Отговори
# 45
 Честито на именниците Hug
 Зверски киселини имам АМА ЗВЕРСКИ. Close

# 46
Честно да ви призная с малката като бях бременна до последно док. ме преглежда мануално почти всеки път. Нямах никакви проблеми и оплаквания, нито предизвика някакви проблеми. Даже последната ЖК щях да си искам преглед, защото много ме болеше и имах чувството че имам разкритие, но спрях да се разхождам из пътищата и се пооправих.
За памперсите - малката ми се изриваше от "Памперс", смених ги с Huggies, а после и Молфикс ползвах, че Huggies ми излизаха малко скъпички. Сега ще взема Памперс от началото, пък после ще се нагаждаме, то май освен на Памперс и Huggies други от 2-5 кг няма, или аз се лъжа нещо  newsm78
Та това е от нас засега, на 15-ти сме за болничен и да видим дали и кога ще ми пуска изследванията.
Сега ново двайсе при нас  Laughing, родилното не се знае кога ще го отворят, уж беше 21.01, сега пък днес чета, че до Коледа ще го отворят, то човек да не знае къде да върви да ражда  Joy Joy Joy

# 47
  • Canada, ON
Честит празник на всички!!!

bebo_sn, благодаря за новата тема!

slynchoto, може да пробваш инхалация - с лайка, мед, сода...

За памперсите - аз ще ползвам на Pampers. Аз лично харесвам едни, които имат мрежичка. Опитах се да видя дали ги предлагат на БГ-пазара, но сайта www.pampers.bg нещо е счупен... До колкото си спомням преди 2-3 години на БГ пазара имаше с мрежичка само за новородени, а по-големите размери вече бяха без тази екстра. (Щото тук има и малки и големи такива.)

Джулия беше в БГ на година и четири месеца. И като ми свършиха мрежестите дето си носех се подсече ужасно. Пробвах тогава в БГ различни видове - и Либеро, и какво ли не... Може и други да са били причините за подсичането разбира се - смяна на климат, вода... знам ли. Но така и не намерих такива които да й действат добре. Оправи се детето чак като си дойдохме обратно тук.

P.S. Отвори ми се памперсовия сайт, но нещо не мога да се ориентирам има ли ги или ги няма памперсите с мрежичка...

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 16:54 от Мама Мечка

# 48
Много хубава темичка. Бебо, благодарим. Дано да стоим 2-3 в 1 поне още тази и следващата темичка. Вероника, стискай още малко.
Аз още не мога да осъзная, че съм бременна и ми е добре засега. Все си мисля че е много далеч раждането. Малко да си се порадваме още на спокойствието Grinning
В петък бях при док, ама нищо не се случи, освен че се разправяхме. Исках да си видя бебо и я помолих да ми пусне видеозона, ама тя излезе по-голям инат  от мен / родени сме на една и съща дата през точно 20 г/ и ми отказа с аргумента:
"Всички си виждат бебетата в 36-та седмица и ти ще си видиш твоето тогава. Такива са правилата."
Та сега чакам преди Рождество поне да си го видя бебо. Купих си за болницата нощници, чорапи, чехли. Взех си и едни памперси за възрастни. Не знам дали ще ми свършат работа, но ще видим. Искам да питам мамите, чиито бебчета са се обърнали вече: Къде чувствате повече движение – В горната част на корема или по-надолу? Аз усещам движения горе,но хълцането е по-надолу. Дали значи че се е обърнал вече?
Оставам си с чакането Whistling
За Григ исках да добавя, че аз харесвам превръзките на Always има ги различни големини в Wallmart.

# 49
  • Пловдив
Ох, мамииии.... като ви слушам как всички се надявате да издържите по-близо до термин....пожелавам ви го искренно.  Praynig
Обаче на мен ми се иска едва ли не още първите дни на 9тия месец да раждам и да се свършва. Не ми тежи толкова, нито имам някакви нетипични неразположения, но не мога вече да стоя в неведение. Иска ми се да знам какво ще се случи. Все още лягам и ставам с мисълта за раждането и не мога да се отърся и от негативните мисли.  ooooh!
Аз затова не пиша, че не искам да ви занимавам с моите паранои, но сега усетих вътрешна потребнот да споделя с вас.

Иначе май ме обхвана коледното настроение. Украсихме елхичката и като гледам синът ми как се радва на лампичките...  Hug

# 50
Здравейте пак, мами и бебоци... аз, докато чакам да ми втаса тестото за питката, реших да се похваля, че вече имаме коледна украса... не се сдържах. Мислех да не украсявам, понеже ще се местим след по-малко от 2 седмици, но толкова обичам Коледа, че ми липсваше еуфорията около украсяването на дома... та сега вече е празнично и още по-весело у нас Simple Smile
Gigito и аз мисля да приготвя за всеки случай чантата... вече... особено след дешната ЖК...
Относно мануалния преглед - на мен не са ми правили такъв. Последните прегледи са само с ехограф и стандартната ЖК, направена от акушерката.  newsm78
За това, че има възможност да родя преди термина - не се притеснявам... Достатъчно е, че зная, че бебето е достатъчно развито, за да посрещне големия свят Simple Smile
И аз се връщам към кухнята... шарана и питката Simple Smile
Вкусна и много весела вечер от мен Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 51

Lucanka, много добър избр на пелени. Но от къде ги намери на толкова добра цена? От чужд сайт ли си ги поръчвала?

Купих ги от английския Ebay - ebay.co.uk

Всичко за бебенцето напазарувах от там, просто са без пари нещата. Тук една пелена струва 40 лева на  http://www.blueberrydiapers.com/ или на FuzziBunz, за взех 20, чисто нови, но само бели, с 600 броя разградими подложки за голямата нужда Simple Smile за 90 лири и някаква доставка имаше

Ние имаме сушилня, единственото което знам, че трябва да правя е да не ползвам крем, защото спират да попиват, а само пудра. Препоръчват ги за деца, които са с много чувствителна кожа, и които се обриват от химикалите в стандартните памперси.

# 52
4estita ni nova temi4ka mnogo e hubava,dano e izpalnena s hubavi novini samo.                                      4estito na vsi4ki imenici:)             sori 4e ne pi6a na balgarski,no pi6a ot tela i ne6to nemoga da si smena ezika.

# 53
Момичета напомням надписа на първа страница

*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
За да бъдете включени в списъка, моля, изпратете в ЛС на ---> januarki2012 <--- следната информация (по желание): име, възраст, град, термин, поредност и пол на очакваното бебе.

Не е възможно да се следи непрекъснато темата и да се попълват данни, за да не се получават неудобни ситуации, за да бъдете в списъчето, просто изпратете ЛС  Heart Eyes

# 54
  • Пловдив
Lucanka, аз така предположих, че от чужд сайт. Но аз не мога да се оправям с доставки и поръчки от подобни сайтове и затова все се "набутвам". А тези пелени са най-удобните и качествени според моя скромен опит и съм давала по 40лв за всяка, но пак нямам достатъчно. Благодаря за информацията.

Да, не трябва да ползваш никакви кремове и козметики (аз само със зехтин съм мазала и то не всеки път), не трябва да слагаш омекотител в пералнята и поне веднъж в месеца трябва да ги пускаш без прах да се перат. Това всичко е, за да не им се загуби попивателната способност.

# 55
  • Западен парк
Здрасти, мамчета!
Аз влизам само да напиша на заралийки, че съм впечатлена от украсата на града ви! Видях във "Времето" по Бтв нещо синьо и разкошно. Да си я гледкате със здраве! От както осиновихме Боян, за нас Стара Загора стана много специален град и честичко ходиме до там, но от няколко месеца не сме пътували заради мен.Ако не бях бременна сигурно щяхме да дойдем да видим красотата на украсата на живо.
Аз днес не ходих в Мол София, защото ми беше мокро и мрачно времето. Бях се нагласила утре да ходя до "Лабиринт", но като видях прогнозата - 5 градуса и вятър - ще мине и без мен! Другата седмица, ако е по-меко, може и да се появя...

# 56
Ashley аз отначало много се плашех от доставките от английски сайтове, оказа се, че има много симпатични фирми Empressa, Gabko, с адреси в Англия и когато купуваш си  казваш истонското име, но адреса на фирмата в Англия. Пратката ти отива на английския адрес. Всяка седмица от там тръгва камион, които ти прави доставка за около лира на килограм. Долу горе за един чувал покупки е 10 лева доставката.
Плаща се с дебитна карта, след регистрация в системата Paypal, която ти защитава правата.

Питах преди време Google, как да си направя регистрация в Ebay, и много хубаво ми обясни човека Simple Smile

Оттогава не съм стъпила в български магазин. Само в хранителни Simple Smile

Аз си поръчах количка Макларън, ползвана само за лятния отпуск на хората за 10 лири. Без никакви забележки.
Единственото е, че като решиш да си купуваш нещо по-голямо, трябва много добре да потърсиш и понякога не успяваш да го спечелиш.

Но си струва отвсякъде. Особено за детски дрехи, обувки, играчки, мъжки и женски обувки. Такива попадения имам Simple Smile Очите ми радват.

А многократните памперси ги дебнах една седмица и имах късмет. Смятах с първото ми дете около 2000 лв сме дали за памперси. Просто ми се зави свят като ги калкулирах.

# 57
  • Варна
Здравейте!!! Поредна невероятна темичка, много много   bouquet на създателката!!!

И аз днес да успея да се запиша и да кажа Честит празник на всички празнуващи! Св. Никола да ни пази!

Ние днес с мъжа не сме се спрели: лекция, подобаващ рибен обяд (аз хапнах както обикновено свинско, че рибата хич не ми е страст), следобед среща с дърводелеца за легълцето и за финал кратко посещение при наште.... Бебока не се спря цял ден, явно и той се умори, аз хубаво съм в отпуск вече, ама май трябва повечко да си почивам.... да, ама и за утре наредих хиляда задачи, май по-добре бепе като си бях на работа Simple Smile

Гледам стягате чантите вече, аз още съм на друга планета май, ама тези дни ще прегледам списъка и ще трябва да почвам да отмятам. Че като ви чувам размерите на бебоците и се стряскам и аз ....

# 58
Здравейте, момичета!
Благодаря за хубавата темичка!
Честит празник!
Аз днес бях на преглед и доктора ми извърши и мануален преглед. Каза, че нямало никакви индикации за раждане още и можело даже и да пренося! Този доктор ме наблюдава и на обикновен видеозон. Според него, бебчо излиза 3,3 кг! На мен много не ми се вярва да е чак толкова и в събота ще очаквам да видя на 3Д колко ще покаже.
Сега започвам да мисля какви подаръци ще взимаме за Коледа. Че не мога и много да обикалям по магазините, та трябва точно да знам какво ще търсим - за родителите, любимия, приятели, роднини...Ако имате някакви идеи, ще съм ви много благодарна.

# 59
  • На морето!
Разписвам се на 4та страница, преяла с риба, препила със сок вишна и 100мл. сладко червено вино, размазана пред дивана. Ще ви чета, но нямам сили да пиша, а имам да се оплаквам от объркване на часовете на АГ-то ми, но друг път.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт