Ямболска дружина-22 тема

• 72 234
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
mamagali_vankoние ходим при съпруга и,а и няколко пъти са работили заедно по зъбите ни,наистина са много добри,единствени те в града имат специализирана апаратура,микроскопи и др.Е и доста солено е заплащането им,но сме доволни.
наистина е солено ,добре че само веднъж сме правили зъбче извън здравната каса Laughing

# 616
От днес до 20.10 има 20 % намаление на бебешки стоки в ДМ. Включени са пюрета, памперси, аксесоари, козметика и други неща. Имаше и неща за бременни мами Simple Smile. Доста неща си купих и съм много доволна!

# 617
с карта babybonus ли са или свободно

# 618
Свободно за всички  Peace

# 619
Ауу, темата избягала чак на втора страница...
Видях, че на пазара до старата автогара има млекомат. Някой пробвал ли е млякото от там?
Да, хубаво е млякото. Peace

# 620
И ние купихме вчера от млякото. Хубаво беше  Peace

# 621
Много е хубаво млякото и ние днес го пробвахме Peace

# 622
Какви са тези карти, чак сега прочетох? Peace

# 623
картите се дават на майката за дете до 2 годни - имаш право на 20% отстъпка от промоционални бебешки продукти и храни

# 624
Момо -галееееее здрасти и от мен.

# 625

Момо -галееееее здрасти и от мен.
smile3534

# 626
# 627
  • Ямбол
Ето още нещо интересно, което ще се случи тази седмица в Ямбол - Арт фестивал "Отворени пространства - http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/73966_101511177913 … _1899734009_n.jpg

# 628
Колко (не)благородно ви завиждам, че сте в Ямбол! Няколко дни ще бъде много интересно и красиво. Надявам се после да разказвате и показвате. Wink

# 629
Момичета обещах да пиша за силантите на зъбките,които имаме право сега да слагаме.Става много бързо,детето не усеща нищо(казвам го понеже Ванко доста пита и мен и зъболекарката ,,ще боли ли,,),представлява нещо като пломбичка ,но е само по каналчето на зъбчето.Имаме право до 6 месеца да ходим профилактично на преглед,и ако евентуално нещо се изронило ще ни го подменят.Сложиха ни на 4 зъбчета,и мисля ,че е много подходящо за деца с проблемни зъбки като нас Peace

Общи условия

Активация на акаунт