Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 118

• 99 160
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
BiankaD , страхотни коледни кейкове
metchopooh , чудесни са тенорите
Patio , и при теб много хубава коледна тортичка
dimitrina73 , чудесни коледни декорации
Valeria, за перличките нямам заслуги. Готови са. От доста време ми се мотат из шкафа, даже не помня от къде са купувани  Rolling Eyes

# 376
Пак съм аз. От 2 часа пиша на минутка по лъжичка.  #Crazy
Дитсан - Иконата е много хубава. Получила се е страхотно. Представям си каква е врътня.
Бени - много е сладка коледната ти тортичка. Единствено не ми харесаха клечките за зъби на снежното човече. Но пък, като се замисли човек, защо да не са прави и бели дървените ръчички.  newsm78 Абе, екстра си е!!!  Grinning
ИглиЧке - Сладките ти са супер. Аз тая година направих 50тина, започнах да ги украсявам, на 3тата подивях и връчих айсинга на децата. Дори не си снимах 3те коледни къщички. Толкова се изнервих.  Twisted Evil
МечоПух-ке - и за тебе важи същото. Завиждам ви на търпението. Тенорите са екстра.
Ани - супер е тортата. Не са големи листенцата. Я виж какъв хубав ефект БЯЛА СНЕЖИНКА в средата се е получил.  Laughing
Марина - уникална торта. Толкова хубав лебед, не помня да съм виждала.
Стаси - много ми харесват тия двамата на тортата ти.
Нелка - къщичката ти е по-хубава от моята.
Ангелова  - какви са тия лилиуми посред зима, бре жено???  Laughing  Много са хубави, обаче.
Анири - тая торта ми е една от любимите в тазгодишната Коледна поредица. Страхотна идея.
Бианка - АКК-то ти е страхотно изрисуван. Поздравления.
Патио - много ти е сладка тортичката.
Дими - твоята поредица кейкове, както винаги е  нетрадиционно и различно от всичко останало тук.

# 377
  • Бургас/Пз
Ванче, с нетръпение и на един дъх прочетох разказа ти! Не знам каква е равносметката на този Рд, но мноооого такива весели, щури и забавни да изпразнуваш и все в компанията на верни и обичани приятели!

Бианка
, невероятно изрисувана торта! как е направен горния ръб??
Дими73, твоят стил се познава от далече! Толкова рядко пускаш торти, че винаги ги чакам с нетърпение. Особено ще съм ти благодарна , ако споделиш с какво за вътре като вкусове, защото и в рецептите човек винаги има какво да научи!
Патио, много сладки снежковци!
Мечопух, идеята за тенорите е много готина!
Ангелова, много свежа и топла торта в студената и мразовита зима!
Анири, много готина идея, а само мога да си представя какъв труд еизпълнението!
Валерия, пак е недоволна - я снимките й малки, я шалът на снежния човек й пречи, я на Ванчето името не й е на мястото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Направо ме изуми с това количество Пикко, което си вкарала в тортата. АВинаги съм си мислила, че няма торта , която да издържи 7кг товар върху себе си, но ето че явно има. Не каза дали ви хареса вкусът на самата торта!
Ванче, това за снежинката не бях го забелязала, благодаря, че ми го подсказа!

Вчера Матео навърши 8 месеца и напоследък има една любима песничка за един зайко, който изял носа на снижния човек Страхил, та затова тортичката е на тази тема. Естествено пак е без фондан  Embarassed Вътре е "Рафаело", но с по-малко масло и с млечна сметана и много ни допадна като вкус. Татко също беше именник, но за съжаление е твърде далече и за него нямаше торта!

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 20:14 от ani_d

# 378
  • Sofia
Първо, Стефина не е Стефина. Второ, ХриСтефка не ми харесва, предполагам че и на мама ми не и харесало. И трето, като първа внучка в родата, съм кръстена на баба си Ваня.  Twisted Evil Доволен?
Изобщо не съм доволен, искам и с майка ти да си поприказвам!  Laughing

