Лидл ::10::

• 74 022
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Заповядай:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_13611.htm
цветовете се различават от снимката.

Тя, благодаря, точно такъв видях само бежов, или са се свършили другите цветове, или са били забутани из другите, бяха смесени с други дрехи, пък и аз набързо минах.  bouquet

# 586
  • София
Точно такива цветове(пуловери), има в м-н Лидл в Овча купел.Днес следобед ходих.

# 587
  • София
Simple Smile сладурите май са пообъркали на брошурката кое е за нея и кое за него Simple Smile

# 588
Да ти кажа..бая се притесних какво носи ТОЙ и какво ТЯ Simple Smile Чудех се дали аз нещо греша или...те Simple Smile

# 589
и аз да се похваля от разпродажбата  Grinning купих гардероб от плат за 20лв и бежов тренч на същата цена (има и шал към него). много съм до-во-л-на  Grinning отделно взех от сладкото от горски плодове, което е на промоция, и много се хареса от мъжете Simple Smile а, да. миналите дни купихме от слиповете, които струват 7.99 (2 броя в опаковка) и също бяха одобрени. отчетох се  bowuu Joy

# 590
labrex бежовото е мъжки пуловер.
И аз видях два тренча вчера.

# 591
labrex бежовото е мъжки пуловер.

Беше някакъв малък и реших, че е дамски? newsm78 Е, добре, че не си го купих! Просто реших, че достатъчно изхарчих. Grinning

# 592
Някой знае ли докога ще бъде разпродажбата на стоките newsm78

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 22:27 от gaber

# 593
  • Най-зеленият остров
Здравейте
Аз пък нищо не си харесах от разпродажбата. Ноо, не си тръгнах с празни ръце: купихме сешоар - много доволна и от седмичната промоция хранителни стоки. Гледах и детските дънки, но си мислех, че са по плътни, дамски блузони не видях. Това е в гр. Бургас.

# 594
  • Pb
Гледам има детски килими за 15 лв. на Пещерско - викам си много добра цена, обаче се оказа, че са само с Покемон - много олигофренична анимация и герои. Та, се въздържах. Взех си от джапанките тип Сабо (5 лв.). То пък се указа, че номера не съм уцелила и тази сутрин ходих да ги сменям.
И детските плажни хавлии са на добра цена, на който му трябват - има с Боб строителя и май отново с Покемон.

# 595
Наистина ли всеки ден различни стоки пускат на разпродажбата?

# 596
  • София
Аз снощи от разпродажбата нищо не си харесах, за Хаджи Димитър става въпрос.

Но пък си купих сауната за лице. Снощи три пъти я ползвах. Веднъж само с вода, втория път с тампон за грим с няколко капки лавандулово масло и последния път с пликче чай лайка.

Много съм доволна. Чудесна работа ще върши в този ужасен сезон с хиляди вируси.
Сега мисля да си взема и евкалиптово масло и да понауча детето, че с тез тенджери с вода беше ужас.

# 597
Някой може ли да ми каже (за София) в кой Лидл има още от големите пластмасови кутии с оранжевия капак и от стъклените дъски? Благодаря предварително   bouquet

# 598
  • Бургас
Момичета да ви питам нещо:Ако не съм доволна от някай ел.уред мога ли да го върна?

# 599
Момичета да ви питам нещо:Ако не съм доволна от някай ел.уред мога ли да го върна?

Можеш, погледни Гаранция за удовлетвореност. Peace

Общи условия

Активация на акаунт