Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 118

• 99 164
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
БианкаД,страхотна рисувана торта.
Мечо Пух,много интересна идея за тенорите.Супер е!
Патио,много хубава коледна торта.
Дими,всичко е невероятно и напълно във твои стил.
Анири,страхотна тортичка.
Ванчето,благодаря мила .Но иконата сякаш по-лесно се получи даже от мечо Пух и ми достави невероятно удоволствие да я правя.
АниД,страхотен снежко.
Донята,да ти е жива и здрава малката Ана,и много да ви радва.А тортата е истинска прелест.
Милейди,истинска прелест е всичко което си показала.Нежни и изискани,красота.Благодаря за милите думи.
Иглика ,и самолета и цигулката са невероятни.
GreenFyes,много ми харесва тортата ти!Страхотна цветова композиция.
Марулич,всичко е просто невероятно.
Момичета съжалявам че чак сега коментирам но просто нямах минутка свободно време.Ако някои съм пропуснала да ме извини,не е нарочно.
Днес успях най-после да финализирам сделката и се сдобихме със нов багер
И тъй като най-вероятно няма да влизам по-вече
Пожелавам ви неповторимо посрещане на Новата година.
А тя нека ви донесе всичко което сте си пожелали.Много вдъхновение,любов,пари,спокойствие,здраве и сила.

# 421
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ахахаааа, Ванче, мноооого доброоо! Да ти се връща и пълна и весела 2012.

Момичета, благодаря за отговорите за топката....  Hug Ако ми бяхте присадили и малко математика та да начертая пето- и шестоъгълници .....  hahaha Добре, че беше неква глупава измислица на свекърва ми, за нейна торта  Rolling Eyes

Марулич, прекрасни тортиии! Не знам какво им се е сторило противоречиво на колежките, но мен мноого ми харесва!

GreenEyes, хубава е тортата...... Но май ти е дошла повечко пудрата  newsm78

Дитсан, много готина и богата торбичка! А иконата ти ужасннооо ми харесва!

Иглика и самолета и цигулката са супер. На мен не ми се струва да са клепнали крилете.  Peace

Лили, да ти е жива и здрава малката кукла! Много радост и гордост да ти носи.....

Милейди  Hug, прекрасни сладки (както винаги).

Мечо Пух, супер яка идея....  Peace и много добро изпълнение.

Димитрина, отново чудесни идеи и както винаги много оригинални!

Анири, прелест! Толкова жестока идея!  Peace

Момичета, весело изпращане на старата и посрещане на новата година, много усмивки и късмет през 2012 и..... другото Ванчето го е казала......  Crazy Hug Heart Eyes

# 422
  • София
Здравейте момичета, включвам се с едно бързо въпросче - с какво разреждате геловите бои при рисуване върху торта?  Вчера за първи път се опитах да рисувам отгоре една коледна звезда, но цветовете са ужасно тъмни, особенно зеленото  Thinking Работя с боите на Беикъри.
Невероятни красоти видях, по късно ще коментирам  Peace

# 423
Здравейте момичета, включвам се с едно бързо въпросче - с какво разреждате геловите бои при рисуване върху торта?  Вчера за първи път се опитах да рисувам отгоре една коледна звезда, но цветовете са ужасно тъмни, особенно зеленото  Thinking Работя с боите на Беикъри.
Невероятни красоти видях, по късно ще коментирам  Peace

Аз разреждам малко със спирт.

БианкаД, впечатлена съм от теб - страхотна работа, браво!!!
Мечо Пух, интересна идея, макар че мен леко ме смущава да слагам снимката на рожденика до умрял човек:))) Ама аз съм супер смахната, мен не ме гледай:)))
Патио, чудна коледна торта.
Дими, приятно ми беше да погледна твои неща. Отдавна не го беше правила Mr. Green Нестандартни и различни, браво!
Анири, прекрасна е тортата ти!
АниД, Чудесна коледна приказка!
Донята, да ти е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва. Тортата и е впечатляваща!
Милейди, удоволствие е да гледам произведенията ти! Много изискани и много стилни! Знаеш, че си ми слабост Heart Eyes
Иглика, прекрасни са и самолета, и цигулката!
GreenFyes, прекрасна е тортата ти, чудна цветова комбинация!

И малко торти от мен:

Paris diary by Mina Bakalova, on Flickr

Happy birthday, Stefani! by Mina Bakalova, on Flickr

Christmas cake by Mina Bakalova, on Flickr

Mafia cake by Mina Bakalova, on Flickr

Cacao club by Mina Bakalova, on Flickr

Beatbox cake by Mina Bakalova, on Flickr

Animal jungle party cake by Mina Bakalova, on Flickr

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 09:34 от Анонимен

# 424
Mинa страхотни торти.Цветовете ти са невероятни.С какви бои ги постигаш?

# 425
Весело посрещане на Новата Година!!!
Бъдете здрави и още по ентусиазирани,за да покажете най-прекрасните торти!

Ето и моята последна торта за отминаващата година:

Торта с влакче by GaliaR, on Flickr

Ванче,стихотворението е страхотно!

# 426
Здравейте момичета,млизам само да ви кажа
Весело посрещане на новата година,нека бъде здрава и късметлийска с много усмихнати и доволни лица.

# 427
Mинa страхотни торти.Цветовете ти са невероятни.С какви бои ги постигаш?

Благодаря ти! Shugarflair ползвам.

Весело посрещане на новата година и от мен!

# 428
Скъпи дами,
пожелавам ви една изключително плодотворна Нова година! Посрещнете я усмихнати и щастливи, изпратете старата с оптимизъм и целунете любимия човек! Нека Новата година ви донесе много здраве, много късмет, много обич, много творческо вдъхновение и цялото щастие на земята!

# 429
  • Под сянката на разлистените кактуси
Срам, не срам, да си покажа и аз Коледната торта след вашите красоти  Embarassed Леля Ог може и да си познае снежните човеци, ама по-вероятно не, защото моите малко пиянички дойдоха, наблегнали са на текилата нещо  Laughing Нина, нали знаеш, че подражателството е най-искрения комплимент  Hug Пейзажа е пригоден за нашия пустинен, че то какъв ти сняг, днеска е 25 градуса...За свое оправдание ще кажа, че тортата я правих между печенето на около 500 сладки и приготвянето на парти за 50 души...Ама подложката ми е покрита  smile3534

Марулка, страхотни къпкейкчета и торти!
Мечо Пух обаче изби рибата с тия тенори, много ме кефи идеята!
Иглика, цигулката ти  е много хубава, направо като истинска!
Доня Коприва, чудна розова торта, да ти е жива и здрава малката госпожичка!
ditsan, тортата с Богородица е много оригинална и красива, не е ли малко нещо светотатство да се разреже?
Patio, и твоите снежни човеци имат нужда от по една текила, я виж какви са застанали мирно!
Изпускам много торти и коментари ама за толкова имам време, само ще спомена, че лебеда на МаринаД много ме впечатли, направо е перфектен!

На всички тортаджийки пожелавам весела и щастлива нова година и много успехи в любимото хоби (че и професия)!

# 430
  • ВАРНА морето сините вълни
Честита да ни е  новата 2012 година. Нека тя ни донесе много здраве, щастие  успехи и творческо вдъхновение. И не на последно място....много любов!!!!!

# 431
  • ГОре на черешата...
Честита Нова година! Желая ви много здраве, щастливи мигове, сбъднати мечти и нестихващо вдъхновение, което да претворявате в сладки и изящни произведения на изкуството!

# 432
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ,ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА.
НЕКА ЛОШОТО СЪС СТАРАТА ГОДИНА СИ ОТИДЕ И САМО ХУБАВО ПРЕЗ НОВАТА ДА ИДЕ

# 433
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Нека новата 2012 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите и грижите.  Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. Да ни дари с голямо щастие и здраве. Желая ВИ светла и хубава година!  Hug

# 434
ЧЕСТИТА НОВА  ГОДИНА! НЕКА ТАЗИ ГОДИНА НИ ДОНЕСЕ ВСИЧКО ТОВА НА КОЕТО СМЕ СЕ НАДЯВАЛИ ПРЕЗ СТАРАТА,НЕКА Е МНОГО ПЛОДОТВОРНА И ЩАСТЛИВА.  А ЩАСТИЕТО,ЗДРАВЕТО И ЛЮБОВТА ДА СА ВИНАГИ СЪС НАС!
Туниата,така е светотатство е да се нареже.Затова е апликация,свалена е и прибрана опакова на за спомен.
Мина[/b,невероятна както винаги.Прекрасни торти.

Общи условия

Активация на акаунт