от Ла Лече Лече на 3 август (петък) от 10ч. в Градския парк ("Малкия розариум" с дървената сцена, по главната алея в ляво). Настоящи и бъдещи майки, с кърмачета и по-големи дечица, ще се съберем да си поговорим, да споделим опит, да се забавляваме. Ще има нови списания, брошури, книжки, игри и изненади. Всеки, който се чувства съпричастен и мисли, че ще му бъде приятно с нас, е добре дошъл! Ако ви е нужна повече информация или имате въпроси, може да погледнете и тукHug

# 523
  • София
здравейте, за пръв път ви пиша в темата  Blush  тази година сме решили да пътуваме за морето с каравана. идваме от магистрала тракия - стара загора - бургас и ни иска някъде по път да спрем на някое готино място например с минерален басейн или хубав язовир, но и да е подходящо за къмпингуване с каравана. Ако някой може да ми препоръча нещо конкретно, ще съм благодарна, може и на лични да ми пишете, да не спамим темата, въпреки че аз и тук ще проверявам.
благодаря ви предварително   bouquet

# 524
Някой може ли да ми препоръча, къде продават хубав хляб? Peace

Общи условия

Активация на акаунт