Ямболска дружина-22 тема

• 72 275
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Честито.Да ти е жива и здрава дъщеричката ти.Аз също съм от Ямбол.Има ли момичета тука от 15-16-17 години или няма?.Аз съм момче.

# 541
  • Ямбол
desperationчестито ти дъщеричка,жива и здрава да ви е и много да ви радва.

mitkom12добре дошъл си в темата,не е лошо да има и мъжка компания.
дано си намериш другарче Simple Smile

# 542
  • Ямбол
Имало едно време един вожд, ама го няма вече и липсва. И като се замисля май и тези, които го знаят май вече не пишат в темата, само аз. Их, че му забравих ника, името само знам.

# 543
Парка е станал хубав нали ? Ама със тези порти и огради искат да защитът парка от самите нас.

# 544
  • Ямбол
Нека да има огради и врати и контрол, че някои хора вече са изписали творенията си по беседките. А други обичат да чупят и вандалстват.

# 545
Eм права си Лиляна,че някои хора вандалстват и други чупят(цигани).Ако някой иска да се свържи с мен да търси айсикю-339830565 скайп mitko.mutafov.Аз съм моче на 15 години.Умно добро уча в МГ .Винаги съм изслушвал хората и им помагам с техните проблеми.Постояно ги укуружавам ,ако имат нужда да им помогна им помагам.

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 10:24 от mitkom12

# 546
Благодаря на всички за милите думи и пожелания!  bouquet.

# 547
Благодаря на всички за милите думи и пожелания!  bouquet.
  bouquet

Eм права си Лиляна,че някои хора вандалстват и други чупят(цигани).Ако някой иска да се свържи с мен да търси айсикю-339830565 скайп mitko.mutafov.Аз съм моче на 15 години.Умно добро уча в МГ .Винаги съм изслушвал хората и им помагам с техните проблеми.Постояно ги укуружавам ,ако имат нужда да им помогна им помагам.
Митко, мисля че имаш невалиден скайп?  Peace

# 548
  • Ямбол
Митко, учим на едно място Wink (аз съм в другата гимназия, от другата страна на масата, т.е. учител).

# 549
Не ми е невалиден.Нещо си се объркала .Дай си твоя скайп.Илияна ти учиш или преподаваш в МГ

# 550
  • Ямбол
Преподавам, но в другата гимназия, в чиято сграда се помещава и вашето училище.

# 551
Aз съм завършила ПГ випуск 2000 Simple Smile

# 552
Преподавам, но в другата гимназия, в чиято сграда се помещава и вашето училище.

Аха.Значи в ПГ преподаваш .На кой клас преподаваш? На осмите класове ли преподаваш?

# 553
Аз завърших ПГ 2010 Laughing Лиляна по какво преподаваш може да съм ти била ученичка  bouquet

# 554
  • Ямбол
О, аз съм от скоро в гимназията - от началото на 2011г. Информатика, ИТ, Математика.
Преподавам на различни класове - тази година имах доста осми, идната все още не знам.

Общи условия

Активация на акаунт