В Канада сняг се сипе на парцали, вино иmа, нека вали! - 50

• 43 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Лавал-Пловдив
николова, аз съм се обръщала към такава институция, даже и на място ходих, в центъра е. Исках да добавя бащино име на Сами, за да няма проблем с бг документи. Процедурата е дълга и скъпа, имам всички документи у нас, обади се ще ти обясня.

# 646
Вери, на твоят Ясен как му е изисано името с латински букви?
Yassen Simple Smile

Съветвах се специално с учителките по френски едно време. Как да се изпише, за да му викат точно Ясен. Досега не е имало кривене на езика.

# 647
nettle,не правят проблем по летищата/най-много да те накарат пред тях да опиташ от готовото мляко/.Защо са ти толкова шишета,продават кесийки,които се пъхат в шишето,за еднократна употреба.Водата ,мисля имаше някакво ограничение,но в самолета стюардесите ще ти дадат колкото искаш.

И на мен ми е интересна темата за смяната на имената,единия не ми е записан както трябва,но дано да не е голямо ходене по мъките.

# 648
  • Канада, Монреал
nettle, няма ли да ти свършат работа едни специални найлонови пликчета за еднократна употреба, които се пъхат в самата бутилка? Подобни на тези за цедене на кърма. На playtex си спомням, че имаше пликчета, с едно много странно шише, без дъно май беше (нали си има пликчета към него, служеше по-скоро за придържане на биберона). Не знам само дали не трябва към тях това специално шише. А твоето дете колко е голямо ?

# 649
Deizi-Kreizi и Lady_Cherie - мерси за идеята! Аз дори се сетих, че имам такова шише на Плейтекс без дъно със стерилни торбички. Обаче си остава въпроса за биберона - май ще трябва да се запася с биберони за това шише, защото няма да мога да ги мия.

# 650
nettle, зависи през кое летище ще пътувате. На Лондон миналата година ми изхвърлиха бебешката вода , трябвало да я прелея в бебешкото шише.

# 651
  • Канада, Монреал
Честита Баба Марта и честит имен ден на всички Мартини и Мартиновци!

# 652

Честита Баба Марта на Всички!
Да сте бели и червени, румени и засмени, щастие да даряват като слънце да ви огряват!

# 653
  • Pierrefonds, CA
Честита Баба Марта ! Бъдете здрави, усмихнати, щастливи и с късмет ! Simple Smile

# 654
  • Монреал
Честита Баба Марта! Бъдете бели и червени, усмихнати и най-вече здрави!

# 655
Честита Баба Марта!

Да сте здрави и засмени,вие и вашите близки!  bouquet

# 656
Честита Баба Марта и от мен! Здраве за всички нас и семействата ни!

# 657
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!!

# 658
Ами не знам, аз съм много подозрителна като стане въпрос за лични данни и определено не ми харесва, че един куп хора ще имат достъп до такава информация, а това е много чувствителна информация с потенциал за много злоупотреба, натиск (например за ваксините) и т.н. Вярно, че пише, че ще има нива на достъп и ала-бала, но аз много не им вярвам. И как пък в Квебек се извъдиха толкова напредничави Laughing, а по другите провинции няма нищо подобно...Колкото повече го мисля, толкова повече не ми харесва идеята и мисля да пропусна.
КАмбанка аз мисля, че това е направено за удобство ( бърз и лесен достъп) и е много удобно за хора с хронични  заболявания, които приемат много  лек-ва. Представи си една спешна ситуация: дали ще ти е до това да обясняваш, какви лек-ва, каква доза и т.н. Не мисля, че някой ще злоупотребява, а и е посочено кой ще има достъп до досието ти. Разбира се всеки може да избира и да не е съгласен. Също и за ваксините не виждам как ще ми упражнят натиск ако не искам.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Вчера имаше интересна тема при Гала за третата сливица при децата, който желае може да гледа:
http://play.novatv.bg/play/266642/

# 659
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, румени, засмяни!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт