HiPP Combiotic

• 136 796
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • София
А хип органик комбиотик от Англия същото ли е като комбиотика тук?

# 631
  • София
А хип органик комбиотик от Англия същото ли е като комбиотика тук?
малко по-прахообразно е някак, нашето е по на гранулки.
аз лично оттам поръчвам вече, освен цената и намирането се оказа сложно, все нещо липсва, все с поръчки , а не мога с бебе да обикалям по магазини и магазинчета да търся.

# 632
Здравейте! Дъщеря ми е на ХИП Комбиотик 1. След като няколко пъти отказа да яде и с мъка и дадохме млякото, купихме друга кутия и пробвахме и от двете. Оказа се, че млякото, което отказва има силно метален вкус и мирише на прокиснало. Кутията беше отворена предната вечер и със срок на годност до ноември 2014. На какво мислите се дължи този вкус и защо има разлика? Възможно ли е да е било развалено или да има проблем с партидата?

# 633
Здравейте Zvezdichka_83,

Досега не сме имали писма или информация от други потребители, относно този проблем. Всички партиди се произвеждат и опаковат по един и същи начин и не би трябвало да има проблем с различна консистенция и лош вкус. Можете ли да снимате и двете млека като консистенция и да ни ги изпратите? Също единиците е нормално да имат малко по-неприятен вкус за разлика от останалите формули, който се дължи на различните омега-3 и омега-6 мастните киселини, които се поставят за оптимално развитие на мозъка и зрението.

Предварително ви благодарим!

# 634
Здравейте отново! Млеката от двете кутии нямат различна консистенция. Разликата е само във вкуса на млякото.

# 635
Здравейте! Отивайки в аптеката, за да взема Хип Комбиотик 4, ми казаха, че го нямало по складовете и не се знаело дали ще има... Искам да попитам дали го спирате от производство или се очаква нова пратка?

# 636
Здравейте!
И аз имам въпрос относно HiPP Combiotic 3 и 4, днес обиколих всички борси и големи хранителни вериги в нашия гради, навсякъде липсват. Дъщеря ми обожова това мляко и последната ни кутия е на привършване, очаква ли се скоро на пазара доставка

# 637
До сега само ви хвалех как отговаряте веднага на въпросите на потребителите и колко сте коректни. Сега съм крайно възмутена от вас! Защо не отговаряте на въпроса за липсата на Хип комбиотик 4? Доколкото знам не е хубаво за децата да бъде сменяно млякото, което пият от самото начало. Моля, отговорете на въпроса ще има ли доставка на ХИП 4 или не?

# 638
Аз също съм възмутена от липсата на отговори и комуникация от страна на представителите на ХИП за България. Ако няма да отговарят не виждам никакъв смисъл от съществуването на темата...

# 639
Здравейте,

Извинете ни за закъснението, но целия екип на HiPP България беше извън страната.
HiPP 3 e наличен в търговската мрежа и в достатъчни наличности в складовете на вносителя. Ако не го откривате в даден търговски обект, то е защото е изчерпано в момента до следващо зареждане.
HiPP 4 за съжаление в момента няма внос, като в средата на този месец се очаква да пристигне новата партида т.е между 17 и 20-ти най-рано ще може да е налично в търговската мрежа.

# 640
Благодаря Ви, за отговора!

# 641
И аз благодаря! Явно търсенето на Хип 4 е високо и би било добре да съобразите с този факт и количеставата, които се внасят.

# 642
както и 3 ,в момента я няма/кауфланд младост -3,ганчев - младост 4/,трябва да обикалям София за да я търся!!!

# 643
Благодаря Ви за отговора! В нашия град Хип 3 е налична навсякъде, липсва Хип 4. Но аз мисля, че след като Хип 3 може да се ползва до 4 годинки, значи ще ползваме тази формула. между другото дъщеря ми харесва повече тройката.

# 644
Здравейте, искам да попитам защо hipp combiotic HA 1 не се намира никъде и евентуално къде в София бих могла да го намеря?

Общи условия

Активация на акаунт