Кюретаж и забременяване след това - 26

• 23 696
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви, милички Hug
tedd, изследвания не сме правили. Двама доктори ми казаха, че миседите се случват при много жени ... а и имаме едно живо и здраво дете... Е, сега мноооооого съжалявам, че не направих изследвания и изгубих цяла година.

Сега моя док каза, че ще направим генетични и на щитовидната жлеза и ако не покажат нищо, ще ме прати на имунологични. Честно казано, като чета колко много са необходимите изследвания, свят ми се завива ooooh!

# 91
Tota много съжалявам за случилото се Sad , за голямо съжаление доста от лекарите назначават изследвания, чак след 2 неуспех.  Надявам се скоро пак да имаш положителен тест с един прекрасен малък ревлив финал  Hug Hug Hug . Мога само да ти споделя че тази група ми помогна много, Благодаря ви за Подкрепата  Hug Hug Hug

# 92
Здравейте момичета!

Първо ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички именници, банкери, рибари и хора свързани с морето.
Аз също имам двама именници (мъжо и тати).  cheers Наздраве за всички празнуващи!

Тота, знам че каквото и да ти кажем в този момент, то няма да смекчи болката. Просто трябва да си я изживееш. Все пак мисли, че така е било писано и е трябвало да се случи. Нали знаеш: всяко зло за добро. Сега ще направите изследвания, ако трябва ще се лекувате и на финала ще имате най-хубавото и здраво бебче. Горе главата момиче!

П.С. При мен е все същата. Не съм правила нов тест, а още не ме е посетила лелята.  Praynig

# 93
Честит Имен ден на празнуващите днес!!!   bouquet

Хорозе, къде си? Гледам, че не е влизала от 2.12, не я виждам и в скайпа... Усещам, че си имаме ново бебенце  Praynig Praynig Praynig
 Коконито също още я няма /ама аз съм упорита и си питам за нея  Crazy  Crossing Arms /

Тота, кураж!!!  Hug Hug Hug

# 94
Кас, някой друг симптом няма ли newsm78

Динора, Коконитко явно е заета с памперсите Flutter а за Хорозе няма да се учудя..дано всичко е наред Praynig Hug

# 95
Ами Тед, какво да ти кажа аз още преди 2 седмици уж усещах симптоми, но сега само имам напрежение в бюста. То обаче може да е и заради предстоящ МЦ, макар че обикновено в този случай е само ден два преди. Сега е от поне 5-6 дни.
Не знам, дано да не идва лелята  Praynig
Но не ми се иска да правя пак тест, за да не се разочаровам пак.

# 96
cassiopeia_vn, стискам палци да не дойде скоро тази леля  Peace

Аз при първата си бременност усещах само напрежение в гърдите, а дори и при очакване на цикъла не са ме боляли. Това ми беше единствения симптом. Дано и при теб да е така Simple Smile

# 97
За мен напрежение в гърдите си е истински симптом за бременност..При мен беше много изявено това нещо...Голямо мъчене ме мъчеха първите месеци.

# 98
И при мен болките в гърдите са симптом на бременост , но се появява едва след закъснението на цикъла но не и преди това ! Другия симптом е предменструални симптоми седмица преди датата на която трябва да ми дойде !

# 99
  • Пловдив
Честит имен ден на всички именници (броени минути преди края на празника)   bouquet Да ви е живо и здраво името!

tedd, от 14 часа съм. Хайде, не остана до нашата сряда  Heart Eyes Дано и двете се върнем с добри новини  Praynig fingerscrossed

Tota, кураж мила! Ще мине и това  spoko

Коконито и Хорозе  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 100
Милички, стискам много силно палчета за утре! Чакам ви с прекрасни новини!  Hug

# 101
Честит имен ден на всички именници малко на патерици. да са живи и здрави .
Като четох Тота и Тони, бая си поплаках. Не ми се забременява като знам, че вместо радост ще започнат тревогите, кофтито настроение и депресията. А ако недай си боже се стигне пак до кюретаж направо незнам.
Стискам палци и се моля на прегледите днес да чуете сърчицата на бебоците ви как бият, за да се успокоито поне малко
Кандидат мама,Златенцето, Каси, стискам палци и на вас

# 102
моите гърди пък само наедряха и бяха напрегнати, но болки както преди мц не съм имала, по- скоро преди мц ме болят, а сега беше по- различно Thinking

Дони, хайде дано Praynig

# 103
  • Варна
Дони, Тед, чакаме ви с добри новини от прегледите днес. Praynig Praynig Praynig

Каси, днес няма ли да има тестче или ще го оставиш за утрешния празничен ден? newsm78

Динора, и аз вчера проверявах Хорозе и си мисля, че е родила и затова не ни е навестявала скоро. Praynig

# 104
cassiopeia_vn, , пожелавам ти EFP
Doni и tedd стискам палци и ще чакам да се похвалите Hug До края на седмицата съм си вкъщи и ще ви следя отблизо Naughty

Общи условия

Активация на акаунт