Отговори
# 75
Запис на 5-та страничка, Бебо благодарности за старанието по темата Hug

# 76
Добро утро, момичета  Hug

Записвам се да не ви изтърва, че нещо напоследък нямам ищах за писане, но пък си ви чета редовно  Peace

# 77
Здравейте,
не съм писала скоро, но имах доста работа. Трябваше да си приключа и предам всичко на работата и от днес вече съм вкъщи Simple Smile.
Докато се чудех какво да правя, май изкочиха доста задачки Simple Smile Така, както е тръгнало, даже не знам дали ще успея да стигна до някоя лекция. Струват ли си тези лекции в the mall? Къде другаде има?
Препоръчаха ми една книга: "Бебето - ръководство за употреба". Някой чел ли я е? Случайно да я има в електронен вариант?
http://shop.pingvinite.bg/?cid=3&pid=34289

# 78
  • гр.София кв.Драгалевци
Записче и от мен сега бързам,защото отивам да се подстригрвам и по задачи но после ще ви пиша и изчета.Много хубава темичка  Hug

# 79
Красидка , дай отзиви за одеялото като го получиш.И аз го харесах за подарък от една приятелка , но на нея и се струва тънко.Дали ще става за изписване януари ?

# 80
Добро утро и от мен Simple Smile
pospalancho и аз имам същия проблем, в спалнята почти не затоплям (вярно че апартамента ни е топъл) но и аз умирам от жега. По принцип съм много зиморничава, мъжа ми не, а сега той се оплаква че му е студено, пък аз се събуждам всяка сутрин вир вода  Shocked Явно от бременността е и от хормоните newsm78 
lili375 книгата е много забавна и интересна с голяма доза хумор, ако искаш може да направя снимки на някои от страниците да видиш какво представлява, ще те развеселят Simple Smile) Иначе не знам да има електронен вариант.
Пускам ви нещо друго интересно за четене: http://detstvoto.net/index.php?newsid=781

# 81
  • Ботевград
Добро утро и от мен Simple Smile
Аз нощно време не спя много много.На малката и ничат кучешките зъбки и се буди нощно време и аз като стана до тоалетна няколко пъти..ноща минала ooooh!
Аз трябваше да ида на изследвания вчера,но го отложихме за утре,че няма кой да гледа малката.
Ще кажа на доки и за болките и за оная "слуз" дето си я имам всеки ден..
Дано си поседи още поне 2 седмици и тогава вече може Mr. Green

# 82
  • Across the Multiverse
Препоръчаха ми една книга: "Бебето - ръководство за употреба". Някой чел ли я е? Случайно да я има в електронен вариант?
http://shop.pingvinite.bg/?cid=3&pid=34289
За електронен вариант не знам, но аз я прегледах само на живо и ми се стори "постничка"- нямаше много инфромация вътре, а майтапи и забавни картинки, а все пак струваше към 15 лв! Ако е за забавен подарък става, но с образователна цел не бих я взела. Мое мнение.
Венуш, ако въпросния шаран е бил по-тлъстичък (над 2-2.5 кг мен не ме кефят) е доста вероятно да лъха на блато както и да го приготвиш. А иначе плънката с орехи и лук аз много я харесвам, стафиди не обичам (съответно ги избягвам в почти всички рецепти).

# 83
  • София
Здравейте момичета, записвам се и аз в новата тема, че предишната я изпуснах. Следя ви редовно, но все не ми остава време да пиша. Ние с моя бебок сме добре, но два пъти лежахме в Шейново заради контракции и сега само почивка. Нямам търпение да вляза в 9-ти месец и да се успокоя малко, че само сънувам някакви глупости и ми е много напрегнато. И понеже трябва да лежа, за бебо накупих почти всичко по интернет. Поръчах си количка от Германия и многократни пелени от Англия и всичко дойде за една седмица.  Party Сега съм набелязала ето този сайт http://www.zabebo.bg/,  да си  поръчам памперси (пелените за многократна употреба ми изглеждат много големи и ще си купя един пакет за всеки случай), кърпички, крем за зърна и козметика на Töpfer за бебо (някой ползвал ли я е да даде отзиви?) Изобщо много е гот да пазаруваш из нета.  Laughing Пък и като си нямаш друга работа си е и разнообразие. Момичета вие решихте ли къде ще раждате? Аз много се колебаех, но май вече везните наклониха в полза на болница Щерев, стига да устискаме до 36 г.с. Като пари ще ни излезе колкото в Шейново с избор на екип и присъствие на таткото, че ние ще раждаме двамата.  Crazy
Ох хайде стига, че стана много дълго, хубав ден !

