Ямболска дружина-22 тема

• 72 262
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
О, аз съм от скоро в гимназията - от началото на 2011г. Информатика, ИТ, Математика.
Преподавам на различни класове - тази година имах доста осми, идната все още не знам.
за това ми засече правописната грешчица и ми направи забележка,явно е професионално Mr. Green Peace

# 556
  • Ямбол
А, ти ли беше с печатите Wink
Не е само професионално или поне в моите предмети не се налага да търся такива грешки.
Обаче и на учениците казвам, ако открия, особено, ако ще си разпечатват текст.

# 557
Помогнете с координати на фирма за почистване по домовете. Искам да ми се изпере дивана. Ползвали ли сте такава услуга и колко струва?

# 558
Незнам.Сама не можеш ли да го изпереш ? Купа или леген веро и започваш да търкаш с гъба дивана и после го минаваш с вода и си готова.

# 559
  • Ямбол
desperation,координати на изуст не мога да дам,но ще се опитам да обясня.
Авто мивка и сервиз е,както и химическо чистене със специална машина,идват по домовете с уреда и препарати,не е скъпо,всичко става като ново.
Намира се...хм малко усукано ще обясня,но ако някой се сети да помогне,ако се сети за име на сервиза,ще го открием адреса и тел в Google.
От старата автогара,като се спуснеш към пункта за яйца,подминаваш и не в следващата,а по-следващата пресечка от нея страна,някъде срещу сервизите от отсрещната страна по стълбите нагоре.Та навътре в ул.там има някаква сграда,детска градина мисля-точно срещу нея е сервиза.
Дано съм била полезна.

# 560
  • Ямбол
Там има само една детска градина, преди ́и казваха "Изтоците", сега е "Свобода". Там са Социалните, а улицата мисля, че е "Крали Марко".

# 561
Там има само една детска градина, преди ́и казваха "Изтоците", сега е "Свобода". Там са Социалните, а улицата мисля, че е "Крали Марко".

Точно! Само че улицата се казва "Максим Бехар". Аз работя в ЦДГ "Свобода" и всеки ден си гледам табелата за пране на мебели. Автомивката е точно срещу детската градина. Май имаше и телефони, но в момента съм в майчинство и не съм на работа, така че не мога да ги напиша. Най-добре е да се отиде на място. Peace

# 562

Точно! Само че улицата се казва "Максим Бехар". Аз работя в ЦДГ "Свобода" и всеки ден си гледам табелата за пране на мебели. Автомивката е точно срещу детската градина. Май имаше и телефони, но в момента съм в майчинство и не съм на работа, така че не мога да ги напиша. Най-добре е да се отиде на място. Peace
Благодаря за координатите, може да се възползвам и аз. Peace

# 563
Помогнете с координати на фирма за почистване по домовете. Искам да ми се изпере дивана. Ползвали ли сте такава услуга и колко струва?

Имам мобилен телефон на тази фирма за почистване, намираща се на "Максим Бехар" - 0896 046 595, дано е актуален. Преди няколко години идваха да перат матрак на легло тип приста, платих 12 лв.

# 564
  • Ямбол
ее разконспирирахме ги с обща помощ  Laughing

# 565
Добро утро .Колко члена има в групата.

# 566
  • Ямбол
ами малко сме,но нека се преброим ако е нужно.
1

# 567
# 568
Здравейте,
някой не подарява ли малко куче? Peace

# 569
Здравейте,знаете ли от къде мога да взема в Ямбол или Сливен детски пюрета на едро.Моя бебок яде най-много пюретата на Gerber,някои на Hipp,Bebevita,плодови на Ганчев.Благодаря Ви.    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт