HiPP Combiotic

• 136 554
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
  • Затънтена някъде зад дувара
Здравейте!Използвам Хип комбиотик,но от известно време след приготвянето на сместта започва да ми мирише на риба,моля пояснете дали е нормално това или е нещо застояло съдържанието.Само да поясня че спазвам всички изисквания относно съхранението.

# 16
  • Варна
Здравей, можеш ли да напишеш колко време? И при нас мирише, но миризмата не е на риба, а мирише силно на вкиснато. Горе-долу 40 мин. - е аз никога не и давам след това  Simple Smile

# 17
Здравейте,

Мирише ви на риба, тъй като HiPP Combiotic съдържа омега-3 мастни киселини, които имат такава силна миризма на риба, и които са изключително важни, незаменими за развитието на зрението и централната нервна система.
97 % от n-3 мазнините присъстват в мозъка и 93 % в ретината.
Модулират зрението и когнитивното развитие.
Влияят на кардиоваскуларните функции през целия живот.
По отношение на леко вкиснатия вкус - той се дължи на млечно-киселите бактерии, но те са с произход кърма и не трябва да лишаваме детето от толкова важен за имунната система елемент.
Всичко, което сте наблюдавали е нормално и се дължи на добрия и оптимален състав. В кърмата се съдържат над  10 000 000 000 микроорганизми на литър, които също променят органо-лептичния и състав към млечно кисел.

# 18
Тази мирзма се получава веднага след като разклатя шишето и отворя непосредствено-направо ме блъска една миризма на блато и риби.После следкато малко престои 10 мин изчезва.Съмнява ме че е от омега мастните киселини а те се съдържат само в рибните продукти.Това е отг който сама съм намерила за себе си ,но какво ще кажат специалистите не знам????

Късно видях отг благодаря ви и аз така си помислих,но сег имам и друг въпрос понякога ми се случва сместта да престои малко кажете ми това опасно ли е?

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 08:14 от AnMary

# 19
Здравейте,

Съветът е веднъж приготвена, храната да се приема веднага, както кърмата, тъй като в процеса на приготвяне, млякото може да се замърси от въздуха с микроорганизми, които в комбинация с топлина и вода много бързо могат да се развият и да причинят здравословен проблем. Все пак до половин час след разтваряне не е проблем да се изчака с храненето. Ако престои повече, препоръката ни е да приготвите нова порция, особено ако детето е под 6 месечна възраст, когато имунната система все още не е добре развита.

# 20
И аз имам същия въпрос-опасно ли е ако престои малко приготвеното мляко?Понякога го приготвям преди къпане,тъй се храним веднага след къпането и го приготвям преди това,за да ми е под ръка.А това са поне около 40 мин.
А знам,че млякото трябва да се даде веднага след приготвянето му,не трябва да престоява  Confused
Относно марката Хип ,това е най-добрата марка за мен и моето мъниче!Пюрета,каши,сокчета.От самото раждане сме на Хип -розовия,но вече минахме на Комбиотик.

Аз бих искала да попитам още нещо-Дали мога да давам едновременно с Комбиотик и млякото Добро утро,което е със зърнени култури и банан.Например до обяд да давам от него,а след обяд и вечер Комбиотик.Опасенията ми са ,че въвеждам един вид нова храна.
То е отскоро на пазара-дадоха ни безплатно срещу две празни кутий от Комбиотик.Но все още не съм го въвела в менюто на бебинка.А вече го има и в магазинната мрежа.

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 08:15 от AnMary

# 21
Здравейте,

Млякото HiPP Добро утро можете да давате без проблем сутрин, след което да продължите с HiPP Combiotic. Млякото HiPP Добро утро, го въведете, след като вече сте въвели банана в диетата на детето, тъй като това е нова суровина за него. Също млякото Лека нощ, което е другата алтернатива, може да се комбинира със стандартното мляко Combiotic, но при него е по-гъста и засищаща формулата, като за вечерно хранене.

# 22
А може ли да попитам от кой месец давате мляко добро утро?

# 23
Здравейте,

Млякото Добро утро и Лека нощ са с минимална възраст 6 месец

# 24
Здравейте,много благодаря за изчерпателния отговор!Така ще мога да разнообразя основното хранене на бебето като си останем вярни на предпочитаната от нас марка Хип.

# 25
Тези дни се оказа, че се налага да дохранваме. Педиатърката ни препоръча Hipp combiotic. Записвам се да следя темата. А пък тези дни ще споделим и нашите впечатления  Simple Smile

# 26
  • София
Аз също съм доволна от това мляко-лесно се разтваря,добре се приема от бебето.За сега нямам забележки!

# 27
Честита Коледа!Дъщеря ми е на 1 годинка и 5 дни,вечер заспива с млякото на HIPP HA Combiotik.Искам да попитам трябва ли да преминем към друго мляко?

# 28
Здравейте и ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
И ние се записваме да следим темата, тъй като неонатолозите ни препоръчаха Хип Комбиотик след прием на Пре Нан. Нашите дъщери се родиха преждевременно в 34-та седмица . Едното бебенце остана в кувьоз и до момента е в болницата, а другото го прибрахме в къщи и продължихме дохранване с Пре Нан. Оказа се, че кърмата ми намаля и повечето хранения бяха с адаптираното мляко. От три дни детето е със запек. Изхожданията са едно на повече от 24 часа. След консултация с неонатолог сменихме Пре Нан със Хип Комбиотик. Бих искала да попитам има ли вероятност запека да бъде повлиян от приема на Хип Комбиотик и колко време е необходимо и също така, при недоносени бебета от кога можем да започнем с храненето с Хип Комбиотик - килограми на бебето или възраст? Интересуваме се, когато приберем другото бебче от болницата можем ли веднага да започнем храненето с Хип, за да не се налага да даваме Пре Нан?
Бебчетата са родени на 29 ноември. В момента едното, което е вкъщи тежи 2930 гр., другото, което е в болницата е 1900 гр.

# 29
Здравейте,

Весели празници!
По отношение на HiPP HA Combiotic, детето вече е навършило годинка и риска от развитие на алергия е минимален. Въпреки това, педиатъра Ви трябва допълнително да консултира детето, тъй като не знаем имало ли е алергия или някаква наследствена обремененост в семейството. Ако детето е здраво, не е развивало алергии, както и няма такава предиспозиция, то спокойно можете да преминете към обикновения Combiotic 3 или 4. Имайте предвид, че НА млеката поради хидролизата са малко по-различни на вкус и обикновените млека могат или много повече да ги харесат или точно обратното, въобще да не им харесат вкусово. Нашият съвет е да се консултирате също с вашия педиатър.
По отношение на недоносените близначета - млякото HiPP Combiotic 1 може да се дава без притеснение на деца над 2000 кг., които са в добро и стабилно състояние. Тази формула добре повлиява лекия запек, поради съдържанието на Пре- и Пробиотици и добре балансирания си състав. Но ако запека е сериозен т.е детето не се изхожда повече от 24-48 часа или не му повлиява нищо от приложените храни или препарати, то HiPP от две седмици вече предлага в България HiPP Comfort - при силен запек и колики. Това е специализирана формула и е добре да се кунсултира с педиатъра преди да се приложи. Млякото е от първия ден на раждането. То е и хидролизат т.е не само подобрява храносмилането на белтъка, но и го прави по-малко алергизиращ. Въпреки, че формулата е специализирана тя също е с Пре- и Пробиотик т.е още повече спомага доброто храносмилане и съзряване на храносмилателния тракт и имунната система.
Нашият съвет е да изчакате и да видите как HiPP Combiotic се приема от детето- има ли запек, повлиява ли се храносмилането и ако проблема е налице да се консултирате с вашия педиатър.

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 14:41 от HiPP

Общи условия

Активация на акаунт