Лидл ::10::

• 74 058
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Някой питаше за бебета на Лидл. Ето списък с победителите: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/12838.htm    Peace

# 496
  • Варна
Кажете моля ви за кашкавала Чуден.

Тъкмо закусвам с него ))) не е лош, но сякаш е една идея по-киселичък. Мисля да правя една салатка, в която ще настъргвам кашкавал и ми се струва, че ще ми полепне по рендето - поне с ножа не успях да си отрежа равни филийки...

# 497
Кажете моля ви за кашкавала Чуден.

Тъкмо закусвам с него ))) не е лош, но сякаш е една идея по-киселичък. Мисля да правя една салатка, в която ще настъргвам кашкавал и ми се струва, че ще ми полепне по рендето - поне с ножа не успях да си отрежа равни филийки...

Пробвала съм им сиренето ,ужасно беше.Затова съм казала на милото да не взима на тази марка.

# 498
  • София
Здравейте,

скоро отвориха Лидл до нас и започнах да му ставам все по-голяма фенка. Изчетох цялата тема. Пробвах доста неща от тези, които хвалите и наистина някои от тях ми станаха фаворити. Всъщност доста неща, които досега купувах от Била , вече ще започна да ги купувам от тук.

Имам питане за вината. Мисля, че никъде не можах да видя инфо по назад в темата.
Та пробвали ли сте вината, стават ли за пиене? Кое ще препоръчате? Гледах, че има Божоле за около 6 лв. бутилката. Дали става?

И Честита Коледа на всички. Бъдете здрави!

# 499
Лятото си купувах Шардоне , хареса ми.Сега съм си купувала на два пъти червено, пак ми хареса , беше на промоция по 4 лв. мисля. Но, не се сещам как се казваше. Embarassed

# 500
  • Варна
има разни автстралийски, чилийски вина, които пускат на промоция по 2.99 или 3.99 лв - не са лоши.

# 501
има разни автстралийски, чилийски вина, които пускат на промоция по 2.99 или 3.99 лв - не са лоши.

Тези които съм пила ,бяха австралийски.

# 502

ColdFМоите ги обръщам отвреме на време и наистина се навлажняват добре. Иначе в началото и аз се почудих, че са почти сухи. Peace

Обърнах го! Мерси!  bouquet 

П. П. Весели празници на всички!   Gift

# 503
Не ми харесва тенденцията за увеличаване на цените. Ето, например, любимия ви Формил течен е увеличен - беше на редовна цена 4,99 лв., а вече е 5,49 лв.

# 504
Искам да похваля брашното .  Peace Много е хубаво,страхотни питки направих вчера и днес. Simple Smile

# 505
  • Варна
Искам да похваля брашното .  Peace Много е хубаво,страхотни питки направих вчера и днес. Simple Smile

Аз напоследък доста неща приготвих с това тесто, не знам, не бих казала, че с нещо превъзхожда другите брашна...

# 506
Постоянно правя закуски на децата,тези дни само брашното беше различно,и смея да твърдя,че по-хубави не съм правила. Възможно е партидите да не са еднакви, незнам...

# 507
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте мами
някакви отзиви за тези якета ?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-05D6C074-E9AA341E/lidl_bg/hs … l/index_13203.htm

днес си взех тези ботушки ,мисля че са супер

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-843BCD64-9E65237F/lidl_bg/hs … l/index_13204.htm

# 508
  • Варна

кои си взе - черните или кафявите?

кафявите ги гледах на живо, но не съм ги мерила (разрешават ли?), сякаш подметката ми се видя доста тънка.

# 509
  • Щастлива мама на 3 слънца

кои си взе - черните или кафявите?

кафявите ги гледах на живо, но не съм ги мерила (разрешават ли?), сякаш подметката ми се видя доста тънка.

малко теснички са и си взех 40 номер най големите ,малко са ми големи на пръстите ама с по дебели чорапи
взех си черните повече ми допаднаха
сега се чудя за якето

Общи условия

Активация на акаунт