Лидл ::10::

• 73 969
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Pb
Мда, видях, че лакочистителите вече са с други опаковки (моят е отпреди 1 година и е в обикновена туба, с отвращение го ползвам, както вече споменах). Та, ще се радвам и ако съдържанието са ъпгрейднали - на моя мириса е абсолютно далеч от бадемовия (лакочистителя обаче е розов).

# 76
  • Бургас
Хм,аз май само с негативи се включвам.Заквасената сметана и малката и голямата имат вкус точно на майонеза.Отврат.

# 77
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
За сметаната на Пилос ли иде реч?

# 78
  • Бургас
Да.

# 79
  • някъде там
Момичета благодаря за отговорите за интимния лосион,ще го пробвам задължително!
Ще се радвам някой да сподели мнение за килимите,харесала съм лилавия  Wink
Течния прах за черно пране ми хареса,дълготраен аромат и според мен добре изпра дрехите.
Мокрите кърпички за които се говореше преди ,не са лоши/има такива и в Пенито/обаче много ми изсушават ръцете Whistling

# 80
Интимен лосион ползвам от половин година и съм доволна, както от душ-гела и крема за ръце Cien. Дездорантите и ролоните не ми харесват.

Не знам защо си мислите, че навсякъде е по-скъпо от тук. Аз живея близо до гръцката граница и не можете да си представите какво нашествие на гърци има в Лидъл всеки божи ден. Лятото влязох в Лидъл в Драма - пълна трагедия и като асортимент и като цени. Там ДДС-то е 23%  Peace

# 81
  • вече Пловдив
Какво ще кажете за брашното "Кастело" от Лидл?
Днес направих с него меденки, но много ми се трошаха, а досега не съм имала такъв проблем  Rolling Eyes. Ще го пробвам и на питка, да видим.

# 82
  • София
беше обсъждано в миналата тема, има доволни, има и недоволни Simple Smile
ние правихме с него кексове, пици,  курабии, супер си стават.

# 83
svetlaem, благодаря ти!
Какво ще кажете за коледните стикери, които са в каталога, от четвъртък? На каква повърхност се лепят?

# 84
  • София
Нарязаната Гауда, била много хубава  Laughing
Толкова много неща купувам от промоциите, които не са ни на дневен ред, че чак сега й дойде реда на Гаудата от не помня кога купена.
Направих сандвичи сега и много ми хареса. По-различна е от ненарязаната като че ли, то и фирмата й е друга де.

# 85
  • Pb
И аз доволно съм се заринала с какво ли не от промоциите, че реших малко да "почина". Е, това не ми поппречи да взема туй-онуй днес и сега да хрупам от сладкарския шоколад, иначе купен под предтекс, че е за тортата в петък, която (уж) ще правя  Rolling Eyes Като цяло ще ползвам Лидлски продукти за въпросната - течна сметана, крема на Pig-незнам-си-какво, брашно, масло на Пилос. А! И захарта, и тя лидлска.

# 86
Мда, видях, че лакочистителите вече са с други опаковки (моят е отпреди 1 година и е в обикновена туба, с отвращение го ползвам, както вече споменах). Та, ще се радвам и ако съдържанието са ъпгрейднали - на моя мириса е абсолютно далеч от бадемовия (лакочистителя обаче е розов).
И моя е от старите опаковки - уж без ацетон - е няма такава миризма - пфуу

# 87
Ако говорите за захарта Захира...въобще не съм доволна  Naughty
Едва се разтопи за карамел.

# 88
  • Димитровград
Захира не е продукт на Лидъл,има я навсякъде.

# 89
  • Варна
Днес си взех няколко круши от промоцията......е няма такъв боклук, никакъв вкус на круша, по-скоро неприятен аромат на газ. Със сигурност няма да повторя

Общи условия

Активация на акаунт