Валерия, пак е недоволна - я снимките й малки, я шалът на снежния човек й пречи, я на Ванчето името не й е на мястото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Направо ме изуми с това количество Пикко, което си вкарала в тортата. АВинаги съм си мислила, че няма торта , която да издържи 7кг товар върху себе си, но ето че явно има. Не каза дали ви хареса вкусът на самата торта!
Ванче, това за снежинката не бях го забелязала, благодаря, че ми го подсказа!
Естествено, че ще съм недоволна, как ги мислите вие тези работи!  Mr. Green
За вкуса казах, че ми дойде в повечко, да ходиш да те черпи някой едно малко парченце от тази торта и да си бягаш, става, ама да си го сготвиш у вас в такива количества и да трябва да го ядеш просто си е гавра!
Имам още половин торта в хладилника от втория етаж, като имате предвид, че доста гости се извървяха през нас почивните дни, някой и с преспиване, лягаха и ставаха с по парче торта в устата си, ама това да се изяде всичката се оказа непосилна задача.
А случайно да ти прави впечатление колко подложки съм надиплила върху тортата, то тя можеше и да понесе още ММ, но аз повече нерви от това нямах.

# 379
  • варненка от София
Първо, Стефина не е Стефина. Второ, ХриСтефка не ми харесва, предполагам че и на мама ми не и харесало. И трето, като първа внучка в родата, съм кръстена на баба си Ваня.  Twisted Evil Доволен?
Естествено, че ще съм недоволна, как ги мислите вие тези работи!  Mr. Green
За вкуса казах, че ми дойде в повечко, да ходиш да те черпи някой едно малко парченце от тази торта и да си бягаш, става, ама да си го сготвиш у вас в такива количества и да трябва да го ядеш просто си е гавра!
Имам още половин торта в хладилника от втория етаж, като имате предвид, че доста гости се извървяха през нас почивните дни, някой и с преспиване, лягаха и ставаха с по парче торта в устата си, ама това да се изяде всичката се оказа непосилна задача.
А случайно да ти прави впечатление колко подложки съм надиплила върху тортата, то тя можеше и да понесе още ММ, но аз повече нерви от това нямах.

За да не се налага да идвам до София, ще ти пусна адреЗа си на лични да ми пратиш. Аз не отказвам  Mr. Green Освен тома требе да помагам, приятел в нужда се познава.

# 380
Момичета,извинявам се че прелитам така без да коментирам .Претрупана съм и нямам минутка свободна,но се надявам утре да завърша една сделка и ако всичко мине Ок ще имам време да разгледам красотите ви.
И на патерица честито на всички които празнуваха на Стефанов ден.
Стефинка ЧИД мила!  bouquet
И за да не ми забравите кошници ето една:

# 381
Здравейте! Прелитам само да честитя Стефанов ден на всички, които го празнуват. Марульо, Стефина...за вас се сещам на прима виста.

Вчера освен Стефанов ден беше и рд на моята малка Анна. Ето и тортата, която и спретнах...

има си кусури, които само вие можете да видите, но държа да подчертая, че на живо тортата беше много по-хубава, а аз нали съм си шматка, така се бях омотала в приготовления, че бях забравила да я снимам. Та буквално няколко минути преди разрязванет накарах Митко да я щракне както си е в хладилника. Та така.

# 382
Честита Коледа, дами! Да ви е донесла много здраве, топлина в домовете и да ви е показала верните пътеки!
Честито и на празнувалите именници!
Честит 40-так и на хуната Ванчева с леееко аристократично закъснение  Whistling. Дърта чанта, мачкан лак, ама пък със здрави нови дръжки да си и много вървежна и в евъргиин линиите да се пробутваш още дълги години. Колко назидана и упътена си станала сред компанията на себеподобни луди глави е под въпрос, но пък има време да видим. На ти ся и един букет, щото разбрах, че много силно ги тачиш   bouquet

Лили, честит рожден ден на малката ти госпожица! Да е здрава, щастлива, глезена и обичана. Тортата е много голяма и нежна. Кусурите при бърза снимка винаги стават отвратително видими, знам за какво говориш. Малката сигурно е била страшно щастлива!

