Ямболска дружина-22 тема

• 72 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Някой знае ли защо развалят площадката в парка.Вчера като карахме колелета видяхме,че разглобиха рампата за скейтове и разглобяваха пързалката.Какво направиха тия хора лятото започна ,и децата гледат жадно към пързалките ,а то...... и трева до кръста Whistling ooooh!

# 421
За много вкусни неща си пишете тук, явно всички сте гладни Wink Peace

Някой може ли да ми каже къде има по-евтини платове? Или някакви намаления на платове?
И пак да попитам за тример за трева от къде мога да си купя? Имаше в Кауфланд, но са свършили.

# 422
И пак да попитам за тример за трева от къде мога да си купя? Имаше в Кауфланд, но са свършили.
http://prodavalnik.com/ads/?q=%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1% … D0%B5%D0%B2%D0%B0

# 423
Съншайн, на Търговска, с/у книжарница Здравец (До кафе "Олимпия") има един магазин, където май не са скъпи (има изкарани 2 фотьойла отвън)

# 424
Момичета, използвам, че темата се оживи, да ви отправя една покана (надявам се, че нямате нищо против, а и не всички влизат във ФБ, където пускаме инфо за събитията Sunglasses).

Заповядайте на Бебешко кафе-пикник, организирано от ЛЛЛ на 12 юни (вторник) от 10,30ч. - в Градския парк (градинката в ляво след моста към центъра). Да си поговорим за кърмене, захранване, отбиване, за живота с кърмено бебе. Сред приятна компания, може да зададете въпросите, които ви интересуват или да споделите какво ви вълнува. Пораснали кърмачета също са добре дошли, да си поиграят на полянката и да се запознаят и с други дечица.  Wink Може да си носите нещо за постилане, нещо за хапване/пийване и почерпка, играчки - изобщо всичко, за което се сетите, че би ви помогнало и/ли допринесло да по-хубава атмосфера и настроение. Краен час - няма Grinning - всеки може да дойде, когато има възможност, и да си тръгне, когато прецени. Надяваме се на хубаво време (има и слънчеви, и сенчести местенца - на който както му харесва), ще си направим и снимки. И не забравяйте да доведете бременни приятелки! Simple Smile

Ако имате въпроси - питайте - тук, или на лични, както прецените. Hug

# 425
http://prodavalnik.com/ads/?q=%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1% … D0%B5%D0%B2%D0%B0
Благодаря, тези ми идват скъпи. В Кауфланд имаше по 20 лв. и ме устройваше напълно за това което ми трябва. Peace

Съншайн, на Търговска, с/у книжарница Здравец (До кафе "Олимпия") има един магазин, където май не са скъпи (има изкарани 2 фотьойла отвън)
Не мога да си спомня къде точно се намира това, тъй като от години не съм била в града. Но ще разгледам по Търговска. Благодаря. Peace

# 426
Някой знае ли защо развалят площадката в парка.Вчера като карахме колелета видяхме,че разглобиха рампата за скейтове и разглобяваха пързалката.Какво направиха тия хора лятото започна ,и децата гледат жадно към пързалките ,а то...... и трева до кръста Whistling ooooh!
Тревата и аз я видях.... Голямо чакане падна за тази площадка и информацията, че сега я развалят ме кара да се ядосвам. Нали уж имаше едни табели в началото на парка където пишеше, че ремонта почва и ще свърши за 70-80 дни ( не си спомням точно). Ми то минаха поне 9 месеца от тогава. Защо не се търси сметка от фирмата или общината или и аз не знам вече от къде Tired.

# 427
Да се включа за пиците  Simple Smile
Тези, за които си мисля, че пише Акаша се намираха вляво по Дика надолу в посока към моста. Отсреща беше /и още си е/ сградата на НТС. Сега там няма нищо, но в близост е аптека Здраве.

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 21:15 от Palia

# 428
Зузи, радвам се да те видя тук. Включвай се от време на време. И ако имаш път насам задължително се обади да се видим.
Пиците ги помня много добре. Наистина бяха страшно вкусни. А пък синът на тези, които го държаха е съпруг на моя бивша съученичка. Май мелбите плезир и каприз ги помним всички. Уникални бяха. Само заради тях съжалявам, че събориха капчука
Епине, май днес те видях из центъра.  GrinningГрадът е малък Grinning

# 429
Саси, и за мен е радост да те зърна  Mr. Green Надявам се да сте добре, а за срещичката - навита съм!  Hug

# 430
Сас, възможно е, днес много щъках напред-назад Mr. Green
Ами хайде, хайде да се организираме за среща! Simple Smile

# 431
Здравейте момичета  bouquet! От близо година с моето семейство живеем в Ямбол... и така учебната година свърши. Имам син на 10 години /вече ще е 5 клас/ и дъщеря на 7 /вече 2 клас/. Сега настана малка ваканционна скука. За жалост повечето им съученици и приятелчета явно заминаха при баби и така .... Много ми се иска да ги запиша да се занимават с нещо за да може лятото да мине по весело и да се запознаят с дечица. Нещо спортно или език. Моля ви дайде ми предложения, защото търсейки в нета не стигам далеч за жалост. newsm78 Embarassed Blush

# 432
  • Ямбол
Провери в ОДК (общински детски комплекс): http://odk-yambol.org/
В кое училище са ти децата, мама_Ники?
Моите са на 7(но за първи клас) и 14 (за 8 клас).

# 433
Много благодаря! Още утре ще отидем да проверим какво предлагат като занимания и дано има места....  Моите деца са ученици в СОУ "Св. Климент Охридски". Hug  bouquet

# 434
  • Ямбол
Дъщеря ми ще е там в първи клас, а баткото излиза от там в седми клас.

Общи условия

Активация на акаунт