АВГУСТинчето дивее, на мама хич не й се смее

• 37 346
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте ,

как сте, мили мами? Наскоро ви открихме с малката ми дъщеричка:) има  ли място и за нас в клуба на августчетата:)

# 616
Здравейте ,
как сте, мили мами? Наскоро ви открихме с малката ми дъщеричка:) има  ли място и за нас в клуба на августчетата:)

Здравей, винаги има място за желаещи Simple Smile
Сподели повече за вас.

Ех, гледам сега в подписа, че Миро е на година и пет месеца и си припомних как сестра му на същата възраст си казваше името (галеното-Ади, цялото й беше трудно), опитваше се да пее и почти и се разбираха думите и се хранеше сама идеално. Миро до сега е стигнал само до храненето сам, но още има какво да се желае, че понякога му пада от лъжицата.
Това е сестра му:
http://youtu.be/KXEufsWSpdc
http://youtu.be/mL21x2CsjiA
http://youtu.be/wHZ-K3C9ODI
А това е Миро:
http://youtu.be/REbucBDkRXI

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 10:27 от Tyriseta

# 617
Здравейте ,

как сте, мили мами? Наскоро ви открихме с малката ми дъщеричка:) има  ли място и за нас в клуба на августчетата:)

welcome

# 618
Скъсаха ме днес на изпита;) викам да се похваля.Нямаше вариант да го взема, то на Ивелин му е толкова криво покрай тея кътници..че няма време за Винса..
И сега ще уча за поправка:) Няма как.
Иначе сме ок  Hug

# 619
Скъсаха ме днес на изпита;) викам да се похваля.Нямаше вариант да го взема, то на Ивелин му е толкова криво покрай тея кътници..че няма време за Винса..
Иначе сме ок  Hug

Не се ядосвай, то и без това събота изобщо не е ден за изпити, това си е почивен ден. Как не ги е срам да насрочват изпит за днес Simple Smile. Аз едно време (казвам едно време, защото съм си дърта вече  Laughing), събота и неделя дори не учех за изпити - само работните дни, а уикендите го отдавах на живот. Пък и то ако се взимат всички изпити от раз е много подозрително, та все на някой изпит може да те скъсат. Така другите не завиждат и не те кълнат на ум  Wink

# 620
Ееее Маринка другия път ще стане!Билянка ме развесели Simple Smile
А пък Ади направо ми скри шапката каква оправна сладурка е била.И Миро не и се дава -върти добре лъжицата!
Здравейте ,

как сте, мили мами? Наскоро ви открихме с малката ми дъщеричка:) има  ли място и за нас в клуба на августчетата:)

welcome
Здравейте и от нас!

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 17:10 от Лунен сън

# 621
Билянка,на какво столче е така близо до масата?Тея дето се закрепят за стола ли?

Столчето е от тези, които се закрепят за стол и се оказа много добра инвестиция. Андреа се хранеше на него от бебе до 4 годишна. Има 4 степени за регулация на височина, сгъва се много компактно и си има табличка. Така може да се ползва самостоятелно и на голяма маса. Ние където и да заминем си го носим с нас, по ресторанти и хотели. Даже съм го ползвала и сложено на земята Simple Smile. На Cam е: http://family-bg.com/prX_2513.htm
2007г беше 95лв, сега е 110-115лв, но си заслужава парите. Много е здраво. Нашето даже е с леко надъвкана табличка от Кара, която тогава беше бебе и си беше начешала зъбките в него, но пак си е ОК и работи безотказно.
Това е Миро на есенната ни почивка в Чифлика:
https://picasaweb.google.com/115255824830018740232/Miro12g?authk … 58863380526341410

# 622
Уф,аз съм много зле.Нашето е ползванко от едни батковци(на кумовете дечицата) по-стар модел е.И не знаех ,че може да се маха назад таблата,мислех,че конструкцията е такава,че така се придържа.Иначе вашето е страхотно!Няма спор!Савито напоследък все иска да е с нас на масата и дори манджите нещо им се мръщи,ако трябва да ги яде сама на нейния стол,а на тати на крака всичко хапва:))) Та се замислих,че май трябва да и измислим вариант вече да е с нас на масата:)

