Но сега се оправи и си суче както преди, не знам защо беше така. Тогава пиех Метергин, който стеснява каналите и може би затова, но не съм сигурна.
Iveta_76 – и аз почти не използвам никаква козметика за бебчо. От 1 месец е с пъпки, първо бях гнойни по челцето, после по цялото лице. Гнойните пъпки ги третирах. Сега не са гнойни и са по цялото тяло – гръб, корем, крака, лице. Боцкащи, ситни, надигнати. Категорична съм, че с каквото и да ги мажеш, шансът да стане по-зле положението е по-голям, отколкото ако щадиш бебока от всякакви козметики...А атопичният дерматит, не можеш да го профилактираш – детенцето ти или ще има, или няма да има. Това е най-вече вътрешна предиспозиция. Не се изразих правилно – атопичният дерматит по-лесно се профилактира, отколкото лекува...имам предвид че на тези ситни пъпки ако им сложиш сега омазняващи козметики (както се профилактира АД), най-много да влошиш положението...MagieA, мила, съшите терзания са и при мен за голямата...но явно наистина това е животът и ще трябва да се свиква. От др страна ми е съвестно и за бебо, защото само гледам да я приспя и хуквам при голямата (как звучи, „голямата“)...Трябва да си направя снимка как кърмя с Боряна на ръце и Елица и тя качена въру колената ми и пищи „мили“ думи в ухото на бебето...като се замисля на какъв стрес е подложено горкото и за него ми става мило, (за бебето, аз все още му говоря на „то“), но съм сигурна, че ще стане голям сървайвър!
Сега на последното хранене обаче сукна 1-2 мин и почна да реве и да се гърчи... Успокоявам го и пак го слагам на гърдата и само като лапне зърното писва и се дърпа. След малко се успокои и заспа, но според мен не е наяден. В последните 2-3 дни е много нервен и започна да се буди и в три да яде. Пробвах други пози,оригвам го между двете гърди,ама нищо... Вече се чудя какво да правя,може бине му достига
Извинявам се,че пакс това ви занимавам,но се притеснявам и не знам какво да правя 

)и се събуди за ядене чак в 3,30ч, после чак в 7 и сега още спи. Кой спи гладен толкова дълго?
Сега вече разбирам,че паниката надделя и малко съм прекалила с реакцията,ама то като ми е за пръв път...
Не щя ни вода,ни нищо... Звъня на педито - не вдига
И газ към спешното, където сигурно ни помислиха за луди
Там се събуди и почна да се смее е на доктора
Ама и аз с къв акъл веднага мляко му дадох... А бе,много кофти изживяване
Толкова се притесних...

Нашия татко днес замина да работи и ние пак си останахме 2те
Малката заспа и реших да ви драсна 

Дано всичко е наред с Благовест и да не се повтаря случката 
Явно се разминаваме някъде по алеите
Това само ме радва разбира се 
Много твърди ми се видяха и нямат еластичната материя на лепенките ... абе според мен са голямо дърво
Шумулят като вестник. Продължавам с търсенето на нашите пелени
Жалко , че тези за многократна употреба са на такава цена (излизат по-изгодно като цяло), но определено не можем да отделим 700 лева наведнъж 
Днес чакам и едно храстче в саксия да ми донесат
Никак не обичам убити растения... по-добре без елха, от колкото с отрязано дърво ... 

всички имаме такива моменти включително и аз 

Варненки, вие къде ходихте/ще ходите? Ще чакам отзиви, а междувременно ще направим една разходка.