Лидл ::10::

• 74 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Проверявайте хранителните продукти дали са в срок на годност - днес в нашия лидл имаше грозен дебат на висок тон за някакви кренвирши, не чух на коя марка, които са били годни до преди 6 дни, но пак ги зареждат по рафтовете.
Явно по стара българска традиция в навалицата по празниците пускат боклуци, пък който се усети.
Разочарована съм, досега дори не бях допускала, че може да правят такива мизерии. За всички други - Пикадили, Билла, Фантастико, нямаше да се учудя.

Ами не е чудно, въобще даже. Погледнете срока на годност на повечето промоционални стоки - изтича съвсем скоро. Наскоро маслото Пилос от промоцията- срока изтича на 1.1.2012. От миналата събота салама - 4.1.2011. И много други. Въобще като им застои някоя партида и я пускат на промоция, а глупаците да купуват.  Crossing Arms

# 361
Аз лично не купувам хранителни стоки от ЛИДЛ, защото повечето неща който съм взимала не ми харесват. Пробвала съм много неща и ще пробвам, но оределено не е моят магазин, но пък от нехранителните неща съм много доволна - предлагат се неща който не биха се намерили на масовият пазар. Peace

# 362
Предполагам е за колекционери този куфар, не за стотинките ни   Grinning
Колекционерите не пазаруват от тези магазини !

# 363
  • София
Не ми е ясно защо делите Лидл от "другите" магазини.
Т.е. предполагам защо - заради рекламата. Laughing
Това е просто магазин. Някои неща са хубави и си заслужават, повечето не. Особено който си е направил труда да пусне търсачка и да погледне какво предлагат и на какви цени в други държави.
От моя гледна точка това е просто най-близкия магазин до нас, в който влизам с детската количка и затова чета и пиша коментари.
Понякога като чета обаче, че Формил примерно перял добре  Shocked - прочетете темата за перилните препарати и не си давайте парите напразно - криза е Wink.
Това е лично мнение Hug

# 364
  • София
Предполагам е за колекционери този куфар, не за стотинките ни   Grinning
Колекционерите не пазаруват от тези магазини !
хахах!

# 365
Понякога като чета обаче, че Формил примерно перял добре  Shocked - прочетете темата за перилните препарати и не си давайте парите напразно - криза е Wink.
Това е лично мнение Hug

Ами след като е твое лично мнение, защо не ни дадеш възможност и на другите да си имаме лично мнение. По мое лично мнение течният Формил за цветно е съвсем сравним, дори по-добър от Рекс-а, който ползвах преди. Така че не виждам какво чак толкова изумително има.

И не, аз лично не пазарувам от Лидл заради рекламата, дори не се бях сещала, че това може да е мотив Wink Пазарувам оттам, просто защото продуктите в по-голямата си част ми харесват и като качество, и като цена. Макар че цените бавно, но славно растат и е добре да се спрат в един момент, но това е друга тема Peace

# 366
  • София
bora66 - честно казано, все ми е тая как е в другите държави, живея тук, не мога да ходя до гермния за кисело мляко.
В лидл има стоки, които са по-хубави от други магазини(главно млечните визирам) , на по-добри цени. Има и смотани естествено. Но има достатъчно  хубави неща на по-приятни цени.
Ние сме си намерили нашите продукти. Сравнение правя с Пикадили, Фантастико и била, с нищо не е по-лош лидл, даже напротив.
Защо го делим и има тема ли - защото когато темата тръгна беше нов и интересен...и някак така си и остана, освен това не продават това, което е по всички други магазини... лошо не виждам, реклама - надали някой от форума цели реклама на някакъв магазин.
Защо например има тема за икеа, а за арон не Simple Smile
Формила цветният не пере лошо, не по-лошо от бонукс, савекс и подобни, на мен аромата обаче ми липсва. Дали може да се  сравни с перилните препарати, които са в пъти пъти по-скъпи от него надали, но с евтините и средните - да, може, не е по-лош, а цената му е леко по-ниска.

аз съм официално пристрастена вече, към тези жълти хрупки  http://www.lidl.de/media/product/0/0/3/1/6/1/5/crusti-croc-staengli-regular.jpg

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 22:51 от Angel_Dust

# 367
  • София
А някой има ли идея XL от мъжките ризи на кой номер отговаря  Thinking

# 368
 argun много ти  благодаря !!!  Hug
Просто Хари би ли споделила повече за въпросната брошура - благодаря предварително ?!
Хубав ден дами    bouquet

# 369
  • на Земята
Кое кафе еспресо бихте ми препоръчали?Захаросаните плодове микс,в каква опаковка да ги търся и къде горе долу стоят,ако все още ги има?

# 370
  • София
белларом - 100% арабика - голд или черното - второто го има в пакет и метална кутия.

# 371
  • на Земята
Благодаря!  Hug

# 372
На мен не ми хареса кафето  Sad, пишеше еспресо на пакета, Белларом беше, червено мисля, но явно е много ситно и въобще не ставаше каймак. Не бих повторила, много си държа на кафето  Heart Eyes

# 373
argun много ти  благодаря !!!  Hug
Просто Хари би ли споделила повече за въпросната брошура - благодаря предварително ?!
Хубав ден дами    bouquet

Разпродажба от 27-и

Детски суетшърт-8,88
Плетен пуловер-12,99
Чорапогащник за момичета-2,49
2 чифта детски чорапи-2,49
Текстмаркери-1,49
Акумулаторни батерии-5,55
Затягащ колан-17
Фиброоптична лампа
Миксер-29,99

Другите оферти вече са качени на сайта им.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 10:37 от Просто Хари

# 374
  • София
.......
Това е лично мнение Hug
Именно, никакви мнения от тема не могат да ми повлияят, при положение, че лично от опит съм се убедила, че Формил за цветно си пере идеално, и течен персил двойно по-скъп от него с нищо не го превъзхожда!

Общи условия

Активация на акаунт