# 623
Уф,аз съм много зле.Нашето е ползванко от едни батковци(на кумовете дечицата) по-стар модел е.И не знаех ,че може да се маха назад таблата,мислех,че конструкцията е такава,че така се придържа.Иначе вашето е страхотно!Няма спор!Савито напоследък все иска да е с нас на масата и дори манджите нещо им се мръщи,ако трябва да ги яде сама на нейния стол,а на тати на крака всичко хапва:))) Та се замислих,че май трябва да и измислим вариант вече да е с нас на масата:)

Даааа, и ние така приобщаваме Миро. Много е доволен когато се храним заедно.

# 624
Иначе сме ок  Hug

Не се ядосвай, то и без това събота изобщо не е ден за изпити, това си е почивен ден. Как не ги е срам да насрочват изпит за днес Simple Smile. Аз едно време (казвам едно време, защото съм си дърта вече  Laughing), събота и неделя дори не учех за изпити - само работните дни, а уикендите го отдавах на живот. Пък и то ако се взимат всички изпити от раз е много подозрително, та все на някой изпит може да те скъсат. Така другите не завиждат и не те кълнат на ум  Wink

почувствах се мнооого добре  Hug Grinning

# 625
Ееее,момичета,какъв е този отлив.недейте да се сърдите.нека никой не се засяга .вижте колко добре си споделяхме , а сега 2 дена никой не пише.
Я всеки да сподели нещо много хубаво ,което му се случило последната седмица.А тези които не са писали скоро-драснете някой ред.
Моето едно хубаво нещо е ,че малкия спа една вечер от 21:30 до 6:30 без да се събуди - РЕКОРД ! надявам се да се случи пак и пак,и пак ....

# 626
Нашето дете беше много послушно събота и неделя. почивахме си вкъщи с таткото...Нищо интересно.
А, да похваля милото, изненада ме в петък вечерта с подарък любимия ми парфюм, че му направило впечатление, че нещо много ми изтъпяло в последно време, та решил да ме зарадва. Пак е нещо...
Айде хубав ден, при нас е доста студено и пак ще сме вкъщи цял ден Grinning

# 627
Здравейте и от нас!Сложих манджата да ври,пуснах прахосмукачка и вече съм като разглобена...Дени гледа като хипнотизиран"Маша и мечока".Та в тази връзка да ви питам-по колко време оставяте мъничетата да зяпат телевизия?Денисчето ако зависи от него,ще гледа денонощно,но специално това филмче-обожава го,радва се,смее се,пляска с ръчички и откакто сутрин се събуди,взема дистанционното и повтаря"Мо-мо",което значи мечока.
И друго да ви споделя...Моля ви да ми стискате палци,защото през септември очаквам бебче...В средата на месеца трябва да чуем сърчице.Искам само всичко да е наред и Господ да ми даде възможност да гушна още една рожбичка.Знаете през какво съм минала с Дени-сега ме очаква същото-изследвания,амниоцентеза,но си струва всяка тревога,всяка болка,всяка пролята сълза...Споделям с вас,защото ви чувставм близки,моля ви само да не пишете във Фейсбука,че почти никой не знае още...Прегръщам ви силно,мили виртуални приятелки! Hug

# 628
От сърце ти пожелавам едно здраво и сладко бебче на финала! Надявам се всичко да е наред и каквито и притеснения да имаш - да се окажат напразни!  Hug Hug Hug

# 629
Хайде честита беменност! Дано е лека и без тревоги,а на финала една госпожица   Wink
Много се радвам за теб!!!!!

А за ТВ .............нашия пък само City tv иска.друго не дава да се пуска.само танцува и имитира танцьорите.а също иска и музика и клипчета от компютъра.абе не знам в това лошо време няма как да му откажа.и аз бих пощуряла ако всеки ден трябва с едни и същи играчки да играя и все в една и съща стая да стоя.не знам колко е правилно,ама за друго не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт