Отговори
# 60
Здравейте,

Записвам се да ви следя и се връщам назад да чета. Темата е прекрасна както винаги. Мерси на създателката   bouquet

Честит Имен Ден на всички именици!

# 61
...
Питах преди време Google, как да си направя регистрация в Ebay, и много хубаво ми обясни човека Simple Smile
Оттогава не съм стъпила в български магазин. Само в хранителни Simple Smile
...
На същия хал съм. Peace
Момичета, да ви почерпя почти на патерица за именния ден на сина ми Никола - черпя с на кой каквото душа му иска. Аз вдигах наздравици с домашно червено. Вярно, сто мл., но вино. Wink 
Иначе, от утре ще съм на петдневен курс Оспамокс заради стрептококите. Много неприятно, но дано да даде ефект. Д-ра така каза и слушам.

# 62
  • Китна Тракия
Здрасти, мамчета!
Аз влизам само да напиша на заралийки, че съм впечатлена от украсата на града ви! Видях във "Времето" по Бтв нещо синьо и разкошно. Да си я гледкате със здраве!

Г-жа Монк, срам не срам - още не съм видяла тазгодишната украса Sad Не че живея кой знае колко далече от центъра, просто не правя дълги разходки. Но предполагам говориш за нещо такова:

Този синия фонтан си го имаме за всяка Коледат от няколко години насам Simple Smile

Добро утро сега!!!! Simple Smile хайде сутрешно чайче от мен

В Сф гледам по новините вчера било студено, а тук в Зарата беше пролет цял ден - можете ли да повярвате, беше 10 градуса в 6 ч. сутринта, а надвечер към 5 като ходих за детето, духаше един приятен пролетен вятър... Луда работа!!! Снощи заваля, но дъжд.. Е, днес сигурно е вече по-студено, но поне няма мъгла...

по-късно ще се разпиша, то не че нещо ново има покрай мен..

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 07:40 от nevva

# 63
  • Бургас
Добро утро, мами и бебета!

Голямо затишие след Никулден, да не прекалихте с пийването или хапването.
Ние бяхме на рожден ден и си изкарахме много добре.Мария милата подивява, понеже нали беше болна и сега не я събирам с деца, много плака вчера, че й е скучно понеже няма с кого да играе, точно това й бяха думите и ги каза с такава тъга.Не съм очаквала да ми каже такива думи дете на 3.10 г.Много гадно ми стана.Живот и здраве още малко ще потърпим всички и дай Боже нещата да си тръгнат по нормалния начин.
Как изкарахте празника всички?
Невва, много хубава украса си имате.И аз обожавам Зарата.Там живях със сестра ми около 2 години, а и тя завърши медицина там.Винаги ми беш приятно да си правим разходки до Аязмото с една приятелка от там, но в повечето случаи все попадахме на ексхибиционисти  Laughing, което обаче не ни отказваше от разходките.Бяхме на квартира в блока на тогавашния кмет /Евгени Желев/, бяхме вкъщи и когато избухна бомбата, която му бяха заложили.И други премеждия имахме в този блок, но за това друг път  Wink
Хайде, лек и спокоен ден!

# 64
  • София
Добр утро на всички!

украсата на Стара Загора наистина е уникална. Посрещнах 2009г. там и имах честта да я видя с очите си и да си  направя няколко снимки и аз - та снимката, която Nevva е публикувала не е картичка - истинска е, уверявам ви!
Аз вчера имах ужасен ден - първо моя ме събуди в 5 сутринта - бил се наспал човека и аз повече не можах да заспя. После на обяд - точно хранех малкия, ми се обади куриера от Еконт, че ми носи одеялцето от Касида. Прекъснахме обяда, слязохме до долу, защото  вх. врата се заключва и нямаме домофон! Взех го, качихме се горе, донахраних малкия с 300 зора, отварям одеялото - и то не е това, което съм поръчала!!! Звъннах в Касида, извиниха ми се и ми казаха да им го върна пак по еконт за тяхна сметка. ОК - имат офис точно до нас, викам си - тъкмо ще изкарам малкия с количката да заспи по-лесно, да ама офиса в нашия квартал - закрит!!! А навън, дъжд  и вятър. Върнах се до в къщи да видя къде има друг офис - чак в съседната Младост. Реших, че ще ходя с колата. Слязохме пак, нагласих малкия в столчето, паля и нъц - няма ток в колата -уфффф  ooooh!, викам хайде няма сега да се разхождам - прибираме се, да ама детето вече се беше настроило, че ще го возя и ревнаааа. Качихме се пак до горе, взех ключовете за колата на моя мъж и викам - хайде с неговата кола ще отидем.  Доволно запалих...и се сетих, че нямам документи за неговата кола! ooooh! и какво какво - направих едно кръгче на блока, колкото детето да се унесе и се прибрах. САмо че го носих на ръце до вкъщи - 12 кг и от яд ли или от тежестта като ме заболя корема и кръста... поревах си в нас малко и заспах и аз и ми  мина. После след обяд тръгнахме пеша до  офиса, но три пъти тръгвах и се качвах пак до нас, защото първо си забравих дамската чанта, после се сетих че не взех адреса на фирмата и накрая си помислих, че и телефона съм забравила, но го намерих в чантата си, докато пътувахме в асансьора за пореден път.... та така - луда работа, толкова разсеяна не помня някога да съм била - слава богу, снощи се наспах и днес с нетърпение очаквам правилното одеялце!
Дано денят ни да е спорен на всички!

# 65
Здравейте момичета, влизам само да се запиша да ви следя.
Красива тема внася празнична нотка, бравос за труда на Бебо.
Да кажа че ЖК вчера мина по мен и масло Simple Smile всичко е ОК, бебка вече е 2400, все така с рогата напред готова да излиза. Док каза че плацентата и водите са добре, няма изгледи за излизане. Прави запис на тонове и другата седмица пак ме вика за тях.
Монк какво стана с болницата ходили - какво казаха?
Хубав ден на всички.

# 66
  • София
Добро утро и от нас!
krasidika, дано днешния ден ти е по-усмихнат и спокоен! newsm51
nevva, това с новата система е само в Кипър.  smile3503
След като лятото имаха голям взрив в една военна база,
се оказа че щетите са и на електроцентралата в близост,
съответно пострада и базата данни на соц. грижи и подпомагане,
и на други институции.
Започна възстановяване на информацията на ръка и все още наваксват... Weary
... та така, ще се наложи да почакаме.
Лек и успешен ден, пупинки!
  newsm44

# 67
  • до едно тепе
Добро утроо!
На мен ми правиха мануален преглед още в 7-ма седмица.Отидох с кървене в боницата и там ме прегледаха.Преди месец като пак имах кървене док пак така ме прегледа и добре,че го направи та установи,че шийката ми е леко отворена и ме сложи на леглови режим докато отминат контракциите,които имах тогава.Ако вярвате на лекарите си няма проблем.Все пак майките ни само така са ги преглеждали навремето Peace
Ние сме на ЖК  чак на 19-ти Tired
Нещо не мога да спя втора поредна нощ.Беше ми ужасно горещо.Лятото не е било така newsm78 Довечера ще махам зимната завивка и ще си сложа одеало,че направо се побърках от въртене ooooh! И това в неотоплена стая-топлото е само от тръбите на парното Shocked
Лек и прекрасен ден мами и бебчета  bouquet

# 68
Добро утро мами и бебоци.Как сте ,как изкарахте Никулден?Ние бяхме на гости ,не беше зле.А тази нощ спах мааалко по-добре от предната.Изпратих дребния на градина ,ще се помоткам малко и се залавям с къщната работа.
krasidika,дано каръщината да е останала във вчерашният ден.
Усмихнат да е денят ви ,мами Hug

