Ямболска дружина-22 тема

• 72 230
  • 739
  •   2
Отговори
# 630
картите се дават на майката за дете до 2 годни - имаш право на 20% отстъпка от промоционални бебешки продукти и храни
Peace

# 631
ако някой хапва  сусамов тахан на Тръндеви ЕООД , вече може да си го купите и в Ямбол на адрес ул Патриарх Евтимий 15  /това е в кв .каргона  площадчето блио до детска яла щурче /   .
Аз съм много доволна досега си поръчвах по пощата
ето карта  на адреса http://www.bgmaps.com/map/search

# 632
Бих купила, защото съм чела само добри отзиви. А защо там се продава, магазин ли има?

# 633
ако някой хапва  сусамов тахан на Тръндеви ЕООД , вече може да си го купите и в Ямбол на адрес ул Патриарх Евтимий 15  /това е в кв .каргона  площадчето блио до детска яла щурче /   .
Аз съм много доволна досега си поръчвах по пощата
ето карта  на адреса http://www.bgmaps.com/map/search
Каква е цената и грамажа? Peace

# 634
Да ме ориентирате къде в Ямбол има магазин за домакински уреди втора употреба. Искам да разгледам едни определни сушилни както се казва " на живо". Знам за магазина до фото "Венера" и този на "Трите вятъра". Ходила съм и до един в графа до магазин за гуми и този на ул. "Преслав" в близост до " Арлекино".  Кажете къде има другаде такива магазини  Peace.

# 635
  • Ямбол
Виждала съм на ул. "Преслав" долу преди новата автогара, като слизаш от у-ще Кирил и Методий" вляво.
Срещу спирката на "Боровец" също има едно малко магазинче.

ПП. Сега видях, че този на Преслав си го споменала.
Ако си разглеждала сушилни, ще споделиш ли впечатления. Какви има и как вървят цените.

# 636
Ами цените се движат м/у 200 и 250 лева.  Повечето сушилни са немски. Има бош, сименс, електра брегенц, миле,  whirlpool и други. Предлагат се с гаранция от 6 месеца, а на едно място беше и за година. На магазина до фото " Венера" има най - много в наличност. Там уредите се предлагат и с гаранция и без гаранция в зависимост колко пари ти се дават. Запомних за един модел, цената му без гаранция беше 190 лева, ако искаш за 6 месеца става 240, а за една година 270... Най - скъпата до сега която видях беше 350 лева с 1 година гаранция, но пък беше като нова. Повечето са с приличен външен вид - леко пожълтели само.
В Технополис най - евтината сушилня почва от 500 лева.  Това са ми наблюденията за сега  Hug.

# 637
  • Ямбол
Много ти благодаря за изчерпателната информация.
Аз всяка година се каня и все нещо друго изниква. Хем ми се иска да е нова, хем пък и добрите марки могат да работят и повече за по-малко пари. И така все още си се чудя - втора ръка от добра марка или нова, но по-нисък клас.

# 638
На мен не ми се дават много пари за нещо което ще ползвам 4 месеца в годината... Много ги хвалят тези Miele, но за нова цените почват от 1800 лева  Crazy.
Прочетох тази информация за тях "Трудно е да биеш строгите тестове за качество на Miele. Много често те имат далеч по- големи изисквания към качеството от индустриалните стандарти. Отделните домашни уреди са подбирани по случаен начин, подлагани на тестове за издръжливост. Уредите, не се считат за годни да представят марката Miele, докато не преминат 10 000 часа тестове, които се равняват на 20 години експлоатация."

# 639
  • Ямбол
Да, чела съм много тук за Миеле и 200-300лв е много добра цена дори за втора ръка.

# 640
И аз съм се навила за сушилня, ама не ми беше хрумвало за втора ръка. Трябва да поговоря с мъжо. Туку виж дядо Коледа ми донесъл подарък. А за Миеле наистина само добри отзиви съм чувала, та по-добре втора ръка качествен уред, отколкото нов боклук

# 641
Мили мами моля помогнете  Praynig
Синът ми е на 3 години и не може да говори изобщо, препоръчайте логопед в Ямбол  Thinking

# 642
Мили мами моля помогнете  Praynig
Синът ми е на 3 години и не може да говори изобщо, препоръчайте логопед в Ямбол  Thinking
На моя приятелка ,сестра и е логопед,но в момента е в майчинство.Ако все още не си намерила и се интересуваш,ще попитам за телефон на нейна колежка Peace

# 643
  • Berlin
Здравейте!
Аз бих искала да питам хубава ли е детската кухня в Ямбол, има ли частни кухни? Ще оставяме малкия за 2 седмици при бабите, а не искам да ги карам да готвят по 2 манджи на ден. Simple Smile

# 644
  • В Космоса
Малко са им "резмити" ястията. Не ми харесаха на мен, но дъщеря ми ги ядеше все пак. Слава Богу не е злояда! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт