HiPP Combiotic

• 136 885
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Marysa, абсолютно съм съгласна с консултантите тук. Кърмата е ок 6-12 часа в хладилник и до 4 часа на стайна температура. АМ се приготвя и изпива веднага. Най-много до час би могло да се държи в шишето неизпито. И ако имаш някакви съмнения в това си направи един прост тест за себе си - направи мляко и го дръж 4 часа, след което само го помириши - сама ще се увериш, че не е годно за пиене. Още на втория час миризмата му се изменя. Ако в тази частна болница процедират по този начин - моите уважения, но би следвало да има някаква проверка, относно хранене/дохранване на новородени и съветите, които дават Peace

# 616
Много моля консултантите от ХИП за съвет по следния проблем - Детето ми на 1 г. и 5 м. изкара тежък стомашно-чревен вирус. Възможно е било и да рота-вирус, но нямаме изследване.
До преди това пиеше вечер ХИП - 3.
По време на болестта минахме изцяло на безлактозна формула на НАН, тъй като дори лечебната хумана, в която има все пак лактоза, а и банани, не му понесе добре.
От три дни давам на детето твърди храни - картофи, моркови, макарони, пилешко месо и т.н, но имам указание поне още 10 дни да не давам никакви млечни.

Въпросът ми е с дали, когато реша да въвеждам отново АМ, да не започна не с ХИП-3, а с ХИП - 1 или ХА-1 формулата.
Разбира се, ще пробвам с по-малки дози от начало и ще следя за реакция. Но също така си мисля, има ли по-щадящ продукт преди АМ, например обезсолено краве сирене или обикновено краве мляко...

# 617
  • София
От около месец сме на Хипкомбиотик и съм много доволна, преди това минахме през 3 други АМ, най-добре се понася Хип засега . Благодаря   bouquet

# 618
Здравейте, виждам че в последно време не давате навременни отговори, вероятно нямате възможност.
Но междувременно установих, че предлагате и нисколактозно мляко от серията Комфорт. Ако може малко повече за него и дали е подходящо за "захранване" по описания от мен по-горе проблем.
Благодаря.

# 619
Здравейте и от мен!
И аз искам да споделя моето мнение за Хипп АМ. Ние се кърмихме 6м, но понеже кърмата ми не беше достатъчна се дохранвахме с АМ и съм много доволна.
Въпроса ми към вас е следния. След по-малко от месец ставаме на 1 годинка и поради мой пропуск съм изпуснала, че 3ката е от 10тия месец, а не от годинката. Искам да ви питам може ли от 2ка да минем директно на 4ка или да взема поне 1 кутия 3ка?
 Благодаря предварително за отговорите   bouquet

# 620
  • София
iiiv и аз не знаех , че 3-ката е от 10 м. , ще го имам в предвид като ни дойде времето. Въпрос към ХИПП
  След няколко дни минаваме на ХИП 2 , трябва ли да смесвам от двете млека , за плавно въвеждане на 2-ката , или може директно да заместя 1-ката, като ми свърши кутията

# 621
kanye ние не сме смесвали директно кутия 2ка купихме и проблеми не е имало Simple Smile
Дано ми отговорят и на мен от Хипп

# 622
Здравейте blueeyes,

Съжаляваме за закъснелия отговор, може би е вече късно. Не знаем защо досега не ни показваше, че в тази тема има пропуснато запитване.
Все пак HiPP Comfort е мляко с по-малко количество лактоза, но също така и с хидролизиран белтък, който прави формулата по-лесно смилаема, както хипоалергенните млека. Ето защо след подобен проблем, това е най-подходящата формула за въвеждане на млякото. Имайте предвид, че тя е с доста по-различен вкус от този на HiPP 3 и може да не се хареса особено на детето. Не е необходимо да се връщане към единицата.

Поздрави!

# 623
Здравейте  iiiv,

Двойката може да се дава до две годишна възраст, нищо че тройката и четворката са от 10 месец и 1 годишна възраст. Това е така, тъй като между отделните формули има застъпване. Децата се развиват индивидуално т.е не бива стриктно да се преминава в точния ден и седмица към следващата формула, а когато детето е готово за това - например, когато не се засища добре или вече вкусово не му харесва формулата, има проблем с наддаването и т.н.
Ако в момента детето харесва двойката и всичко е наред с неговото развитие изчакайте до годинка, годинка и няколко месеца, след което предложете тройката. Ако тя му хареса, то продължете с нея. Не бързайте да въвеждате четворката. Тройката може да се дава до три годишна възраст, а четворката е мляко за подрастващи деца т.е се предлага до около 7 годинки.
Възрастите на опаковката са минимални т.е показват на родителите, че по-рано не бива да се въвеждат в диетата на детето.

# 624
kanye,

Единицата за разлика от двойката е мляко за кърмачета, чийто състав е изцяло адаптиран спрямо състава на кърмата. Докато двойките, тройките... са частично адаптирани. Ето защо единицата може да се прилага до една годишна възраст без проблем. Възрастта на двойката - 6 месеца показва на родителите, че това е минималната възраст, от която най-рано може да бъде въведена в диетата на детето.
Ето защо нашия съвет е да продължите с единицата, до момента, в който забележите, че детето не се засища от едно хранене до следващо хранене. В този момент спокойно можете да преминете към двойката, като не трябва да смесвате двете формули или да ги редувате по някакъв начин.

# 625
  • София
Благодаря  за отговора   bouquet

# 626
Здравейте ние сме на 5седмици и дохранваме с HIPP PRE BIO COMBIOTIK,интересуваме понеже живеем в Германия,но ще се прибираме за малко към България има ли го там или трябва да си го носим от тук? и до каква възраст можем да седим на него?  Simple Smile

# 627
mama_na_princ Има го в България, но ако предпочиташ можеш да си вземеш и от там да не се занимаваш да търсиш по аптеките или магазините. Вече зависи в кой град ще сте в Бг, че в по-малките градове по-трудно се намира (от опит го казвам).

# 628
iiiv Благодаря за информацията  Wink Но предполагам,че най-вероятно има разлика от това дали е закупено в България или в Германия ?

# 629
Здравейте mama_na_princ,

Формулата HIPP PRE BIO COMBIOTIK не я предлагаме в България.
Препоръчваме PRE формулата да си я закупите от страната, от която идвате.
В България предлагаме HIPP BIO COMBIOTIK 1 и HIPP HA COMBIOTIK 1

Общи условия

Активация на акаунт