Лидл ::10::

• 74 127
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Преди време обсъждахте Формил-а за черно пране. А има ли за бяло и доволни ли сте от него?  newsm78
Много съм доволна от този за бяло пране,а за цветно не ми харесва.

# 331

Има и на Циф еквивалент, но е с абразивно действие и няма да става за деликатни повърхности.

Ползвала съм го и съм много доволна от този препарат!

# 332
  • София
Преди време обсъждахте Формил-а за черно пране. А има ли за бяло и доволни ли сте от него?  newsm78
Да, има, въпреки че не пише като при други. Този е със зелена капачка и пере много добре. Забележката на повечето мами, които са го ползвали, е, че няма аромат, но нали затова си има омекотители.  Wink

# 333
  • София
Направих супа със спанака. Сложих фиде, сирене, къри, малко червен пипер и застройка с яйце и няколко лъжици кисело мляко. Направих микс от няколко рецепти.
Стана страхотна супа. Затова ще го ползвам спанака.

И да похваля воденичките, за 30 мин. в тенджерата под налягане станаха разкошни. После само ги запържих леко с масло и червен пипер.

# 334
  • вече Пловдив
Благодаря за отговорите за белия Формил. Ще го пробваме скоро  Peace

# 335
Спанакът е хубав...онзи ден готвих спанак с ориз и стана разкошен. Аз пък ще похваля пържените без мазнина фъстъци Алесто, гръцкото сирене ливади...детските млекца с бонбонки отгоре, салама тип мортадела и кашкавалите: гауда, едамер и ементал.

# 336
Мацата, като подправиш едно ядене и добавиш и други екстри става супер,
но не не е същото за продукта, който коментираме.
За мен спанака е не  става ! Лично мнение.

# 337
Аз пък се чудя какво толкова ги хвалите тия воденички, че се сварявали за 30 мин. в тенджера под налягане  newsm78. Аз купувам на Лудогорско пила, разбираемо  Heart Eyes, охладени, и са много по- хубави, за още по- кратко се сваряват дори.

# 338
  • Бургас
Какво мислите за пресата за косаRolling Eyes

# 339
  • софия
Да споделя, че съм много доволна от сауната за лице. Взех я предишния път, когато я бяха пуснали да правя инхалации на детето, когато е болно. И аз я ползвам за същото. Чудесна работа ми върши.

# 340
  • София
Аз пък се чудя какво толкова ги хвалите тия воденички, че се сварявали за 30 мин. в тенджера под налягане  newsm78. Аз купувам на Лудогорско пила, разбираемо  Heart Eyes, охладени, и са много по- хубави, за още по- кратко се сваряват дори.

Аз пък изобщо не харесах воденичките - бяха само жилите по средата, без никакво месо.  Crossing Arms

# 341
  • Viena
Смятам,че предколедно можеха доста по-добри неща да пуснат,а не куфар за монети и не знам си какви боклуци още. newsm78

# 342
Смятам,че предколедно можеха доста по-добри неща да пуснат,а не куфар за монети и не знам си какви боклуци още. newsm78

Peace Тъкмо се чудех, кой би си купил такова чудо  newsm78

# 343

Peace Тъкмо се чудех, кой би си купил такова чудо  newsm78
Аз също !!!!!
Що за предложение ?!! Колко ли монети трява да имаш, че за да трябва и куфар  newsm78
Новите промо са  Stop

# 344
  • София
Предполагам е за колекционери този куфар, не за стотинките ни   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт