АВГУСТинчето дивее, на мама хич не й се смее

• 37 343
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
За телевизора - почти по цял ден работи на babyTv или The Voice, но тя не се заглежда често. Има някои любими филмчета на babyTV и някои любими песни и като ги пуснат тях задължително се заглежда, но иначе не гледа. Ако е пуснато нещо друго изобщо не гледа, само рекламите. Така че у нас по цял ден общо взето телевизорът работи. Но вече ходи на ясла, а там няма такива неща Simple Smile

# 631
tolinka, толкова много се радвам за теб, страшно много! Стискам палци всичко да е наред, дано имаш и лека бременност и разбира се прекрасно бебче на финала!  Hug

# 632
  • София
Толинка, честито и от мен-лека бременност и здраво бебече на  финала. И моя синковец като стане първата му работа е да пусне телевизора, та по цял ден си работи. Аз самата не съм толкова телеман, ама сега по принуда станах Grinning
Преди малко намерих фотоапарата в коша за пране-много слушаме Laughingуспокоявам се, че поне не е в коша за боклук.

# 633
Толинка, много, много, много се радвам  Hug Heart Eyes Желая ти лека бременност и здраво бебче  Heart Eyes
Наистина всичко си струва, но ти пожелавам този път нещата да минат по-леко и да нямаш притесненията от предишната си бременност. Но каквото и да се случи - важен е щастливия финал, стискаме палци  Heart Eyes

За тв-то, ние нямаме цифова тв и общо взето имаме само 2-3 програми. В нас тв почти не се гледа, но на Софи също първата работа е да пусне телевизора и почва да сменя каналите. Тъкмо се загледам в нещо (то не че кой знае какво има за гледане) и хоп - сменя се.  Joy По едно време имахме булсатком и не ми направи впечатление много да се впечатлява от детските, но виж - за реклами умира. Абе хора, почвам да си мисля, че има нещо много гнило в тези реклами. Не ви ли е странно как се зомбират мъниците? Не че съм от хората, които вярват в световните конспирации, но сериозно започвам да се замислям... Прави ми впечатление, че покрай изборите, когато даваха супер скучновати политически реклами, не са да кажеш нещо много цветни, весели или музикални, Софи пак ги гледаше като хипнотизирана  ooooh!

# 634
Толинка, много се радвам за теб  Hug!!! Стискам палци за успешен и красив  4470 финал!!!

При нас няма нищо интересно, като изключим коварния вирус, който нападна щерката. От два дни е с много висока температура, която трудно смъквам до около 38 градуса. Но снощи като закова на 40 и няма сваляне - нито лекарствата действат, нито компресите  Sad. Днес е добре и само се моля на близнаците да им се размине  Praynig.

Преди малко намерих фотоапарата в коша за пране-много слушаме Laughingуспокоявам се, че поне не е в коша за боклук.

Joy

Моите крият всичко по-дребно в обувките ни - като ми изчезне нещо, там търся.

Телевизия в последно време не им пускам - едното момче взе много да се плаши от по-нестандартни физиономии.

Голям студ е при нас - подивяхме вкъщи  newsm77.

# 635
Оххххх, ми нашия татко се разболя нещо преди 2 дена и сега малкия нещо започна да кашля.топъл ми е .температурата му е 37,4 по мишницата,ама му дадох парацетамол и сироп за кашлица ,че преди 2 седмици бяхме на антибиотик заради кашлица.МРАЗЯ Я ТАЗИ ЗИМА И СТУД !!!!!!!

# 636
  • София
Толинка, страхотна новина! Стискам палци и аз този път цялата ти бременност да е песен и едно прекрасно бебче на финала Hug

Аз преди не пусках ТВ вкъщи, но вече откачам в тишина и си работи, той се заглежда само на рекламите и на Бейби ТВ, много я харесвам аз тази телевизия, както каза една приятелка - адски флегматична е:) И аз подозирам нещо гнило в рекламите, едно време някъде бях чела за някакъв 12 кадър ли беше, нещо смътно помня, но нищо не мога да направя. Общо взето си има любими реклами и по тях най-много се заглежда.

