Ямболска дружина-22 тема

• 72 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • В Космоса
Старият парк оправят. Станал е чудничък в сравнение с това, в което се беше превърнал. Но едва ли ще се впечатли, наистина. Всъщност не знам какви са руските паркове. Ако са като в Париж без грам дръвче и посипани с пясък, ще ѝ хареса. Laughing

М/у другото снощи сънувах, че са почнали да го заключват вечер (хахах, откъде ми е дошло пък това да сънувам). Laughing Знам, че имало такава идея. Осъществиха ли я?

# 451
mamagali_vanko много хубави снимки и големи сладури са всички!  bouquet

*Lorelei* За градината наистина е уникална и розариума също, другото все още ми се вижда недовършено. Peace

# 452
  • Ямбол
Доведи я насам към циганската махала. Гаранция, че ще остане впечатлена Wink
Шегичка. Simple Smile

И аз не се сещам за нещо впечатляващо.
Разкопките в Кабиле са идея.

# 453
Съжалявам, че не присъствах. Добре сте си изкарали.
Епине, видях те на пицарията, но се сменяхте и не беше удобно да ти кажа здарсти. Как е работата?
Ах, викай! Grinning Доста е натоварено, прибирам се капнала  Crazy

# 454
Здравейте, имам една молба. Може ли да ми преоръчате добър техник на хладилници, че нашия се развали днес?   Sad

# 455
Трябва ми гастроентеролог. От кого сте доволни? Казаха ми за лекарка в Стралджа, да знаете нещо?
Здравейте момичета,сега виждам темата  случайно и реших да помогна на момичето което пита за гастроентеролог в областа е д-р Павлов в Сливен иначе заминавай за София.В нета има информация за него преглежда в окръжната болница и в Хаджи Димитър също.Моят свеки е редовен пациент даже казва че е по доволен отколкото като е в София.В момента нямам кординати трябва да ги питам за телефони и да ти пиша ако не намериш в нета.
Радвам се че има и Ямболска темичка -Хубав ден на всички!

# 456
Здравейте, имам една молба. Може ли да ми преоръчате добър техник на хладилници, че нашия се развали днес?   Sad
Здравейте,
някой може ли да ми помогне?

# 457
Ами аз знам само сервизите на ул. Драма № 2 и ул. Жеко Андреев № 38
От google ми излезе този:
Клима Сервиз Ямбол ,ул. Силиврия 38 -  дано да е добър Simple Smile

Благодаря на Kristalin за помощта!

# 458
Ами аз знам само сервизите на ул. Драма № 2 и ул. Жеко Андреев № 38
От google ми излезе този:
Клима Сервиз Ямбол ,ул. Силиврия 38 -  дано да е добър Simple Smile

Благодаря Simple Smile

# 459
  • Ямбол
Хоп,цоп,желаете ли мокра среща на басейн?

# 460
Хоп,цоп,желаете ли мокра среща на басейн?
Къде?

# 461
  • Ямбол
Ами в Ямбол нямаме много голям избор на басейни,но предлагам Фиджи-то.

# 462
Здравейте,
Нахлувам в темата ви с една молба. Аз съм Ямболска снаха и тази седмица за сефте оставихме детето при баба и дядо. Тъй като всичко се случва, исках да съм подготвена с добър педиатър.
Препоръчаха ми д-р Белчева. Бихте ли ми дали координати?

И още нещо - новите люлки в градската знаете ли кога ще ги отворят, че това ни беше главния довод в агитацията, а те още не били отворени.

И последен въпрос - имате ли идея дали в градската пръскат против кърлежи и комари, щото тая влага покрай реката много ме тревожи. Изпратих я с един кош гривни и лепенки против насекоми, но все пак...

# 463
На Белчева знам работното време само:
понеделник - петък от 17.00 до 19.00
събота - неделя от 11.00 до 12.00 и от 17.00 до 19.00
Ако ти трябва точен адрес мога да мина да проверя, защото ми е близо.
За люлките в градина всички се чудим кога ще отворят. Аз лично почнах да мисля, че няма да е това лято....
Комарите тази година за ужасни. Не съм чула или видяла да се пръска някъде. Друга година чувах една бръмчаща кола да минава тази по улиците ама тази година НЕ  Peace.

# 464
За люлките в градина всички се чудим кога ще отворят. Аз лично почнах да мисля, че няма да е това лято....

Поредният срок (засега) е 6.7.2012. Но тъй като от Великден я отварят площадката, не знам дали ще спазят и този. Доколкото разбрах проблем с финансирането...

Общи условия

Активация на акаунт