Ямболска дружина-22 тема

• 72 229
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Da popitam i az chastna kuhnia ima li pisha ot tel. izvinete za koeto

# 646
моят опит е от преди 4 години. Тогава беше хубава. За моя вкус храната идваше малко безвкусна, но това е, защото се избягват силните подправки, солта е в малки количества, а и нищо не се запържва. Синът ми не е от най-ящните, но си изяждаше абсолютно всичко. По-скоро отказваше  приготвени по друг начин храни. Явно вкусът допада на децата. Не съм чувала за частна кухня

# 647
Няма частна кухня в Ямбол, 1.50 е купона за държавната кухня. Супите са редички и са само 5-6 вида. Рядко дават месо различно от пилешкото, а десертите се редуват - едни ден кисел и на другия нишесте. Понякога дават грис. Педполагм, че няма да работи за празниците обаче, ако искате мога да питам когато взимам храна следващият път  Peace.

# 648
Здравейте, не знам дали е правилно да питам тук, но не искам да отварям нова тема. Казаха ми, че в ямбол някъде имало магазин за турски сладкиши( баклави и др.) До него има банка ОББ, някой знае ли къде точно се намира.

# 649
  • Ямбол
Ако разбереш къде е, непременно да споделиш. ОББ я знам къде е , но наоколо не съм виждала такъв магазин, освен пицария и аптека.

# 650
  • Cambridge, UK
Здравейте, моля за телефон на др делева (педиатър) че малкият ми е болен, а съм го изгубила. Моля също и за номер на някой добър педиатър който ще ни приеме утре за преглед, предварително благодаря.

# 651
Ние ходихме в събота при Белчева, днес за съжаление ще я търсим пак.  Sad Дано работи  Praynig.

# 652
  • Cambridge, UK
здравей и мерси
чухме се, днес ще работи от 17 до 19 часа
аз все пак ще пробвам да ида до др делева преди това
весели празници на всички!

# 653
Напиши ми после координатите на доктор Делева.  Не сме ходили при нея, дано и не се налага ама с малки деца всичко може да се очаква  Hug. Весели празници и бързо оздравяване!

# 654
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО. МНОГО ЛЮБОВ И ТОПЛИНА ДА ПЪЛНЯТ ДОМОВЕТЕ НИ.
Дано болничките дечица вече са добре

# 655
Момичета подарявам две рибки ,ако някой се интересува
Барбоса
Петнист трихогастер
Дядо Коледа ни донесе рибки,но не знаел коя с коя може да живее Laughing.Нападат ми другите рибки.Ако някой гледа от този вид ще му ги подаря Hug

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 19:07 от mamagali_vanko

# 656
Видях  къде има магазин за сладкиши и баклави. На Търговска  срещу магазина за месо, който преди беше "Гурджовата аптека"  Наистина се пада  точно до банката ( не запомних коя е Wink Май наистина ОББ) , само че на тясната страна на блока. Там преди беше магазинче за втора употреба. Дано сте ми разбрали обясненията....

# 657
Oryx, благодаря за инфото. Ще го посетя задължително, че съм страшен фен на баклавичките

# 658
Привет !Да се запиша и аз ако може във вашата групичка Simple Smile От скоро сме в Ямбол та още го разучаваме . Ще се радвам да комуникираме и да си бъдем полезни всички !
Идваме от гр Русе . Simple Smile

# 659
Добре дошла на mamazori Simple Smile
Чух, че  ресторант "Златен рог" щял да почва да работи отново. Знаете ли нещо по въпроса  Hug

Общи условия

Активация на акаунт