Ямболска дружина-22 тема

• 72 146
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Леле неспира да вали. Май не само днес ,ами и утре ще си седим в къщи. Аме не се оплаквам де. Всички спят. И аз съм спала 2часа и половина. Отдавна не ми се беше удавало такъв случай

# 721
Същата работа Simple Smile. От както се е родило бебето не бях спала следобед  Crazy. Много мързеливо днес го даваме Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 18:04 от desperation

# 722
Верно доста сняг се натрупа , утре сутрин си представям как се подаваме под снега хехе
Мързелувайте момичета сега се е паднало че като се стопли ......  Sunglasses
Хубава вечер !

# 723
Само аз ли не обичам сняг  newsm12. Изпадам в тих ужас като гледам вън какво става. Не сме за зима ние. Сега ще стане всичко лед. После пък като вземе да се топи - киша. И не дай си Боже пак да стегне и да валне - любимото ми - сняг върху лед...

# 724
  • Ямбол
Аз за утре бях обещала на дъщеря ми да я заведа до библиотеката, да си вземе нови книги. Хем да използваме неучебния ден и да си постои малко повече в читалнята. А то... Дали ще успеем да се придвижим от квартала до центъра.

# 725
Аз много мразя сняг. Ако никога повече не го видя, няма да се сърдя Simple Smile Успокоява ме само мисълта, че към сряда ще се стопля и снега ще се стопи. Дано няма повече за тaзи година  Peace

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 11:26 от desperation

# 726
Аз също не обичам снега в града. Направо го мразя. Но на ски ходим.  Само че там е друго. Първо няма ни лед, ни киша, само пухкав сняг. А после дрехите за ски така добре изолират, че не само не се усеща студ, ами и като се движи човек му става прекалено топло.   Дано в града е последния сняг за тази година

# 727
Аз обичам снега ,но да го гледам отвътре  хехехе Мъжът ми и детенце са на вън на пързалката аз носа неискам да си покажа ........ Но инъче бих казала че е топло......... В Русе като знам какви зими има лелеле тука въпреки снега,леда ми се вижда по добре .
Момичета , да ви попитам за зъболекар да ми препоръчате,но да е добър специалист и човек... че така ме боли зъб а ме е страх..ужас съм.......... И ще потърпя още малко и май ще се наложи да се ходи но незнам къде ........помагайте моля Simple Smile

# 728
Здравейте,момичета!Искам да запиша моя син на детска кухня вече,но незнам дали ще му хареса храната.Досега аз съм му правила всичко и от време на време купешко пюре. Искам да попитам вие доволни ли сте?

# 729
  • Ямбол
За кухня не знам,не мога да споделя опит,сама приготвям на малката.
Ние пък днес малко се позабавлявахме на снега и шейната.

# 730
Мамазори, ние ходим при д-р Бързева. Работи със сина си. Той е хирург и се намесва като има нужда от него. Малко са странни птици, но много добри специалисти. Кабинетът им е близо до старата автогара, ако това ти говори нещо. Ако се интересуваш ще ти пиша повече на лични. Забравих да кажа, че работят със здравната каса.

# 731
  • Ямбол
момичета,дайте идея за заглавие за новата тема?

# 732
Здравейте,момичета!Искам да запиша моя син на детска кухня вече,но незнам дали ще му хареса храната.Досега аз съм му правила всичко и от време на време купешко пюре. Искам да попитам вие доволни ли сте?

Аз съм доволна от детската кухня, защото ме отменя в готвенето. Не мога и такова разнообразие да предложа в къщи все пак. От друга страна пък супите са само 5-6 вида, а десертите се редуват през ден кисел и нишесте. Рядко се дават грис, малеби или бисквитена торта. Основното ядене е много добро, достатъчно месо слагат в купичките. За 1.50 според мен си е супер  Peace.

# 733
Сас напиши ми на лични моля координати ? В какъв смисъл са странни птици?

# 734
момичета,дайте идея за заглавие за новата тема?
"Добре дошли в тема Ямбол-23"  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт