Лидл ::10::

• 74 057
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София-в сърцата на моите деца

А къде е тоз скенер за цени?? Аз и тестовия кантар (ако има такъв) не го виждам??  newsm78 Embarassed
Гледам да профуча набързо през всички щандове.  Laughing

Тестовия кантар е до зеленчуците, но скенера и аз не го знам къде е.
Скенера е в дясно ,на стената ,там където са наредени саламите и надениците, в дъното Peace

# 511

кои си взе - черните или кафявите?

кафявите ги гледах на живо, но не съм ги мерила (разрешават ли?), сякаш подметката ми се видя доста тънка.

малко теснички са и си взех 40 номер най големите ,малко са ми големи на пръстите ама с по дебели чорапи
взех си черните повече ми допаднаха
сега се чудя за якето
и аз ги мерих черните 40 номер - но отгоре на токата парчето кожа много грозно ми стърчеше - нещо ми изкача навън и не стоеше добре - затова и се отказах - при теб не стои ли така

# 512
  • Щастлива мама на 3 слънца
Еми аз толкова имах нужда от ботушки ,и мъжа ми като вика мятай ги
не съм погледнала Simple Smile) но са страхотни

# 513
  • Плевен
весели празници на всички  santa2
аз да питам за сауната за лице - харесвам си я, но като слагам лайка, или друго в отделението за билки, сякаш парата излиза чиста/ без аромат на билки / и после чайчето си е сухо - да не би да има някаква особеност за билкова парна баня ?

# 514
  • Русе
  Сaprice, благодаря, аз питах за бебетата. Видях списъка вчера, не сме сред печелившите, но това няма да ни откаже да ходим в магазина Wink
  Очаквам разпродажбата, която започва от утре, дано да има приятни изненади. На сайта и каталога за сега нищо интересно.

# 515
Тъкмо разглеждах брошурата и що да видя : http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13630.htm
Това миналата година май го купих за 9,90лв, ако е така - колко жалко  Crossing Arms

# 516
  • Pb
Тъкмо разглеждах брошурата и що да видя : http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13630.htm
Това миналата година май го купих за 9,90лв, ако е така - колко жалко  Crossing Arms
Тъкмо и аз се чудех дали моите спомени ме подвеждат, защото помня и аз друга цена...

# 517
Тъкмо и аз се чудех дали моите спомени ме подвеждат, защото помня и аз друга цена...

Както беше казал един търговец на мъжа ми: "Криза е, господине, купува се по-малко и затова сме вдигнали толкова цените." Та и тези така.
Между другото има доста хранителни стоки, чиито цени са нагоре с по 50 ст. - това за няколкото месеца, в които имаме Лидл в нашето кварталче.

# 518
Какво ви е мнението за сешоара който е на разпродажба. Спешно се нуждая от сешоар моят изгоря . Моля споделете мнение или предложете друга изпитана марка от която сте доволни.

# 519
Нямам сешоар, но мнението ми за нехранителните им продукти е много положително. Не са евтини, но са качествени.

# 520
Какво ви е мнението за сешоара който е на разпродажба. Спешно се нуждая от сешоар моят изгоря . Моля споделете мнение или предложете друга изпитана марка от която сте доволни.
Ako imah nujda bih go vzela Peace

# 521
  • София

По описание изглежда много добре. Аз ползвам един професионален, 2100 вата, с йонна функция и съм безрайно доволна от него, а за мен това е уред, без който не мога - ползвам го взеки ден.
Цената му също е много добра на този.

# 522
Аз днес получих новата брошура в пощата и много харесах детските дънки, които ще ги има в сряда, още повече че са термо и идеални за сегашния сезон.утре съм на първа линия за суетшъртите и дано има нашия размер в синьо или бяло.От понеделник пък са намалени шоколадите с натрошени лешници-на 75 ст, както и тези с цели са страхотни
Гледам на сметка е месото им за готвене, но при бърз поглед на брошурата нищо друго не ми хвана окото.
Купих веднъж от новото мляко Чуден, не е лошо, освен него има и много нови продукти в брошурата

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 23:18 от gitadam

# 523
някой купи ли си миксера и доволен ли е от него, че видях току-що, че е пуснат на разпродажба ?!?
Редактирам се - видях, че има доволни!

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 11:19 от Danicka

# 524
  • София
Какви стоки има на разпродажбата ,която започва днес,освен тези,които са показани в сайта ?

Общи условия

Активация на акаунт