Ямболска дружина-22 тема

• 72 211
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, момичета!
Бих искала да ви попитам за гинеколозите в Ямбол-кои бихте ми препоръчали? Чувам добри мнения за д-р Антонова, но.. да се доверя ли? Спешно е, благодаря ви предварително!   bouquet

# 661
Др. Антонова е добра ходила съм веднъж при нея по време на бременноста.По принцип съм доволна от др. Желев-той ми е гинеколог и е с доста голям стаж така че аз лично но него имам доверие

# 662
А и друго-в Ямбол хормонални изследвания правят ли се, защото съм чувала, че не се правят, но съм доста боса в това отношение и....

# 663
Правят се, как да не се правят - разни там пролактини и т.н

# 664
А и друго-в Ямбол хормонални изследвания правят ли се, защото съм чувала, че не се правят, но съм доста боса в това отношение и....
Зависи какви точно хормони искаш да ти правят? Ако си на 14 г. както пише в профила предполагам трябва да отидеш с майка си на преглед.  Peace
Пиши какъв е проблема, ако искаш на лични да ти дам насока ако желаеш отностно хормоните. На мен вече месеци наред ми се налага да изследвам хормони и съм наясно как са нещата. Ако решиш пиши. Успех Peace

# 665
Мамазори,добре дошла
Гери, аз точно при Антонова не бих отишла. Ходих при нея с проблемна бременност. Пратиха ме да ме погледне с вагинален ехограф. Тя категорично отказа. Започна да ме тъпче с хормони, а е трябвало бременността да се прекъсне спешно. Ако ме беше погледнала щеше да види това
Д-р Желев наистина е добър. Или д-р Янчева
Аз не съм чула ресторантът да отваря, но много ще се радвам, ако е истина

# 666
Благодаря за посрещането!
да попитам мами около училище Климент Охридски има ли ?
Като ви чета  наистина ще ми бъдете от полза с инфото Simple Smile

# 667
Благодаря за посрещането!
да попитам мами около училище Климент Охридски има ли ?
Като ви чета  наистина ще ми бъдете от полза с инфото Simple Smile
Какво по-точно те интересува там? Peace

# 668
  • Berlin
Ами дали има мами от там в темата. Simple Smile Сигурно живеят в района. Peace

# 669
Ами дали има мами от там в темата. Simple Smile Сигурно живеят в района. Peace
Ами града не е толкова голям все пак. Благодаря за пояснението. Peace

# 670
Аз съм близо до Климент Охридски. Ще се радвам да съм полезна, както  и да се запознаем. Имам си и комшийка от Русе Simple Smile А в болницата се сдобих и с приятелка от Русе, която също отскоро е в Ямбол. Ще се заформи група Simple Smile
А за гинеколог - д-р Янчева.
Спокойна вечер!

# 671
:michona вярно ще се  оформим групичка, а и сте прави Ямбол си е едно малко хубаво градче.Попитах защото сме в района .А за самото училище какви са ви отзивите? Синът ни е там предучилищна група Simple Smile
Първите ни впечатления бяха че като попитаме нещо къде се намира  все ни казваха далече, питаме колко далече ... и като ни кажат ми то близо било . Ние като кажем че в Русе сме на 15км от центъра. Или като се каже че е много студено ,ами в Русе си е ужасно кучешки студ........ Но определено ни харесва тук.
Ще се радвам като се постопли да се видим с вас!

# 672
  • Ямбол
Двете ми деца са възпитаници на това СОУ. Големият е вече в гимназия, но малката учи там в първи клас. Имат добри начални учители и съм много доволна, но само от учителите. Училището в лицето на ръководството не са ми приятни, все за нещо пари събират, обещават на килограм и нищо не изпълняват, лъжат нагло. Затова с малката няма да повторя грешката да я оставя след 4 клас.

# 673
И нашият батко учи в Климент Охридски. В 3 клас е. Много сме доволни от госпожата, от класа и от условията. За по-горните класове нямам наблюдения.

# 674
Здравейте, казвам се Красимира и от скоро сме в Ямбол с моето семейство, надявам се да ме приемете в вашия форум, и когато се налага да питам за нещо да има към кого да се обръщам, понеже още не познавам града! Embarassed  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт