Лидл ::10::

• 74 046
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
някой купи ли си миксера и доволен ли е от него, че видях току-що, че е пуснат на разпродажба ?!?
Да - аз. Тази сутрин в 8,05ч.бях там. Но имаше още много бройки. Само докато се мотах се изкупиха поне 20 миксера. Аз още не съм го ползвала пълен- само празен изпробвах дали работи и го измих. Сигурно утре ще направя някой сладкиш.
Купих от акумулаторните батерии - супер ефтини, чак си мисля че им има нещо. Сега ги зареждам, да видим.
Купих сирене ливади, мокри кърпи, чували за смет, картофи, замразени зеленчуци, кафе, прясно мляко, воденички, маслини, царевица и не помня още какво ама оставих 100лева.
Но пък съм доволна Laughing

# 526
krasi1980 освен това което е в брошурата и на сайта, друго има ли на промоция? Може ли отзиви за дамските пуловери ? Дали са хубави и колко са дебели?

# 527
Има доста неща на разпродажба - батерии акумулаторни -5,50 лв./комплект
зарядно за всички видове батерии -10лв.
имаше мъжки тениски с къси гащи за 10лв. /тениските са хубави, но панталоните - не.
разни хавлиени кърпи, детски килими, тостери....доста неща са.
Не се загледах в пуловерите!

# 528
Освен обявените в брошурата,има и доста други артикули на разпродажба,но са различни за различните магазини,явно.В Тракия,Пловдив има много хубави хавлии за баня на 7лв,зарядните за батерии са в комплект с батерии/АА,ААА по 4бр/,имаше доста детски и мъжки пижами/с къс панталон и ръкав,предполагам,че Камелия визира мъжките/,летни блузки/май повече имаше да момичета/....едни туники/памучни-аз имам такава и съм много доволна/,разни домакински и туристически пособия.....обаче,да знаете,че нещата от разпродажба не се връщат и подменят/пише го изрично/.
Иначе пуловерите са много меки-80% памук и в много свежи цветове/поне дамските/,но аз мисля да се въздържа....

# 529
krasi1980 освен това което е в брошурата и на сайта, друго има ли на промоция? Може ли отзиви за дамските пуловери ? Дали са хубави и колко са дебели?
аз докато отговоряяя... са ме изпреварили. Относно пуловерите - нищо особено - с остро или обло диколте - много тънки и нежни, гладка плетка, без шарки - абе за парите не са лоши. По другите неща хвърлих само бърз поглед - и не запомних кой знае какво, защото бях със списък хи хи хи

# 530
Мерси момичета, може и да отида по късно, ама съм с две деца, та се чудя. Thinking

# 531
И ние днес рано рано минахме през Лидл Младост да оберем разпродажбата. Взехме 1 миксер за майка ми, много ми хареса дори мисля да си го изпрося да остане за мен Embarassed . Взехме си дамска и мъжка пижама, съответно за 10 и 15 лв. материята им е много добра. Взехме и едно мъжко горнище от полар за 10 лв. И аз взех за себе си корсаж със сутиен за 5 лв., идеален ми е. Ние останахме доволни от разпродажбата. Simple Smile

# 532
  • Русе
   И ние посетихме днес "голямата"разпродажба, очаквах повече, особено от цените Confused
   За утре съм набелязала дънките с подплата Simple Smile

# 533
Какво ще кажете за пресата, която я водят намалена? Аз не знам дали ще я има на нашия Лидл ама смятам да отскоча днес.

# 534
  • Пловдив
И аз съм хвърлила око на термо дънките. Утре ще ги видим.

# 535
И ние днес рано рано минахме през Лидл Младост да оберем разпродажбата. Взехме 1 миксер за майка ми, много ми хареса дори мисля да си го изпрося да остане за мен Embarassed . Взехме си дамска и мъжка пижама, съответно за 10 и 15 лв. материята им е много добра. Взехме и едно мъжко горнище от полар за 10 лв. И аз взех за себе си корсаж със сутиен за 5 лв., идеален ми е. Ние останахме доволни от разпродажбата. Simple Smile
след този пост, бегом в магазина. JoyДамска пижама 7 лв, взех си и пуловер/много е хубав/, корсаж със сутиен -5 лв, туника -10 лв., милото- къси панталони-10 лв, суитчер за едното дете / щях да взема два ,но нямаше от неговия размер/ 7 лв., къси панталонки за малката 7 лв. Милото взе и батерия за кухнята с изтеглящ се шлаух- 25 лв и някакви инструменти.
Взех и кренвириши по 1 лв. за 200 гр.
Бих си взела още един пуловер.

# 536
  • София
Къде ги гледате тези разпродажби?И аз искам корсаж,никъде не видях обаче.Вчера ходих.

# 537
Къде ги гледате тези разпродажби?И аз искам корсаж,никъде не видях обаче.Вчера ходих.
Ми тя е от днес разпродажбата.В Младост имаше само розови корсажи, ако пуснат и други ще си взема.

Гледайте си касовите белжки. Току що прегледах моята и корсажа беше с цена 7,99, а на кутията има етикет с цена 5 лв .Утре ще ходя да се разпрвям. Ей ,много мразя така. То не че като слезна от Панчарево до магазина им няма да изгоря толкова бензин, ама мразя да ме правят на луда.
Мога ли да сменя един панталон с по малък номер?

Звънях на някакъв безплатен номер и се оплаках за корсажа. Казаха ,че ще ми се обадят.

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 19:30 от Тя

# 538
Машата с топъл въздух нов артикул ли е?Интересува ме дали някой я има и да даде отзиви Simple SmileАко пък някой я купи утре,нека да пише как е Peace

# 539
Машата с топъл въздух нов артикул ли е?Интересува ме дали някой я има и да даде отзиви Simple SmileАко пък някой я купи утре,нека да пише как е Peace
Нов е, от утре.
И наистина в различните магазини има различни неща на разпродажба.

Общи условия

Активация на акаунт