Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 118

• 99 045
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас/Пз
Момичета за 120 мл. глюкозен сироп, ще рече някакво съотношение вода-глюкоза, нали? И ако да, колко глюкоза и колко вода?

Аз не разреждам глюкозата, която си купувам , ето от този вид е http://www.dieti24.com/2009/11/glikogen-i-glukoza.html. Тя си е течна, колко повече да я разреждаш!?

Искронче, прекрасна е малка хубавица! Радвам се, че имаш време за тортички!

Албенче, много е готин тоя дебелият!

Мариета, прекрасна рисунка!

Руми Ангелова, много ми хареса книгата, а перото особено много!

Ванче,
е това се казват Микита, прекрасни са! Тая торта вита ли е? Колко е висока!?

Биянка, и твоята рисувана торта много ми хареса, истинска компенсанция на това , че дъщеря ти засега няма татута!

Татитче, Пух и ко са много сладурски! Идеално се е поручила оградата!

Марина, тази котка е перфектна! Дано и вашата маца да е добре занапред! Табуретката и подложката също са много хубави, не знам какво не му харесваш на цвета, хич не ми розовее, много си е хубав даже!

# 721
Момичета за 120 мл. глюкозен сироп, ще рече някакво съотношение вода-глюкоза, нали? И ако да, колко глюкоза и колко вода?

Аз не разреждам глюкозата, която си купувам , ето от този вид е http://www.dieti24.com/2009/11/glikogen-i-glukoza.html. Тя си е течна, колко повече да я разреждаш!?

Да аз знам, че е течна, просто явно някаква логика ми влезе в главата, понеже в рецептата за един фондан пише глюкозен сироп, а не глюкоза, та се зачудих има ли защо да е сироп и така.

# 722
  • ГОре на черешата...
РИАнгелова, благодаря за хубавите пожелания! Влюбих се в тази книга - като истинска е, страхотно си се справила и с текстурата, и с боята Peace!
Марина, благодаря и на теб! Писаната е уникална - как само сладко спинка Grinning!

# 723
Албенче,Гарфиилд е страхотен.
Татит,и твоите пуховци са много сладки.
Ванче,тортата е страхотна.Изпъната,страхотна цветова композиция а героите всичките ги разпознах дори аз.
Искроне,тортите са страхотни.Нооо това страхотно човече до тях е истинското ти произведение.Страхотна малка кукличка,прекрасната гордост на мама.Целувки.
Мари_ета,твоят Изгрев във саваната е страхотен.Възхищавам се на цюжетите ти и изпълнението.
Руме,книгата е страхотна.Няма какво да кажа без да повторя всичко казано от другите.
МаринаД ,котана е страхотна.А доктора сигурно е бил възхитен.

# 724
Мариетка,да ти е жив и здрав Калоян.Тортата е станала прекрасна.Все не мога да смогна да рисувам върху торта,а имам голямо желание.Струва ми се трудничко .Изгревът ти се е получил перфектно ,лъв ,жирав ,абе супер.
Руми,невероятно творение,книгата е страхотна ,перото е като истинско ,а почерка е супер ,не виждам какво те притеснява newsm78Поздравление от мен.
Марина д ,този котак много ми прилича на моят домашен Гарфилд.Дебелака го гледам от 7 години и не е оранжев,а подобен на този който си издокарала.Невероятна изненада на ветеринаря ,самоче дали няма да го е жал да го бодне с ножа Laughing
Аз приключих една торта днес ,

# 725

Да аз знам, че е течна, просто явно някаква логика ми влезе в главата, понеже в рецептата за един фондан пише глюкозен сироп, а не глюкоза, та се зачудих има ли защо да е сироп и така.
По принцип има разлика м/у глюкоза и царевичен сироп , но това явно е само тук  Laughing . Тука глюкозата е много гъста , а царевичния е малко по-гъст от мед ( а сега колко е гъст меда в Бг  Laughing )

# 726
Здравейте, не знам къде да задам въпроса си и за това реших тук, надявам се на съвет от специалисти  Praynig. Става дума за Торта Неделя. Имате ли идея как да се запази крокана поставен между блатовете така, че да не се разтопява, а да си остава хрупкав. Странното е, че един път остава по-хруптящ, друг път сякаш изобщо го няма. Има ли някаква тънкост? Предварително благодаря!   bouquet

# 727
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Само споделям, после ще пиша  Hug

By: lalalo, at CakeCentral

# 728
# 729
здравейте момичета да се запиша с една памперс торта

# 730
Мацки имам питанка:

Имаме ли дама от Велико Търново, която да прави торти по поръчка?

# 731
Албена , oтново чудни торти. Особено ме очарова дундьото.  Wink
Tatitt , Пуховците са страхотни.
van444eto , ама много весели тия брат`чеди, че и влюбени на всичкото отгоре.  Laughing
Iskrone , чудни тортички. Да ти е жива и здрава малката сладурана и още много торти да и направиш.
mari_eta , нямам думи за изгрева – прекрасен е!
r.i.angelova , страхотна книга, много прецизно изпълнена. Куфара също е чудесен.
МаринаД , ама страхотно коте си сътворила – то направо като живо!
BiankaD , да ти е жива и здрава щерката – много хубаво си и татуирала тортата.
Metchopooh , страхотни са и детската торта, и замъка. И каква хубава Блум си сътворила.
Бела* , да ти е живо и здраво момчето – много хубава торта си му направила.
иглика333 , русалката се е получила страхотно.
Cambozzola , много елегантна коледна торта.
Ditsan , колкото и спешна да е била еротичната торта много добре се е получила, а за рибаря направо думи нямам !   bouquet
Lux , много е хубаво езерцето.
Valeria , теб не смея да те коментирам – прави са децата, че това е част от интериора. Те откъде да знаят, че има вълшебници като теб. Да ти е жива и здрава малката рожденничка. Страхотна е приликата с фигурката на тортата.   bouquet
J_M_M , за първи опит си е много добре кошницата. Аз още не съм се престрашила да се пробвам.
sVeshti4ka , отново много и все прекрасни неща! Ама много намръщена тая акула!
При мен днес отново рожден ден на приятелка и торта-изненада с първи опит за хризантеми. Цветът на чаршафа трябваше да е друг, ама.... такъв  Laughing

# 732
  • Банкя
Голямо търсене на течна сладкарска сметан падна .Ужас.Само в Кауфлад имаше.Утре ще украсявам и ще видимкак ще се получи

# 733
Такаааа, привет и от мен....
Отдавна не съм ви чела, че го закъсахме с едни болести и с малкия бяхме 8 дни в болница.
Та, направих тортата за РД на свеки. Всички мнооооого я харесаха. Хич нищо общо нямаше с първоначалния ми план. Джаджите от ибей не дойдоха на време, та........
Ще ви я покажа срам-не срам......долният етаж е с шоколадовото тесто на Ванчето. Аз бях споделила, че се пресече и действах по нейните указания. Обаче, след повторното 5 секундно затопляне, не го изчаках 30 мин. а направо го подпуках. Пак почна да пуска една мааааазна и мътна течност. Криво-ляво го разточих някак. То се късаше ужасно. Метнах го на тортата и едвам го оправих отстрани. То се разпокъса много яко. Мъчих се да лепя, да снаждам, но ефект нъц. За това ги и направих тея завъртулки, та да се позакрие грозотията.

# 734
  • Тракийка в Софийското равно поле....
А ето ме вече да побърборя малко!

Ванчее, ама не си казала - другия път заедно на барът  Mr. Green. Оградката ми...... хм, дори не ми е минало през ум да е несиметрична  Laughing
Готени Микита.... Голяма анимация ни тресе всички май  Whistling

Марулче, не наддал, ми направо затлъстял ми е Йорито, ама....... утре-вдругиден - поправка  Flutter Crazy

Искроне, цветенцата на кексчетата са ММ и точките и те.... Цвети е........ Охххххххххххх, зъбките ме засърбяха. Прелееест! А мама и прави прелестни торти!

Мариета  Shocked! Леле, страхотна торта, страхотна рисунка!  Heart Eyes

Ангелова, книгата ти е перфектна, идеална, сууупер! Много, много ме кефи!

МаринаД, супер котаранчо!

t_lady, вероятно ще се запази по-добре, ако е по-едър..... Иначе с готов крокан няма никакъв проблем. От Илчовски!

Бени, хубава торта. Само малко сърцевините на цветята са ти големички. Опитай с малки следващия път  Peace

maria_m, много ми харесва тортата ти и чак след като разказа се загледах и видях затрудненията ти. И аз го минах тоз зор с ШТ.

Общи условия

Активация на акаунт