Ямболска дружина-22 тема

• 72 209
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравей Краси и добре си дошла и във форума и в града ни. Питай смело като те интересува нещо

# 676
първото което искам да ви попитам е за ясла в ж.к. Златен рог

# 677
Не знам къде точно е детската ясла в Златен рог  newsm78 мислих си, че се намира до ДГ "Валентина", но според тази карта не е така http://maps.google.bg/maps?hl=bg&biw=1280&bih=662&ba … amp;ved=0CLUBEMgT
Директора на една от яслите преди 2 месеца някъде каза, че много от групите са затворени в града и местата в яслите са ограничени. Конкретно каза за яслата в Златен рог, че от 4 групи са останали само 2. Иначе само хубави неща съм чувала за тази ясла  Peace.
Малко ми е странно, но мисля, че скоро и в нашият град ще има проблем за места в ясли и градини и ще се чака като в София.

# 678
Здравейте, казвам се Красимира и от скоро сме в Ямбол с моето семейство, надявам се да ме приемете в вашия форум, и когато се налага да питам за нещо да има към кого да се обръщам, понеже още не познавам града! Embarassed  bouquet
Извинявай за въпроса, тъй като и преди теб едно момиче писа че от Русе идват тук със семейството си може ли да питам какъв е повода? Тъй като на мен ми е странно, защото тук трудно се намира работа или поне за мен е трудно, защо семейства точно се местят тук? Ако искаш може и на лс да ми отговориш ще съм благодарна. Peace

# 679
Изместихме се тук понеже мъжът ми е военен, а в Шумен намаляват броя им, го иместиха тук, и за да не сме разделени заради детето дойдохме заедно, надявам все някаква работа да си намеря и аз

# 680
  • Berlin
То ако имаше нормална работа за мен и мъжа ми, и ние може би щяхме да сме си в Ямбол, ама на ...

# 681
  • Монреал
Знаете ли дали са превели вече детските?

# 682
Не са #Cussing out преди около час и половина проверих

# 683
Някой знае ли къде в Ямбол мога да намеря сладкарски бои?

# 684
То ако имаше нормална работа за мен и мъжа ми, и ние може би щяхме да сме си в Ямбол, ама на ...
Жалко, че на тоя етап лично за мен също няма работа. Макар, да ме викат на интервюта! Не съм с много изисквания на този етап, тъй като и избор голям нямам. Временно бяхме в друг град, но тъй като аз не си намерих работа се наложи да се приместим поради финансови причини. След като се приместихме мъжа ми след около месец си намери работа! А аз все още не мога да си намеря нищо че с висше. Не знам, ако скоро не започна работа няма да е на добре тъй като имаме и планове а за тях ще са ни нужни още финанси. Жалко е, че хора родени в Ямбол се махат, а ми е адски странно защо от други градове се местят тук като може да се каже че работа няма! От друга страна това си е огромно противоречие. Как уж няма работа, а хора от други градове се местят тук а тези които са от тук бягат от тук!!! Необяснимо ми е. newsm78
Лично аз не мислех, че някога ще се върна в родния си град тъй като мъжа ми не е от тук. Но така се стекоха обстоятелствата и тези постоянни финансови и не знам какви кризи. Както и други неприятни факти....
Лично на мен ми е мъчно, че хората бягат от тук това само по себе си обрича града ... Peace

Изместихме се тук понеже мъжът ми е военен, а в Шумен намаляват броя им, го иместиха тук, и за да не сме разделени заради детето дойдохме заедно, надявам все някаква работа да си намеря и аз
Благодаря ти за отговора.  Peace
Лично за мен е много трудно да си намеря работа, оставам засега на ниво интервюта което е още по-потискащо. Макар, че може и да е нормално. Една съученичка ми вика: теб поне на интервюта те викат. Странно мен ме викат, а тя има работа въпреки че не са я викали. newsm78

# 685
Момичета има една опция в банките ,където си получаваме детските за получаване на sms,когато постъпят пари вътре.Просто се подава молба в банката с лична карта.Таксува се на цената на sms-а,който ви е по тарифен план.Аз получавам вече близо две години съобщения и ми е много удобно.Ако искате ще пиша ,когато ги преведат Peace

# 686
  • Ямбол
А аз имам интернет банкиране и си следя всички движения по картата. По тази карта получавам и болнични, и заплата, и бонуси, и други приходи(ако се случи) и много смс-и ще трябва да плащам.
Следя си в Интернет движенията. Мисля всички банки имат такава услуга - само за гледане, без разплащане.

# 687
  • Berlin
Съншайн, момичетата са казали, че мъжете им са военни. Те поне долу-горе са със сигурна работа. Simple Smile
Ние и 2мата сме от Ямбол, но от 10 години сме в София. Работа няма да, съдя по майка ми, която в момента работи при ужасни условия с гаден работодател, освен това е със заболяване и не смее да напусне, защото няма какво друго да намери. Просто е отвратително!

# 688
Момичета има една опция в банките ,където си получаваме детските за получаване на sms,когато постъпят пари вътре.Просто се подава молба в банката с лична карта.Таксува се на цената на sms-а,който ви е по тарифен план.Аз получавам вече близо две години съобщения и ми е много удобно.Ако искате ще пиша ,когато ги преведат Peace
Пиши, пиши    bouquet

# 689
Съншайн, момичетата са казали, че мъжете им са военни. Те поне долу-горе са със сигурна работа. Simple Smile
Ние и 2мата сме от Ямбол, но от 10 години сме в София. Работа няма да, съдя по майка ми, която в момента работи при ужасни условия с гаден работодател, освен това е със заболяване и не смее да напусне, защото няма какво друго да намери. Просто е отвратително!
Много съжалявам за майка ти. Peace
Вие там добре ли сте?
В днешно време нищо сигурно не ми се струва да има. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт