Лидл ::10::

• 74 034
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
 Има ли закупили пресата за коса и доволни ли сте от нея newsm78

# 556
Аз я купих, ама ще я пробвам  утре. Мъжът ми ми я подари като подранил новогодишен подарък Simple Smile

Голямо чудене се чудих за пресата и за корсажа ама предпочетох пресата Simple Smile

Днес дали ще има нови неща на примоция?? Или пак същите ще са, да знам дали да бия път до там  Laughing

# 557
Всеки ден ще излизат нови неща ,но повечето са по една две бройки-казвам го изхождайки от факта ,че са стоките от Ботевградско шосе,които натъпкаха безразборно в кашони и вчера станах свидетел как се вадят от въпросните кашони  Peace

# 558
Не зная доколко ще съм полезна, но сутринта в магазина в Стара Загора имаше много неща на разпродажба - по 5, 10, 15 и 25 лв. Дрехи, раници и други неща, но тъй като бях там само за да си взема миксера, за по-подробно оглеждане нямах време. Та така, който има възвожност да отива, сигурно и в останалите магазини е така.

# 559
  • Варна
KaRoLa,ще чакам отзиви от теб  Hug

# 560
Аз вчера купих от чорапогащниците от разпродажбата, хубави са и плътни.И суетшърт купих на малката, днес съм пратила майка ми да й купува дънки.Преди малко се върна, много са хубави, подплатата не е от поларения тип, но пак топли.Отгоре са с ластик, което ги прави идеални за градина или ясли.Ние взехме 98 номер, стоят й като изляти.Преди имах горчив опит с един спортен панталон Лупилу, който беше размер 98-104 и е огромен-в кръста е широк и на крачолите дълъг, а този е ок.Лошото е, че дрехите им са опаковани и не може да се прецени размера, въпреки, че понякога има извадени от пакетите.
Очаквам някой път да пуснат онези поларени горнища с цип отпред на супер събота или на разпродажба, при нас много бързо изчезнаха от витрината, бяха от тънкия полар, ако някой е купувал от тях на времето, нека сподели да са хубави.По спомени май ги пуснаха преди месец-два

# 561
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
При нас няма корсажи.  Crossing Arms А така се бях навила да си взема.  Rolling Eyes Дамските пижами, за които говорите, да не би да са със 7/8-ми долнище, сини, със Снупи? Ето това е Снупи:

Не са лоши, но картинката се притеснявам да не ми се нацепи в пералнята.  newsm78

Взех си само маркери и чорапи от разпродажбата, но пък си имам сауна за лице.  Simple Smile Някой по-нагоре беше писал, че билките остават сухи и не се усеща аромата им. Не съм пробвала още по този начин, но ми се струва, че за хубава билкова парна "терапия" трябва водата да е средно към голямо количество и парата да е пак на средна към силна степен. Само предполагам, защото вчера използвах най-най ниската степен и сложих най-малкото количество вода, та знам на него, че парата не е силна.

# 562
  • София
Ех, с тази сауна значи, много сте лоши.
И без това този ларингит ме мъчи вече доста време.
В Дружба дали има останали?
Или В Хаджи Димитър?

# 563
В Хаджи Димитър имаше сауни вчера, но дали са останали, не знам.

# 564
В началото беше много добре, но започнаха да вдигат цените... Иначе от продуктите съм много доволна  Simple Smile

# 565
  • виртуално
някъде дали има още килими в София?
или някой ако е купил в беж, а не му трябва - да пише ЛС  Peace

# 566
Ако някой види пейката/ ракла/ от лятото ,да ми се обади.
В Младост имаше килими но детски.

# 567
Рапунцел,обади се на управител във вашия магазин или на безплатния клиентски телефон и ще ти осигурят доставка.Иначе,в Пловдив има килими/и бежов още имаше,май/,ама ти е далече....
За разликата в цените при разпродажбата-търсете си правата при управител в магазина/няма да Ви откажат да Ви въстановят разликата/.А,за тези,които тепърва ще си купуват нещо от нея-гледайте си бележките-там трябва да пише артикул от ** лв,а не името на артикула/и старата му цена/.

# 568
  • Пловдив
Ако някой е обърнал внимание може ли да ми каже дали от комплектите бельо за момичета в Тракия и в Кючук Париж има различни размери от 86/92. Защото на "Пещерско шосе" нямаше, а за 3 лева са направо без пари. За Пловдив става въпрос.  Peace

# 569
Направих рекламация за цената на корсажа и ми върнаха парите без проблем. Смених едни къси панталони на милото ,че му бяха големи. Купих една мъжка пижама за 10 лв., още един суитчер за 7 лв, пижама детска за 5 лв. Ох , и аз си купих още един пуловер. Blush
Имаше изкарани нови неща. Явно ще трябва всеки ден да се ходи. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт