Да преправим старите мебели - 11

• 126 663
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Да се отчета какво направих   bowuu - Нищо  Mr. Green   дъската не мога да отделя от тръбна част. Не става.   Не знам как заедно ще се боядиса. Май няма да е удобно.Тръбата минах със шкура. Ръждата се изшкури, почистих тези места, обаче гладката част само се надра, но не може да се изшкури.  Rolling Eyes  

# 676
Здравейте,
може ли някой да ми даде съвет дали може да се пребоядиса ламинат? Става въпрос за нова врата с покритие ламинат. Дали може с нещо да се лакира или боядиса вратата, за да стане цвета по-тъмен?

# 677
Alyona ще ти е доста трудно да изшкуриш металната част. Това покритие е никел и в нашата фирма ни се налага доста често да "прешкурваме" метали с никел върху тях. С виброшлайф ни отиват доста голямо количество шкурка, какво би останало на ръка. Никел може да се премахне или механично (шкурка) или химично. Доколкото знам по химичен път има само една фирма, в село Драгор, Пловдивско и би ти излязло златно да премахнат никела. Съветът ми е, ако имате някоя фирма за никелиране в Каварна да пуснеш изделието за "афреш". Друг вариант е те да ти смъкнат покритието и да ти никелират частта отново.
Има такива автобои, които имитират никел. Не знам доколко биха ти били полезни.
Успех!

# 678
Alyona ще ти е доста трудно да изшкуриш металната част. Това покритие е никел и в нашата фирма ни се налага доста често да "прешкурваме" метали с никел върху тях. С виброшлайф ни отиват доста голямо количество шкурка, какво би останало на ръка. Никел може да се премахне или механично (шкурка) или химично. Доколкото знам по химичен път има само една фирма, в село Драгор, Пловдивско и би ти излязло златно да премахнат никела. Съветът ми е, ако имате някоя фирма за никелиране в Каварна да пуснеш изделието за "афреш". Друг вариант е те да ти смъкнат покритието и да ти никелират частта отново.
Има такива автобои, които имитират никел. Не знам доколко биха ти били полезни.
Успех!
Shocked  Охоохоооо, аааа отказвам се  Mr. Green   Благодаря ВерчИтУ за обяснение  Hug

Момичета, какво беше там за облепване с плат  Laughing

Kokolin@ аз нищо не разбирам, не мога да помогна  Confused

# 679
  • Варна
Альона, с някаква хартия си вземи кройка на таблите, заедно с металната част. След това от подходящ плат (за детска стая на момче може да се спреш на бяло и синьо райе, ако търсиш морска тема) си изрязваш две парчета с аванс от около 1,5 см по кройката. Зашиваш ги от опаковата страна на машина, обръщаш ги и ги нанизваш на рамката. От долната страна можеш да ги хванеш с вързалки. Там където се хваща пружината ще направиш отвори, като илици за дрехи. Надявам се, че ме разбра.

# 680
Да се похваля с придобивката ми от събота  Laughing

http://multiply.com/mu/valeriika/image/1/photos/8/500x500/43/pho … mp;nmid=392002466

# 681
LaValetta честито! Супер са!

Така, да дам отчет: Почна се ремонтът в събота-  позашкурих гардеробът - лакът е много зле; има разни петна издутини; двете страници са в критично състояние - и в крайна сметка взехме от промоцията на Аквис в Практикер-ще бъде бял Flutter. Също и една синя акрилна боя, та ще е в два цвята всъщност Simple Smile

Също така решихме да преправим секцията в шкаф за телевизор и "още нещо" Laughing пак в същите 2 цвята.

И най-големия успех - разглобихме и складирахме гадните ъглови легла и сега си търсим спалня и матрак newsm44

# 682
  • София

Страхотни , невероятни  smile3501 Би ли казала от къде ги взе? Може и на ЛС.

# 683
Благодаря, момичета! Столчета са от продавалника.

# 684

Ехааааа! Великолепни са, наистина. И изглеждат като чисто нови.
При теб ли са вече, в добро състояние ли са, ще ги правиш ли нещо, какво?

Моето шкафче вече е у дома. Дори го намазах с Осмо и сега чакам да изсъхне, за да си го натъпча в спалнята.

# 685
baibibi , при мен са вече  Simple Smile. Наистина изглеждат като нови, затова ще им се порадвам малко в този им вид. Малко са по-нисички от съвременните столове. Мисля да ги преправя после за дъщеря ми.

И си търся подходяща масичка  Crazy, може би нещо подобно http://go.prodavalnik.com/starinna-krgla-masichka-i4706751, но не знам дали тази форма е удобна за ползване.

Значи утре ще видим шкафчето? Нямам търпение  Blush.

# 686
Ох, LaValetta, точно тая масичка гледах преди ден-два, ама докато се накумя и докато да й измисля местенце, я купиха! Язък. Ако я бях купила на мига /както си мислех, защото предложението беше доста съблазнително/, сега щях да ти я предложа с най-голямо удоволствие.
Вече се замислям дали да не започна да инвестирам в интересни и сгодни покупки и да ги пазя само за ценители /от тази тема/. Ето - преди седмица Нивиана търсеше виенска закачалка, каквато аз видях за смешна сума. Ама като потърсих в Продавалника вече я нямаше, бяха останали само скъпите.
А столовете може да са по-ниски, защото по-скоро са фотьойли, а не трапезни столове. Поне аз така си го обяснявам. Така наречените "салонни столове". Можеш да ги удължиш като им монтираш колелца на краката.
Леле, как щеше да им "лепне" тази кръгла масичка!

# 687
baibibi , много хубава идея  Hug!

А за тази масичка бяхме се уговорили с продавачка да ми я изпрати, но после тя се отказа  и я продаде на друг.

# 688
  • хасково
С какви красоти сте се сдобили baibibi i Lavaletta. Чакаме да свърши мястото у вас че да се уредим и ние в пустия му продавалник Hug Най-хубавите неща сте грабнали. Да са ви честити!

# 689
baibibi и Lavaletta, супер находки  Simple Smile

Lavaletta, не се ядосвай за масата, аз даже си мисля, че крачетата и са неудобни за тези столчета, ще намериш по-хубава, дори си мисля, че и по-модерна маса ще им отива също. Интересно ми е дали мислиш да ги променяш много  Flutter

Аз днес най-после направих дебюта си с масло - ми то блага работа, много лесно  Party

Общи условия

Активация на акаунт