В Канада сняг се сипе на парцали, вино иmа, нека вали! - 50

• 44 124
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
А аз уж не участвам в картичко обмена!  Embarassed
И аз съм така, но пък е по-мило. Wink
И в този ред на мисли току-що прегледах пощата от днес ииии видях, че имам картичка от Мамамиа и компания. Simple Smile
Много много благодаря!   bouquet

Mamamia, наскоро ни препоръчаха " Стъпки в пясъка"...има го в YouTube. А и сега се сещам за "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде". И двете филмчета са български...много добри.
Този коментар съм го пропуснала. Simple Smile Нещо съм бляла.
Стъпки в пясъка и на мен ми го препоръчаха. А другият аз го харесах, но има хора, които са резервирани. Май щото и социализма е намесен.

Иначе гледах Лов на дребни хищници с Мариан Вълев (много го харесвам още от филма Граница). Играе и в Кецове, но не съм го гледала все още.

Нещо голямо участие от моя страна в темата. Цунала ме е музата, яхнала съм метлата  Joy, после пак ще забегна.  Laughing

# 91
  • Калгари, Канада
Айде и аз от зомбираните. Откакто си зададох въпроса досега гледам Столичаните без прекъсване на сайта на БТВ, а сега и последната серия на youtube (те нали до 12 са стигнали?!) изгледах. Та то не е за хвалене, но снощи като ги почнах, та до 6:30 тази сутрин и после от 12:30 на обяд, та чак сега приключих.   Crazy Ни съм готвила, ни съм чистила, само зяпам и ям (хе-хе)  hahaha
Ама тъй е, използвах намалението, че мъжа го няма и го дадох на свободно. Утре ще се стягам да поразчистя.   Wink Не очаквах толкова да ми хареса, ама ей ме на.

То голяма дискусия се развила докато аз съм гледала. Благодаря на всички за споделените филми и сайтове, много полезна информация прочетох.   bouquet

Благодаря на Шеметка за картичката  Hug

# 92
Много ви благодаря за съветите Hug

След като вдигна 37.3, което според мен може и да е нормална Т, защото Диди винаги вдига над 38 градуса и каза, че повече не я боли ухото, си мислех, че сигурно някакси се е ударила или си е затиснала ухото, докато е спала в градината. Но днес сутринта пък се събуди със залепнали очи, та вероятно се бори с някакъв вирус и реших днес и утре да я оставя вкъщи, поне да не е в градината, където може и други вируси да прихване междувременно ooooh!

# 93
Маневрата, ходиш ли на йога? Харесва ли ти?  Simple Smile

О йес! Даже mи свърши първата сесия и януари продължаваm. Mалко mе mъчи mедитацията, уж на плажа, насаm-натаm, а на mен все фурната (образно казано) mи е в главата, аmа понякога се получава и е mного гот. А и съm станала една такава пластична...''ТИ ДА ВИДИШ''   261uu

# 94
  • Vaudreuil Canada
Но днес сутринта пък се събуди със залепнали очи, та вероятно се бори с някакъв вирус

Галче заведи детето на доктор - конюнктивита често е бонус към отитите - част от възпалителния процес.

# 95
  • Монреал
Jennie, радвам се, че сме зарадвали сладката Мишел  Hug
Аз повече се радвам май като някой получи от нашите картички хихихи  Embarassed Иначе вече май ми свърши мястото за картички на камината, ще трябва да намеря начин да ги наредя всички и после ще пусна снимка  Hug сем Миневи и мен ме хвана в чуденка, понеже хвърлих пликовете, добре че Маневрата си призна  Joy

Днеска съм в къщи, някаква настинка така ме повали, отдавна не ми се беше случвало, обикновено ги карам на крак. Сега ми е тъпо, че си изхабих цял болничен, исках да ги пазя за малките  Tired

Маневрата, на какъв курс по йога ходиш? От тези в книжките по квартали ли? И аз гледам за нещо, ама все май вечното оправдание, че няма време....

# 96
  • На бял кон в Pierrefonds
Здравейте момичета,

отдавна не съм чела, нито писала, мярнах, че си разменяте картички, много интересна инициатива, догодина и ние ще се включим, живот и здраве.

За БГ филмчетата и ние сме запалени. Не остава много време за съжаление. Основно гледаме Стъклен дом, Под прикритие - втория сезон още не сме започнали, Столичани в повече. На мен ми харесват, крайно време беше да започнат в България да снимат по този начин.

Шемет, още един месец колики ви остават, според това, което пишат, дано премине по-леко за всички вас.

Галче, около 3 месеца бебетата имат скок в растежа, ако е минала по-малко от 1 седмица от промяната в апетита не бих бързала с добавката.

Благородно завиждам на майките, които се радват на здрави деца. Ние започнахме седмицата с пневмония /2 дни в болницата/, в допълнение към астмата, за която ви бях споделила преди време. В този случай заболяването започна точно с конюнктивит и по повод на поста на Галче за болките в ушите не бих чакала, за да заведа детето на лекар, защото отит може да има и без температура, а и пукване на тъпанчето, като последица от нелекуван отит /ушна инфекция/, не е за пренебрегване. Моля се един ден, и дано той да е скоро, да приключи този кошмар при нас, защото детето вече изпи 7 антибиотика тази година, а след като поставихме туби в ушите проблема се премести в белите дробове. Всички са единодушни, че причината за всичките ни проблеми е детската градина. Но не само моето дете ходи на градина.....Надявам се Новата година да ни донесе повече здраве.

Пожелавам на всички вас, ако скоро не се включа, весели и щастливи празници и много, много здраве през новата година.

# 97
Маневрата, на какъв курс по йога ходиш? От тези в книжките по квартали ли? И аз гледам за нещо, ама все май вечното оправдание, че няма време....

Незнаm за книжките, ние нали сmе ''на село''  Mr. Green Ей тука ходя, на 5 mин. от нас е http://www.yogapurusha.com/index.php

Скорошно оздравяване на теб и всички mалки билничета  Peace

# 98
Привет, благодаря ви, че ни мислите Hug

Всички болнички бързо да оздравяват  Praynig.
Аз вече не знам какво да си мисля. Ние вчера сутринта все пак заведохме Диди в градината, но тя нямало да работи, защото възпитателката имала час за доктор. На обяд на Диди нищо й нямаше като спа у дома, не е имало залепване на очите, не я е боляло ухо и не е имала температура. Само сополи и малко кашлица /които ги има от поне седмица/. И днес също се събуди в добра форма и я заведохме на градината и сега от дет. градина ми се обади да съм отидела аз да я взема следобед, че имала нещо да ми каже. Те с таткото нещо все не могат да се разберат. И сега се чудя какво толкова ще ми казва и ако таткото е свободен, ще настоявам да отидем заедно, защото ми омръзна да го "ковлади" пред мен. Ако има нещо, да ни го каже на двамата  Crossing Arms

Тод днес навършва 3 месеца, почти човек стана и той Laughing. Ето го да го видите:

# 99
Галя,ами той наистина порастнал и толкова прилича на татко си!Браво на него!

За картичките и мен ме е яд,че не се вклюяих,като гледам колко радост ви носят,но догодина живот и здраве

За сериалите и аз като Вера,с изключение на "Етажна собственост" и "Стъклен дом".

Болните деца да се оправят Hug,топлото време носи и вируси.

Как ще празнувате Коледа,какво ще приготвяте за хапване по празниците?

# 100
Галче, много да ви радва Тод. Heart Eyes Голям е чаровник. Като гледам снимки на мъжа ти е абсолютно негово копие, така де да се уравновесят везните в семейството...  Hug

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 18:37 от Cantariny

# 101
Ама Тод е дева. Wink

# 102
# 103
  • Калгари, Канада
TariliMom, благодаря за картичките  Hug
Децата наистина много се радват на картичките, ама то и аз не оставам по назад.

За Тод и аз така си помислих като видях снимката, ама сте ме изпреварили вече, тъй че си замълчавам.  Laughing

На всички болни и здрави пожелавам ЗДРАВЕ!  bouquet

Deizi-Kreizi, още не сме решили какво ще готвим.

# 104
Благодаря ви Hug Таткото е много горд естествено Wink

Развръзката с нашата детска градина, останахме без такава 2 седмици преди Нова година. Уж защото намалявала бройката на децата, че много й идвало натоварването по докторска препоръка. Казвам уж, защото преди 1-2 седмици засякох едно семейство да гледат градината, та не знам кое е истина и кое не. На всичкото отгоре, въпреки че Диди няма да ходи седмицата след Коледа на градина /защото тя ще е отворена, но други деца няма да има/, не пропусна да ми напомни да не забравим чека за последната седмица ooooh! Та така, всяко зло за добро. Сега ще търсим друга градина. Нова година, нов късмет Wink

Дейзи, аз мисля да се боря с една пуйка, та ако имате някакви лесни за изпълнение рецепти, много ще съм ви задължена. Досега не съм готвила цяла пуйка и ще видим какво ще се получи Blush

Общи условия

Активация на акаунт