Дитсан-благодаря ви
Ванччче,Благодаря ти за хубавитет думи! ” целулита” –вероятно е от това, че съм покривала тортата с марципан, купен, ето този съм ползвала,когато започне човек да го рисува и веднага се оформят едни точици....но пък тортата е много вкусна с него.
Марципан
Всъщност не съм виждала торти с марципан, които да са рисувани, би ми било любопитно да сподели някой опита си.
Р.и.ангелова- вероятно марципана е причината, но мен не ме дразнеше много, защото е много вкусен и само фона изглежда така, а и ние си го представяхме в такива преливащи цветове.Благодаря ти за хубавите думи!А твоята книга-бележник- е мн ого, много красива, почеркът ти, за който се притесняваш си е м ного добре. Много добре си изработила „кожата” и блести дори точно като истинска кожа.Цветовете са също много добре подбрани!!!
Марина Д- благодаря ти много за хубавите думи!Много сладко коте,ама е като истинско бе,или не, не е като истинско, ами като портрет на истинско, направено от умел художник и табуретката-отдалече си личи че е табуретка.
Защо не пробваш да ресайзваш в radikal.ru? Утре ще ти пиша sbs на лични.
Ани д-благодаря ти!
Бени-2 благодаря ти! Хризантемите ти са много хубави, само тичинките са малко по-едри.
Марулка с- благодаря!
мария м- по разреза си личи, че е много вкусна торта!И хубаво си измислила да я замаскираш отстрани.
И в нашето семейство има още една рожденичка този месец-баба ми, която стана на 95 години.Ето и нейната торта. Тортата е Червено кадифе.
Покрита е с шоколадов айсинг на д-р Йоткер.