Ямболска дружина-22 тема

• 72 163
  • 739
  •   2
Отговори
# 690
  • Berlin
Благодаря!
Ние сме добре, каквото и да означава това. Simple Smile Живи и здрави да сме, всичко лошо минава така или иначе. Simple Smile

# 691
  • Монреал
Благодаря за отговорите за детските, ако може все пак да съобщите, ако има превод. Аз съм към ЦКБ и без ел. подпис не съм чувала да има банкиране там.

# 692
Мили Мами може ли да ми кажете детски ортопед който преглежда с ехограф  в Ямбол

# 693
Доктор Иванов преглежда бебетата в ДКЦ 1

# 694
и също детски кардиолог с ехограф?

# 695
Благодаря за Др Иванов намерих му координати те

# 696
Някой да е проверявал за детски?

# 697
Няма детски и днес няма да има. Може би от утре ще започне изплащането.

# 698
  • Ямбол
Някой да е проверявал за детски?
Нямам аз, сега проверих.

# 699
Няма днес детски момичета,като ми пратят съобщението ще пиша веднага Peace

Благодаря за отговорите за детските, ако може все пак да съобщите, ако има превод. Аз съм към ЦКБ и без ел. подпис не съм чувала да има банкиране там.
Става за 5 мин,служителката ти дава една молба ,попълваш на място с лична карта и готово Hug

# 700
Привет момичета!
Ние тия дни си ходихме по Русе . Лелелел там сняг валеше , студ,мъгла ..дойдохме си тука топличко  супер Simple Smile)
Краси , добре дошла ! И аз съм от скоро в групичката  Simple Smile) И също като при вас мъжът ми е военен и се преместихме заедно с него . В кое поделение е мъжът ти ? Пиши ми на ЛС ако желаеш Simple Smile)  Познавам момиче което от Шумен  и тя дойде в Ямбол в поделението в Кабиле .

Момичета да споделя произдовители на мед сме ,  някой ако се интересува може да ми пише на ЛС .Продаваме мед букет на 6 лв буркан с винт или 4лв за кг в тенеке -25кг

Искам да попитам -искам да започна курс по сладкарство да имате информация къде може да се провеждат такива курсове? И знаете ли къде има любителски народни танци ?

Хубава вечер!

# 701
За курс платен отиваш в НТС Ямбол питаш на информация долу и те ще т пратят горе в офиса.Там ще ти разяснят кога ще провеждат защото обикновено се чака да се набере необходимата бройка.Аз карах курс по фризьорство през 2011. Иначе може да провериш и в борсата от там са безплатни обаче се чака за одобрение и е 2 пъти по дълъг от платения.

# 702
Ходихме там но няма само за готвачи имало , за сладкари скоро няма да се прави .. та освен там някъде другаде да знаете?

# 703
Мамазори, и аз само за НТС се сещам да правят курсове. А за народни танци иди в читалище Съгласие

# 704
къде е това читалище ?
Момичета лягаме ,спокойна нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт