Лидл ::10::

• 74 044
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Къде ги гледате тези разпродажби?И аз искам корсаж,никъде не видях обаче.Вчера ходих.
Ми тя е от днес разпродажбата.В Младост имаше само розови корсажи, ако пуснат и други ще си взема.

Гледайте си касовите белжки. Току що прегледах моята и корсажа беше с цена 7,99, а на кутията има етикет с цена 5 лв .Утре ще ходя да се разпрвям. Ей ,много мразя така. То не че като слезна от Панчарево до магазина им няма да изгоря толкова бензин, ама мразя да ме правят на луда.
Мога ли да сменя един панталон с по малък номер?

Звънях на някакъв безплатен номер и се оплаках за корсажа. Казаха ,че ще ми се обадят.

Както казах и ние понакупихме доста неща от разпродажбата днес, и като се прибрахме се оказа, че и двете пижами ще са ни големи. И пратих милото да ги сменя, че аз бях на маникюр. Нямал е никакви проблеми при смяната, освен че на мен вместо 1 размер по-малка ми е взел 2 и сега ми е малко долнището, но ще имам стимул да отслабна  Rolling Eyes. Иначе на касовата бележка за моя корсаж (розовия) пише 5 лв. Така, че няма да имаш проблеми да ти върнат разликата. Simple Smile

# 541
И ние ходихме сега до Лидл. Ама над корсажите си пишеше 7.99 лв. Ама реших да не си вземам, защото аз едва ли ще го нося, като не е боди. Иначе си купих пресата за коса. Дано си струва, че е...35 лв Sad Взехме си и две големи кофи, които са за боклук, ние ще ги ползваме за дрехите за пране. По 7 лв е кофата- 50 литра.

Исках да ви питам- всеки ден различни стоки ли ще са намалени???

# 542
И ние ходихме сега до Лидл. Ама над корсажите си пишеше 7.99 лв. Ама реших да не си вземам, защото аз едва ли ще го нося, като не е боди. Иначе си купих пресата за коса. Дано си струва, че е...35 лв Sad Взехме си и две големи кофи, които са за боклук, ние ще ги ползваме за дрехите за пране. По 7 лв е кофата- 50 литра.

Исках да ви питам- всеки ден различни стоки ли ще са намалени???

Как 7,99 като на самия корсаж има етикет 5 лв. ?

# 543
Може ли да ми кажете бутер тестото в бежовата опаковка разточва ли се, защото така е малък дебел калъп.

# 544
Не съм видяла да има цена на  кутията  Embarassed

# 545
И аз "изгорях " с корсажа-чак вкъщи видях ,че единият ми е хванат на 5 лв. а другия на 7,99лв  #Cussing out
 KaRoLa в кой магазин ги има кофите за боклук? Аз днес обиколих 3 магазина- в Овча купел ,на Сливница и този до Практикер към Дружба дето е.Навсякъде има различни неща,но всичките са от голямата разпродажба ,която беше в началото на октомври на Ботевградско шосе.Доволна съм като цяло.
Детски дрешки има най-много в Овча купел,килимчета и хавлии най-много имаше в Дружба.Ако с нещо друго мога да помогна съм насреща  Hug

# 546
Кофите ги има в нашия Лидл. Аз съм от Русе. Намаляха доста,докато бяхме в магазина Simple Smile Щом мъжът ми каза да вземем 2, а не една Simple Smile

# 547
Не съм видяла да има цена на  кутията  Embarassed
А иначе и мен ме интересува дали всеки ден ще изкарват разни неща.
За бутер тестото май се разточваше.
alra Може ли да провериш какво пише на опаковката, в смисъл дали е с масло или маргарин.

цвети.. корсажте еднакви ли са? Звънни на безплатния им номер и се оплачи. Пази си касовата бележка и кутията.  Аз така направих и сега чакам да ми се обадят.
В Младост имаше килими, кофи не видях.

# 548
  • велико търново
Момичета които сте ходили днес в Лидл как ви се сториха детските чорапогащници ?Плътни ли са ?
Струва ли си ходенето до далечното Лидл за мен с две деца. Simple Smile

# 549
Бутер-тестото се разточва, много по-вкусно е от "Бела" и другите, които съм пробвала до сега.

# 550
Благодаря много!

# 551
  • София
А дали някъде има от долнищата /грейки/ за ски?

# 552
В нашия Лидл имаше Simple Smile

# 553
  • София
А кой е вашият Лидл?  Grinning

# 554
На Резбарска нямаше нито корсажи, нито сутиени. Били ги прибрали.

Бутер тестото е с маргарин. Не е много полезно, но не го ядем всеки ден.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт