Ямболска дружина-22 тема

• 72 148
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Народни танци има на много места. Освен в читалище Съгласие има още в ОУ Любен Каравелов, МГ, ОУ П.Р. Славейков, ОУ Д. Дебелянов.. Зависи къде живееш, че да ти е най-удобно.. Навсякъде е хубаво. Ето графиците на най-добрите школи:

Хоро 2002: http://www.rombana-folklore.com/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D … %D0%BD-2011-2012/

All steps: http://www.allsteps.org/yambol/index.php?PType=0&Category=15

# 706
как сте момичета днес ?
:michona благодаря за инфото ще огледам и може да се възползвам от това Simple Smile
Днес шетане из нас ,слад малко ще заведа малкия на училище и се захващам с готвене.. Мисля едно зеленце да сложа и нещо сладичко да направя ще видим .
Усмихнат ден на всички !

# 707
  • Ямбол
Аз след малко се прибирам от училище Wink
Няма да готвя. Едно тесто ще пусна да се  прави и после пърленки със сирене и кашкавал.

# 708
Лили как ги правиш пърленките ?
Офф аз от извество време едни сливенски милинки  ми се въртят в главата ,никога не съм правила но като гледам момичетата в готварската тема във фейса как са ги заформили .. ммм май тях ще захвана Simple Smile

# 709
  • Ямбол
Тесто за пица. После като закрита пица, но със сирене и кашкавал и евентуално някакви подправки - червен пипер или риган, или мерудия или чубрица, според предпочитанията и настроението ми.

# 710
Момичета вече има детски

# 711
Лили това е идейка  ще се пробва  Laughing

# 712
# 713
  • Ямбол
Хей момичета,аз тотално загубих темата,не знам защо не съм получавала никакви известия за нови публикации в темата от ноември месец,днес се сетих да пиша,а то ето че имало размърдване в темата,новодошли..Simple Smile
Ние с 300 зора  и молби успяхме да си подадем молба за детска ясла "Щурче"и от другата седмица тръгваме,има ли други дечица там?
Не знам как ще бъде,като сме неразделни,кърмим се все още,но ми се иска да е сред децата.
Аз също се записах на борсата,но работа не очаквам да ми намерят.
Включвайте се по-често в темата,нека се раздвижи... Simple Smile

# 714
 никид  здравей!  Привет на всички !  никид дано детенце свикне лесно  с яслата все пак там при всички дечица ,игри,занимания  успех!!!

# 715
  • Ямбол
 mamazori ,благодаря и добре дошли Simple Smile

# 716
За курс платен отиваш в НТС Ямбол питаш на информация долу и те ще т пратят горе в офиса.Там ще ти разяснят кога ще провеждат защото обикновено се чака да се набере необходимата бройка.Аз карах курс по фризьорство през 2011. 
А какви бяха цените? И колко време е курса? Peace

# 717
НТС - Ямбол

Списък на доставчици по оперативна програма ... - тук са обявени фирмите, които провеждат в Ямбол професионални обучения по програмите от Европейския съюз. Споделям го, защото има телефони за връзка със съответните организации и може да се пита дали провеждат курсовете, които ви интересуват дори и да не сте кандидатствали по програмата.

# 718
За курс платен отиваш в НТС Ямбол питаш на информация долу и те ще т пратят горе в офиса.Там ще ти разяснят кога ще провеждат защото обикновено се чака да се набере необходимата бройка.Аз карах курс по фризьорство през 2011.  
А какви бяха цените? И колко време е курса? Peace

Тогава струваше около 400 лв.(не помня точно) специално за фризьоския говоря за другите не знам.Беше 3 месеца като нашия малко се проточи защото имше почивки около Великден. Месец и половина теория и още толкова практика и накрая има изпити и по двете. Peace

# 719
Привет момичета!
как сте в тази снежна събота Simple Smile)
Стойм на топло , готвим само поглеждаме навън Simple Smile)  ее преди обяд излизахме за малко Simple Smile Нямало сняг ли ето имаааааааааааа хехех

Общи условия

Активация на акаунт