# 84
Добро утро и от мен Simple Smile. Аз и тази нощ не спах добре,ставах 4 пъти до WC-то,а после докато заспя.......,то пак ми се приходи. На всичко от горе,незнам кога намирам време и да сънувам,но и тази нощ сънувах  че раждам  newsm78. То вече навик ми стана от около седмица на сам само това сънувам,явно доста съм се втренчила в това раждане ConfusedГ-жо Монк, уреда за махане на топчета от пуловера се казва "Пилинг за мъх" , аз имам такъв-много удобна вещ,подстригвам всичко с него от пуловери и блузи,до дамаската на холната гарнитура. Хайде за сега ставам и отивам на пазар за нощница,чехли и превръзки,че съм решила довечера да спретна чантата за болницата!
Лек и усмихнат ден Simple Smile))))

# 85
Здравейте и от мен, маменца  Grinning Не съм писала скоро, защото нищо ново няма около нас с бебчо. На ЖК сме чак на 19.12 и тогава ще се отчета.
Честита ни нова темичка и поздравления на създателката  Grinning
Иначе аз не съм купувала още почти нищо за бебо, Смятам да направя една офанзива на магазините тази събота, дано вече са започнали Коледните промоции. Вие знаете ли вече къде има такива? Памперси съм взела на Pampers Premium Care  Wink
А колкото до това одеялце на Касида, изглежда много сладко, но пише че е 100% полиестер, т.е. изкуствено. Аз определено бягам от такива материи- изглеждат мекички, но все пак си е изкуствено. Възнамерявам да взема хубави памучни одеялца за бебчо- едно по- тънко и едно дебело.
Това е от мен! Хубав ден маменца!

# 86
леле колко бързо напредватеее,направо не мога да ви смогна да ви изчета.1-во честита ни нова темичка,много е хубава Simple Smile аз скоро тука не съм писала,но не ми остава много време,чат пат във фейсбука се включвам,днеска съм на ЖК трябва да ми дадат направлението и всички документи за раждането Simple Smile после ще се разпиша какво е станало. целувки и лек и приятен ден изпълнен само с положителни емоциики и усмивки

# 87
Иаз ще ви чета,но по-късно.Пак съм болна-хрема и се опитва да ме заболи гърлото-ужас(всичко прихващам от малката).Снощи съм спала няколко часа седнала-явно доста съм се поуморила.Сега ми е отпаднало и ще се опитам да поспя малко.
 Вчера си докупих нещата за бебчо-изпрах ги.Ще ги изгладя и стягам багажа да ми е готов.
Мислех и сладки да направя ,но ще видя как съм и тогава.
 Още малко остана-нямам търпение да дойде 09.12 да видя колко тежи бебчо.Дано като се поуправя се задържа здрава,че така да раждам не ми се ще.

# 88
  • София
Здравейте мами.
Идвам си от ЖК и да се отчета-бебка отговаря точно на седмиците си, около 2200гр. е, околоплодните води са в норма, плацентата ми е I степен, ниско е, но не е прилежаща и не пречи за нормално раждане,стига таза да ми го позволи. Но нашата бебка е много шавлива и много високи тонове държи 150-160 удара в минута. Док. каза че всяка седмица трябва да ходя да ги видим, защото може да е било моментна превъзбуда. Контракциии нямам, каза да си продължа магнерота 3х1 и ферофолгамата 3х1. Кръвното ми е малко "високо" за моите нормални стойности - 120/80. Май трябва да спирам червеното винце Simple Smile.
Та другата седмица ще съм пак на тонове и от по-другата се надявам вече д-р Джонгова да е на работа и да ме поеме и да решим за раждането.

# 89
  • София
Здравейте и честита ни нова тема!
Нямам никакво време да ви чета и минавам само по диагонал! Аз си пия Допегита и сега кръвното ми е бомба 120/80. Бебчо рита като луд и силно се надявам да устиска до след 20-ти декември поне, че имам още работа/ колкото и да ми е мъчно и тежко вече/. Направо се чудя понякога откъде намирам сили да върша сто неща!  newsm78
Ние започнахме и ремонта, и съм много щастлива! Само дето нещо не си представям как ще изглежда  Mr. Green, но аз съм винаги така!  Joy
На 15-ти съм на ЖК на частно и ще го видим малкия пакостник какво прави Simple Smile!

Това е засега от мен! Хубав ден ви желая!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт