Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 118

• 99 156
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря, на всички момичета, които сте харесали нещата ми.  bouquet

Бианка
, невероятно изрисувана торта! как е направен горния ръб??

С едни щипки, но в момента , не мога да намеря, за да ти пратя линк, ще ти пратя на лични, когато ги намеря!

Да ти е здрав и да расте малкия сладур.Много ми харесва тортата ти.Това, че не е с айсинг мисля, че е +
Милейди- и тук да кажа, страхотни, празнични бисквитки си направила!
Дитсан- отново красива кошница!
Лили-честит рожден ден на малката ти госпожица!Да расте обичана и здрава и с много късмет.Много нежна торта- и цветовете и панделката и пеперудките!
Марина- този лебед е невероятен!!!

# 391
  • София
Здравейте.
Честита Коледа на патерица-много здраве и късмет през Новата година.
Цолова-мерси за поздрава на щерката ще и презам.
Дитсан,Копривка-мерси за поздрава за Стефанов ден,но моето име е Теодора,а дъщеря ми е Стефани и ще и предам поздравите на нея..
Вал-тортата ти за Коледа е страхотна-щедьовър-поздравления.
Бианка69-страхотен АКК-перфектно изрисуван.
Анири-много оригинална торта,колко труд е това-60украсени меденки примерно  bouquet.
Налика,Димитрина,Саси,Иглика,Мечопух-много красиви меденки сте направили.
Ани Д-много са хубави и нежни и 3-те ти тортички.
Дитсан-много ми хареса торатта с мечо пух,тази с иконата и свеща също.
Марина Д-тортата с лебеда е много нежна-страхотен лебед си направила.
Ванче-тортата тип Мина е много сладка и цветово е в твоЙ стил,харесва ми,че детенцето е малко пухкаво,само ако му беше сменила и малко физиономийката щеше да е супер.
Копривка-ЧРД на Анна-да расте много здрава и щастлива.Голяма торта си и спретнала -поздравления за труда.

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 12:20 от stefina

# 392
Само прелитам със още една торта че имам малко проблеми и съм във движение.Щом имам свободна минута ще коментирам.

има доста недостатъци но за 6 часа толкова.

# 393
  • София
Селма, наскоро тук правихме една торта, по речепта от форумска тема, в която блатовете съдържаха спанак (от замразения). Мисля си, че ако се размрази, изстиска и сока леко се редуцира на котлона, може да стане не много разводняващо, приятно зелено.

Копривке, желая на Ани да е все така жизнена и предприемчива, нищо че на тази възраст това често го определяме като "палава и подлудяваща", на един по-късен етап ще й свърши чудесна работа и много ще ви радва:) Тортата е впечатляващо голяма (поне така изглежда), а аз не мога да си избера кой етаж ми харесва повече на цвят!

Милейди, много интересни формички за сладки - тази като играчка за елха... мисля, че никъде не съм я виждала:) Чудесни подаръчета са се получили с тези кутийки. Те - кутийките, от къде са?

Благодаря на всички за коментарите по коледното ми вдъхновение. Всъщност отдавна не се бях заигравала толкова спокойно, което не значи, че нещата са изпипани, мен в това ме няма, но поне са направени гарантирано с много добро настроение и послания.

Весело посрещане на Новата 2012 година, за която се твърди, че ще е по-освобождаваща и напредничава от сегашната. Пожелавам го на всички ви!

# 394

Милейди, много интересни формички за сладки - тази като играчка за елха... мисля, че никъде не съм я виждала:)
Ето тук ги има. 2 вида са.
http://www.cookibooki.bg/31-%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0 … amp;limitstart=72
Дитсан - супер е този новогодишен чувал.

# 395
  • София
Ванче,  Hug

# 396
Здравейте момичета ,рядко правя торти, но ви следя непрекъснато.Както винаги прекрасни неща правите.
Вчера ditsan ми каза да слагам тайлоза към фондана (Опитвам се да сътворя една кошница с цветя  newsm78,но не е ясно какво ще се получи.) ,та е ясно че тази торта ще е без тайлоза,но през този месец са голяма част от празниците в семейството та се разтърсих и това което открих ме накара да потърся съвет кое да поръчам
http://www.cookibooki.bg/components/com_virtuemart/shop_image/pr … 4e36c3b15dfcf.png
или
http://www.cookibooki.bg/components/com_virtuemart/shop_image/pr … 4e877e23db392.png
и какво количество се добавя?

