Лидл ::10::

• 74 030
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
razel_dazel ,в Тракия бяха само за момчета...или поне вчера следобед,нямаше розови.

# 571
  • Русе
   Аз минах на бързо през магазина днес - новото, което видях от разпродажбата - суичери за по-големи деца, може и други неща да е имало.
   Купих на голямата дъщеря от подплатените дънки, малко са й широки в кръста, нямат възможност за коригиране. Взех й също пижамка, плюшена е, но не е особено плътна.

# 572
  • София
Момичета, има ли суитчери и подплатени дънки за по-големи деца - р-р 128 например, че в брошурата гледам само до размер 116?  Rolling Eyes
За София става въпрос.

# 573
  • София
При нас няма корсажи.  Crossing Arms А така се бях навила да си взема.  Rolling Eyes Дамските пижами, за които говорите, да не би да са със 7/8-ми долнище, сини, със Снупи?
Не са лоши, но картинката се притеснявам да не ми се нацепи в пералнята.  newsm78

Аз имам пижама - но с дълъг панталон и картинка на Мики и Мини маус - няколко пъти е прана вече и няма проблем с картинката Peace

# 574
Момичета, има ли суитчери и подплатени дънки за по-големи деца - р-р 128 например, че в брошурата гледам само до размер 116?  Rolling Eyes
За София става въпрос.
Дънкки за големи деца няма. В Младост вчера и днес имаше по един суитчер за ръст 128 и аз ги взех.За по големи деца 134-140 / момчета/  имаше доста суитчери.

# 575
  • София
Ух, аз изтървах батериите... ако някой мерне и има излишни пари, би ли ми взел и изпратил - веднага превеждам с банков превод. Трябват ми от "стандартните", дето отговарят на волт и половина (не от по-малките, а от обикновените, които са за повечето детски играчки...), поне няколко комплекта. На други места са над 20 лв. за 4 батериии  Close

# 576
  • Пловдив
Отчет и от мен - Лидъла в  Тракия имаше само бельо за момченца - 86/92, преди малко се прибрахме. Бяха 3 вида. За момиченца нямаше за жалост.  Суитчърите бяха малки. Взех за малката щерка от тях по 8 лв.  и дънки също. Те са навсякъде до размер 116. Взех и от пижамките с понито. За голямата взех комплект от 2 блузки с къс ръкав и блузка с къс ръкав и потник - комплектите по 7 лв. Хубави са за лятото.
Взех и от кърпите мокрите - след малко ще ги пробвам   Laughing

# 577
  • Пловдив
Благодаря   bouquet На "Пещерско шосе" имаше комплекти за момчета и по-големи размери от 86/92, но това сутринта в 9.30. Искаше ми се да взема и по-голям номер, защото този размер сега е точно, но здраве да е.....друг път. Весели празници момичета  santa2

# 578
 Hug
от кога е тази разпродажба?

# 579
Hug
от кога е тази разпродажба?
от вчера

# 580
Купих пуловера, яд ме е, че не взех два. Утре пак.

# 581
Какъв ,дамски ли? Аз си взех цикламен и черен. За първи път да си купя пуловер и да ми "заспи " ,даже ръкавите не са ми къси/ вечния проблем/.Че и "М "-ка ми стана , а по моловете като ходя XL са ми малки.Направо се бях отчаяла. Ако  пуснат сиви и бели ще си взема още.

# 582
Дамски син, много добре се съчетава и с пола, и с дънки. Не очаквах, уж за вкъщи го купих.

# 583
Какъв ,дамски ли? Аз си взех цикламен и черен. За първи път да си купя пуловер и да ми "заспи " ,даже ръкавите не са ми къси/ вечния проблем/..............

Момичета, подскажете за кои пуловери става въпрос? За тези с острото деколте или други? А проблемът с ръкавите е и при мен, само дето лидълските ми идват леееко по-дългички, ама приемливо, всички други са ми все къси, направо съм си свикнала с такива ръкавци. Аз пък си купих някакъв сив блузон с качулка, малко да си обновя кучешките тоалети, но май ще си го понося преди да го въздигна в кучешки ранг. Grinning Peace

# 584
Какъв ,дамски ли? Аз си взех цикламен и черен. За първи път да си купя пуловер и да ми "заспи " ,даже ръкавите не са ми къси/ вечния проблем/..............

Момичета, подскажете за кои пуловери става въпрос? За тези с острото деколте или други? А проблемът с ръкавите е и при мен, само дето лидълските ми идват леееко по-дългички, ама приемливо, всички други са ми все къси, направо съм си свикнала с такива ръкавци. Аз пък си купих някакъв сив блузон с качулка, малко да си обновя кучешките тоалети, но май ще си го понося преди да го въздигна в кучешки ранг. Grinning Peace

Заповядай:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_13611.htm
цветовете се различават от снимката.

Общи условия

Активация на акаунт