Да ви питам аз как им пускате филмчета на компютъра - само като го види и започва да натиска, да отваря, изобщо няма шанс да се загледа без да го човърка. Аз затова го отварям само като спи, откакто ми извади два клавиша от клавиатурата не смея да рискувам...

# 637
аз просто го оставих няколко пъти да си натиска каквото иска и след известно време разбра,че не е кой знае какво .пускам му песни от Ю-тщб и си ги гледа и обикаля къщата.а като изчезне екрана минава бута някое копче и то се включва, а нашия пак е на дансинга

# 638
Да, има една теория за 25тия кадър, но е забранен да се използва този подход. Със сигурност мога да ви кажа, че рекламите, които се дават няма скрит 25 кадър, в предизборните пък съвсем  Laughing
Най-вероятно, защото са много цветни, с бързо сменящи се кадри и различна музика, за това децата се заглеждат по тях  Laughing

На компютър му пускам да гледа филмчета само докато сме в колата и държа далече лаптопа, но той като види Чарли и забравя, че иска да играе с компютъра  Laughing
Иначе лаптопа седи на кухненаската маса и той още не може да го стига, само ако съм забравила мишката в края я дърпа и има шанс да повлече и компютъра, защото не е безжична. А вградената мишката на лаптопа всъщност отадван вече не работи заради малкия, много обичаше преди да блъска по него с 2 ръце  ooooh!

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 15:01 от red shoe

# 639
За тази теория се говори много отдавна, но ме съмнява да се използва този подход, пък и вече съвсем ще заприлича на световна конспирация  Joy ooooh!
Но е факт, че Софи се зомбира от всякакви реклами. Аз също си мислех, че понеже са цветни, бързо сменящи се кадри и пр., но не е това. Тествах я с различни реклами, някои от които изобщо не може да се каже, че са много цветни или атрактивни - ей, не мига дори, така е зяпнала. Анонсите за предаванията например също са с бързосменящи се кадри и т.н., но пък на тях никакво внимание не им обръща.
Ха сега де  Joy

# 640
Рекламите са и с малко по-висок звук от предаванията, ако сте обърнали внимание. Това също им привлича вниманието. Аз съм забелязала, че на The Voice, например, като се появи един кадър между предаванията или между песните, в който се казва The Voice - нещо като шапка на самия канал, малката също веднага поглежда натам. То също е с малко по-силен звук.

# 641
  • София
25 кадър беше, вярно, изветрял ми е мозъка тотално ooooh!  Пробвам да го сложа на кухненската маса и аз, но той ходи и изключва щепсела, освен това напоследък се тръшка страшно ако не получи нещо, просто е безобразен. И става въпрос за неща, които винаги са му били забранени, просто в един момент като започне да се тръшка  - то е рев, сълзи, откъде го вади този глас не знам. Засега се опитвам или да му отвлека вниманието или да не му обръщам никакво , но не забелязвам подобрение...

# 642

антония пък, както си щракаше с дистанционното от телевизора, откри някакви опции, за които ние с баща й дори не подозирахме, но вече си ги ползваме редовно!
 Laughing

tolinka, ужасно се радвам!! да сте живи, здрави и спокойно всички вкъщи!  Hug

# 643
  • Казанлък
Толинка, прекрасна новина! Желая ти лека бременност и една малка госпожица на финала!

За ТВ-то - малкия постоянно го човърка, пуска го, спира го, не изпуска реклама, обича да слуша много музика, но тогава застава много близо до телевизора и аз му го спирам.

# 644
  • София
Мале, как смеете да оставяте лаптоп където и да било, освен в чантата му. Още не можеше да ходи моя син като събори лаптопа на баща си от бая високо място... ooooh!та му върза ръцете за известно време. Опциите на дистанционните са и негов специалитет. Обаче и до сега никой не може да разбере как при заключен gsm на баба му, успява да го нагласи да звъни все едно я търси някой, при това без да го отключва. Правил го е многократно, а ние се мъчихме да го направим нарочно и не става, пък не можем да го видим къде натиска. Joy

Общи условия

Активация на акаунт