Ямболска дружина-22 тема

• 72 238
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ох да , определено след всичко изчетено май ще се откажа от раждане в Ямбол и се насоча към Сливен. Вярно е че риск има навсякъде дори и най добрия специалист да се окаже некомпетентен в дадена ситуация, но тези мнения ме наплашиха доста.
Аз лично и за там четох, не добри отзиви! Peace

"Четох" и "търпях 40 минути шиене без упойка" са различни усещания....
Това наистина е ужасно, за жалост не само вие сте преживели подобно нещо. Sad
 За жалост не само там е така.... Съжалявам за преживяното. Peace
Четох по темата, тъй като не исках да раждам в Ямбол обаче се оказва че и в Сливен има некомпетентни лекари.   Още по за съжаление, че навсякъде в бг е така. Peace

Сега си давам сметка, че постът ми е прозвучал малко грубо, за което се извинявам. Embarassed

# 601
Аз не мога да препоръчам кой  къде да ражда ,единствено предупреждавам никой да не ходи в Евата при Спанова.Условията бяха много добри,чисто,баня и тоалетна в стаята,хладилник,телевизор но......В крайна сметка това ми е без значение след ,като си носих тежки последствия от секциото.

По въпроса за педиатър,споменахте Стоянова .Ние сме при нея за трети път влизаме в болница ,заради нейните методи на лекуване.До преди няколко дена лежахме в Ст.Загора .Болни сме от юли месец ,с 3 АБ на сляпо и ред други лекарства,на снимка не можаха да разберат имаме ли пневмония или не,и за по сигурно ни остави на хардалени компреси без лекарства.Сто пъти и казах ,че кашляме и ,че не е добре и накрая за първия учебен ден ще ни вкара в болницата.Не знам защо никога не ми взима думите на сериозно и само ми се смее и ми вика,,ти такива работи няма да си мислиш,,.И какво мислите стана на 17.09 отиваме на у-ще ,вдигаме 40 градуса Т и си тръгваме.Събрахме си багажа и айде в болницата с пневмония,гнойна ангина и подути лимфни възли.Тук в Ямбол ходих и на пулмолог и на УНГ,ПЪЛНА НУЛА ВСИЧКИ,жалко за децата ни. В Ст.Загора половината отделение беше Ямболийки,които са при различни педиатри от нас,но лекувани със същите АБ и същите инжекции,и съответно същите диагнози #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 602
Гали, за съжаление си много права Sad
Ямболските доктори стават, ако ги търсиш за безобидни неща, ако не, бягай надалеч!

# 603

Това наистина е ужасно, за жалост не само вие сте преживели подобно нещо. Sad
 За жалост не само там е така.... Съжалявам за преживяното. Peace
Четох по темата, тъй като не исках да раждам в Ямбол обаче се оказва че и в Сливен има некомпетентни лекари.   Още по за съжаление, че навсякъде в бг е така. Peace

Сега си давам сметка, че постът ми е прозвучал малко грубо, за което се извинявам. Embarassed
Няма проблем имам доста проблеми един от които забравям може би заради проблемите с щитовидната, така че не е фатално Simple Smile
Просто повечето хора тук са защото имат някакв проблем или повече проблеми или проблеми един след друг. От стреса е за жалост.

Гали, за съжаление си много права Sad
Ямболските доктори стават, ако ги търсиш за безобидни неща, ако не, бягай надалеч!
Къде само те да бяха така, за жалост не са ... Sad

# 604
  • Ямбол
Ауу, темата избягала чак на втора страница...
Видях, че на пазара до старата автогара има млекомат. Някой пробвал ли е млякото от там?

# 605
Това пъксега го чувам newsm78 къде по-точно не съм забелязала

# 606
  • Ямбол
Ей го -
Скрит текст:

Точно пред хранителен магазин "Анди" е.

# 607
Явно скоро са го сложили Simple Smile ще се пробва, ама нещо ме съмнява да е качествено- дано да греша Peace

# 608
Моя близка сподели, че млякото било много хубаво, но още не сме го пробвали.

# 609
  • В Космоса
Еее, дайте отзиви да зарибя и мама! Grinning

# 610
Страхотно е това ,ще пробвам при първи удобен случай.Но как ли ще стои въпроса със срока на годност,кога ли го зареждат newsm78

# 611
В Хасково на пазара също има млекомат, ще ви споделя за него (защото предполагам, че са сходни нещата). Слага се бележка кога е заредено млякото - дата, час, с каква масленост е и т.н.. Тук можеш да си носиш свои бутилки, а ако искаш - има и техни, с капачки (с широки отвори, доста удобни). Аз лично бях много доволна - и от цената, и от качеството.

# 612
Важно за родителите - безплатно за зъбките на децата

Не съм запозната с процедурата, дори не знам дали е необходима и дали няма негативни реакции, но ако някой от вас е решил, то информацията ще е полезна за него.

# 613
Важно за родителите - безплатно за зъбките на децата

Не съм запозната с процедурата, дори не знам дали е необходима и дали няма негативни реакции, но ако някой от вас е решил, то информацията ще е полезна за него.
Зъболекарката на Ванко ни информира за тази процедура миналия път и аз мисля да я направя,след като свършим с пломбите.Изключително съм доволна от нея(тя е под номер 9 в списъка- д-р Димитрова)младичка е ,и тя има малко дете,и се отнася страхотно към децата.Има търпение,обяснява му всичко,не го насилва като го заболи ,а го изчаква.Работят заедно със съпруга си ,от приятели чувам ,че и той е много добър. Peace

# 614
  • Ямбол
mamagali_vankoние ходим при съпруга и,а и няколко пъти са работили заедно по зъбите ни,наистина са много добри,единствени те в града имат специализирана апаратура,микроскопи и др.Е и доста солено е заплащането им,но сме доволни.

Общи условия

Активация на акаунт