Ямболска дружина-22 тема

• 72 330
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Мисля да дойда на срещичката,нищо че е за кърмачета Party,че не съм ви виждала скоро.Дано да видим и новите бебета които се родиха и нови мами с коремчета Hug.Само да не ни арестуват от СПООР,че има газим тревата Mr. Green Joy

# 436
Добре дошли сте с Ванко (а и срещата е приятелска и отворена за всички, които мислят, че ще им бъде приятно и интересно! Hug Ще се радвам да се видим, че се затъжихме вече.
И аз се замислих да не ни направят забележка на тревата, но от друга страна - полянка със скамейки около нея не предполага ли да можеш и да поседнеш на нея? newsm78

# 437
  • София
Еййй позачетох се назад  Heart Eyes Мноого сладки спомени хораааа  Heart Eyes
За Гастронома говорите, и за пиците на Дика (където на Павката майка му и баща му ги правеха bowuu и Десятката и Капчука- абе все култови места, кипящи от живот  bowuu
Аз живея на Раковска и сега май само там извеждам Криско като се прибера в Ямбол и на едно кафенце до нас Мики  bowuu Иначе не знам вие къде ги разхождате дечковците. Живот и здраве другия месец ще се завърна за малко и август заради ваканцията на яслата ще поседя повече  bowuu, та дано се видим с вас  bowuu

# 438
Абе Павел май всички го познаваме Grinning

# 439
  • ямбол
Някой знае ли защо развалят площадката в парка.Вчера като карахме колелета видяхме,че разглобиха рампата за скейтове и разглобяваха пързалката.Какво направиха тия хора лятото започна ,и децата гледат жадно към пързалките ,а то...... и трева до кръста Whistling ooooh!
Тревата и аз я видях.... Голямо чакане падна за тази площадка и информацията, че сега я развалят ме кара да се ядосвам. Нали уж имаше едни табели в началото на парка където пишеше, че ремонта почва и ще свърши за 70-80 дни ( не си спомням точно). Ми то минаха поне 9 месеца от тогава. Защо не се търси сметка от фирмата или общината или и аз не знам вече от къде Tired.
[/quote                               Чух, че ще слагат нови ,защото тези не отговаряли на изискванията а рампата била преместена на новото игрище което откриха в ж.к Златен рог до стадиона

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 23:40 от mari.d

# 440
  • Ямбол
Честно казано, рампата не видях да е преместена, но едната пързалка я няма.
По рампата продължаваха да работят, мисля че правеха нещо като перила.

# 441
Може би пързалката не е била безопасна и затова са я махнали.

# 442
Трябва ми гастроентеролог. От кого сте доволни? Казаха ми за лекарка в Стралджа, да знаете нещо?

# 443
  • Ямбол
Desperation, на мен ми казаха наскоро за лекарка в Зимница. Но сега не мога да се сетя за името, ще трябва да проверя.

# 444
# 445
# 446
Съжалявам, че не присъствах. Добре сте си изкарали.
Епине, видях те на пицарията, но се сменяхте и не беше удобно да ти кажа здарсти. Как е работата?

# 447
  • Москва
Момичета, привет   bouquet Помагайте, моля. В Ямбол не съм си била от миналия август,а сега се прибирам и на гости ще ми идва една приятелка от тук. Има ли нещо ново в града, което да си струва да й покажа или по-добре да я разходя до Бакаджика? И изобщо какво ще ми препоръчате да й покажа. Не  е като да не го знам Ямбол, но тя е от Волгоград, та аз останах адски впечатлена като бях там и сега се чудя с какво мога и нея да я впечатля. Бих питала баща си, но той вече 20+ години си е в града по-рядко и от мен самата.

# 448
  • Ямбол
*Lorelei* можеш да покажеш новия парк,много красив става,има розариум,има воден кът,детски.
На Бакаджика няма нищо интересно.
Горе на Боровец направиха хубав кът.
В "Златен рог"правят хубав стадион.

# 449
  • Москва
Нов парк??!? Това сериозно или просто Острова го оправиха?! И ако е така...Трябва да е наистина нещо страхотно , за да впечатли руснак, за съжаление...Тукашните паркове са.... Така де,скоро май няма да ги стигнем у нас Sad
На Бакаджика искам манастира да й покажа. Все пак е една от трите руски свети сгради издигнати след войната с Турция.
Мислех си да отидем до Кабиле, но сигурно ще сме ограничени във времето, та предпочитам в града да й показвам.

Общи условия

Активация на акаунт