# 69
Добро утро и от мен!
Благодаря за новата тема,много е празнична и да се пълни само с  хубави новини  bouquet
И аз да дам отчет след вчерашната жк-бебка е 2490,с главичката надолу,води и плацента нормални,тоновете също са нормални,нямам и грам разкритие,взеха ми вагинален секрет,утре ще ходя и гърлен да ми вземат.Другата седмица съм пак на тонове и консултация с анестезиолог и кардиолог,ще се наложи пак да повторя теста за упойки.Иначе засега ме оставят за нормално раждане.
Не съм прочела цялата тема и ще се върна да наваксам сега.Пожелавам ви спокоен и лек ден!

# 70
  • гр.Пловдив
и аз да се запише по никое време
похвала за темичката и нека я изпълним само с весело коледно настроение и трепети....
връщам се да чета

# 71
  • Габрово
Rapunzel, моето бебе се е обърнало главично и усещам точно така движенията и хълцането, както ги описваш. Бутане под ребрата, хълцане долу. Понякога ме натиска и съвсем ниско, предполагам с глава.

Мануален преглед ми правиха веднъж в съвсем ранните седмици. С първата бременност - нито веднъж, чак когато ме гледаха за разкритие в болницата.

При нас вчерашния Никулден мина без риба. Мъжът ми беше купил готова, уж от проверен магазин, а тя се оказа развалена.

# 72
  • Западен парк
Ха, Ева, кой не чете! Другата седмица ще ходя в болница, още нямам обменна карта и направление, моята АГ е със счупен пръст и ще ме види чак на 13-ти.
Ескито, може ли да се сетиш как точно се казва уреда за махане на топчета от пуловера? Довечера ще ходиме с ММ до "Хит" и да знам какво да търся.
Красидика, след толкова карък накрая не започна ли да ти става смешно? Имала съм такива дни и след петата обърквация, започвам да очаквам следващата и като дойде се смея с глас.

Забравих да ви кажа добро утро, ама вие си знаете...

# 73
  • Китна Тракия
nevva, това с новата система е само в Кипър.  smile3503
След като лятото имаха голям взрив в една военна база,
се оказа че щетите са и на електроцентралата в близост,
съответно пострада и базата данни на соц. грижи и подпомагане,
и на други институции.

Еми да, ти вярно беше казала, че си в Кипър, пък то си го и пише, ма с моя бременелски мозък нещо съм пропуснала  newsm78 Куку руку съм, не ми придиряйте много  Mr. Green

Шоки - ах какво "съвпадение", ти си живяла в Зарата, а аз - 5 г. в Бургас Simple Smile Голяма слабост ми е този град и особено бургазлии. Имам страхотни приятелства от студентските години Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Мацки, аз имам странното усещане, че коремът ми се е смъкнал по-надолу или че бебето е напречно newsm78 Съмнявам се ако се е врътнало да не съм го усетила - все пак е голямко, но знам ли?! Или пък просто си е променило позата, или аз нещо си въобразявам... Днес мисля да полежа повече, че вчера доста се "пофръцках" из кухнята докато изчистя рибата, сготвя и т.н.

# 74
Добро утро и от мен!

Обичам Никулден, но не разбирам "рибната" истерия. Снощи мама ми беше сготвила шаран по онази класическата рецепта с орехите. Еми, не ми харесва тая риба, ако ще да е най-виртуозно сготвена. Блудкаво-блатна, с много кости, плънката е пикантна, но сладка (заради стафидите)  Sick. Хапнах три хапки да не я обидя, но повече не можах.
Лошото е, че с моите хранителни предпочитания сугестирам и дребната. Тя отказа изобщо да хапне от шарана, пък е добре да опита поне..... Та си доядохме двете с пържоли на скара. Crazy

Днес отивам на лов за нощници на пътеките в Младост (Красидика  Hug).
Моята ЖК е чак на 14-ти. Чета ви, но наистина нямам какво да пиша.

Общи условия

Активация на акаунт