# 397
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Момичета, едно бързо питане - сигурна съм че тук някъде съм виждала формулка за футболна топка и размера на шестоъгълниците. Но се убих да търся и не я намирам.... Някакви идеи  newsm78

# 398
Stefina, знам аз, че е дъщеря ти  Laughing, мисля, че на миналия Стефанов ден го коментирахме.

Дими, благодаря ти. Тортата наистина стана огромна, да има. По този повод в момента имам целият първи етаж, непипнат дори в хладилника + още една сглобена от остатъците в купа...Мислех да занеса едната в работата да я изядат, но Митко като се запъна и като каза "НЕ"...той щял да я яде...Аз пък го заплаших, че ако изхвърля и една трошичка ще му се стесни света!. Сега да видим как ще си яде, сам. Щото аз торти не ям  Crossing Arms . Имам си доволно баклава! Mr. Green

Милейди, Стефина, Бианка, благодаря за коментарите!

# 399
Честит рожден ден на Ванчето на патерица, да си все такава фурия на метлата!!! последна на опашката ама ти се е паднал рождения ден с липсата ми на нет.
ditsan Нямаш ти почивка по Коледа. Много красива кошница и много готино пожелание с торбичката с пари.
*MILADY* Много стилни сладки в страхотен цвят. Каква ти е рецептата? Или са меденки станали шоколадови с белтък и какао?
ani_dГотина идея с об[ърнатата торта, чудесно се е получило.
ДимиСтрахотна коледна серия, всичко ти е в стила много ми допадат.
ВалНевероятна Коледна торта.
BiankaD Рецептата за пудинга много ме впечатли. А имаш ли и за АКК, който изглежда страхотно и вкусно.
Мечо пух Много готина закачка с тенорите и страхотни меденки са ти се получили.
Лили Да ти е жива и здрава малката дъщеричка! Невероятна торта си и спретнала.
Видях и още много невероятни неща. Ама му изпуснах края. Само за Албенка да не забравя Hug Hug Hug Каквото и да те тормози стискам палци да остане в миналото.

И да ви покажа последните ми торти. Един самолет за 50 годишнина на пилота му.

И една цигулка за утрешния рожден ден на свекървата. Ама и счупих грифа за което много ме е яд!!!

# 400
Игличе, благодаря и на теб за коментара и пожеланията.

Аз съм малко на час по лъжичка...

Дими
, коледните сладки са прекрасни, както и кейковете. Това е АКК, нали?

Милейди, сладките са страхотни, но аранжировката ме впечатли още повече!

Игличе, и двете ти торти са супер, но самолетът ме грабна истински.

Дитсан, много пищна кошница. С чувалчето също си била разточителна. Дай боже всекиму такива пожелания!

Бианка
, коледния пудинг е много апетитен!

Абе аз имам още 4 торти за показване, но кога ли ще стигна до тях...

# 401
Пак страхотни торти, сладки...

Копривка да ти е жива и здрава Анни и много да те слуша.

nalika ето http://www.4shared.com/folder/XPmnBHSv/_online.html

Дитсан умора нямаш.

За Валерия каквото и да кажа все ще е малко.

Дими интересно вдъхновение.

Поздравления на всички.

# 402
Лили, Иглика333, благодаря ви!  bouquet
Иглика333-рецептата за АКК

и двете торти са много хубави! Самолета какви крила си му опънала!Имат ли подпори или се опират само на моторите? Цигулката също е страхотна!

# 403
Здравейте ще правя торта за р.д на дъщеря ми и имам нужда от малко помощ. Смятам тортата да е замък отдолу правоъгълна и отгоре кръгла. Долната част да  си е медовик, а горната част да е медовика за един час на Селма. Тортата смятам да е покрита с фондан, но имам две  newsm78
1. фондана едновременно с един шаршаф двата етажа ли ще покрие или всеки етаж се опакова поотделно
2. досега съм правила само една торта с фондан и доколкото четох под фондана сложих маслен крем, а медовика на Селма е покрит с заквасена сметана - фондана направо върху сметановия крем ли се поставя
Извинявам се ако въпросите ми са тъпи но съм лаик, а искам да се справя добре

# 404
juliaM ,много благодаря,
ditsan,страшно чувалче Laughing
иглика,самолета е много готин,но към цигулката имам слабост,свирила съм на цигулка имам специално отношение към този инструмент.Много е изпипана.

Общи условия

Активация на акаунт