Валерия, иска ми се да кажа нещо за тортата още откакто бъркаше масло в кофи и печеше n-та порция блатове, но ти винаги успяваш да ме оставиш безмълвна отностно начинанията си, така че ще самоизрежа част от писанията си и ще оставя само припадъно- възторженото възхитяване над последната творба и ще спра до тук. Нея на кого мислиш да я подаряваш? Аз вече имам една маса с тикви и някакви други чаркове от Съмрфовете ти- дъщеря ми ги завлече със себе си настоятелно, да не се възгордееш сега, че аз ти преследвам тортите да крада елементи  Crossing Arms . Дали пък да не се пробутам за нещо по- крупно докато е време, а след години ще ги продавам на търгове за тлъсти цифри  Thinking
Така или иначе- изумително чудо на природата си ти!  Heart Eyes

Мечо Пух, страхотен тенорен компромат си спретнала. Очаквай обаждане от жълтата преса за изкупуване правата върху снимката  Wink

Бианка, отново да кажа колко ме грабна рисуваната ти декорация! Мислех, че е торта, но АКК реално е дори още по- синхронен пълнеж за това коледно бижу.

ani_d, честит празник на малкото фъстъче! Да ти е здрав, щастлив и умерено палав! Тортата е много детска и зимна, нищо че няма фондан- то без него е още по- трудно да се правят сценки. Страхил и неговия изяден нос и у нас са силно експлоатирани- явно тази зима е на мода този детски хит.

дитсан, свещта с Мария и младенеца е просто уникално добра! Браво! И кошницата ти е свежа, но с другото ме грабна много силно.

димитрина73, много интересни опушени цветове и футуристични модели! Много нестандартно- харесаха ми  Peace

patio, камбанките отстрани на тортата са много сладки и весели! Успех с организацията и да преизпълниш плана до Нова година ти пожелавам.

Стаси76, супер зимна торта! Снегът ти е много рошав и пухкав- готино!  Grinning

НелиДи, то не е къща, а цяло имение! Личи си ,че  ти е било забавно с играта с бонбонената къща.

ангелова, приятно разнообразие от снежните тематики е вашата цветна градина с панделка.

Анири, пачуърка ти е уникален просто!Толкова семпло, а с толкова детайли!

Налика, браво на теб и на детенце за успешната кауза! А по Коледа хората основно ядът- картичките все по- често са в електронен вариант, така че напред с храна за благотворителност.
Тортата ти е много Коледна и красива. А какъв беше крема?

Саси, страхотни меденки  Peace

Бени2, тортата ти е жестока! Изчистена, гладка, чисти детайли, чинията е като естенствено продължение на цялата композиция. Само протезите на Снежко малко бодат в очите, но и Снежко има право да е ексцентрик  Wink

иглика333, елените с шаловете са ми любимци!  Grinning

МаринаД, този лебед в първия момент бях сигурна, че е порцеланов! Изумително добра изработка!!!! Цялата торта е страшно нежна , а щъркелите определено могат да ходят да се снимат. Новата пош- вълна ще са лебедите  Sunglasses

Торта нямам- бойкотирах тази година снежната тематика, но пък ще се отбележа с малко сладки, че да не забравите вкуса на джинджифил.

# 383
Здравейте отново, както казах, онз иден писах един час и на финала всичко се затри.Та сега почвам от начало.
Само да кажа за моя злополучен крем - ами от тортената библиотека мисля че се казваше млечно маслен,аз му викам яйчен.Добавих му карамел, но не там беше бедата,проблемът беше че го сгъстих прекалено много и той беше като дъвка, а и ми беше тежичка.Абе по моя вкус тортата не ми хареса,но пък не остана.Може да са си я изяли гостите от куртоазия,ама тяхна си работа.
Да питам нещо,може ли някой да ми даде клипче как се прави лице и коса към него.Не се справям без да видя.blueeye® ,бодливата торта много оригинална.
Julai4o ,допада ми замисъла за тортата книг/шах
juliaM ,крилата на барбито са невероятни
Леля Ог,твоите неща винаги са страхотни.В сладките обаче се влюбих.Слънцето е много интересно,но шалът е номер едно.
patriyani бмв-то много ми харесва.Аз имам голям страх от тези триизмерни торти,ама ще трябва да се пробвам,че малчо скоро има рожден ден и искам да му направя някаква кола.Също много ми харесва тромпета.

stasi76 ,кюфтето и кебапчето от барбекюто са като истнски.Сладките ти са много красиви,разнообразни и мноооого.
hrisiv гумата е невероятна
иглика333,хубава кола.Страхотни сладки.

van444eto ,направо ме разби с тия детски съоръжения,те по-хубави от повечето реални дето ги има по градинките.То сигурно за това има толкова много дечица,дошли са от другите прощадки.А тортата на Мона е страхотна.
KikiNiki ,много са красиви всичките цветя по твоята торта.
Valeria ,твоите торти отказвам да ги коментирам,то каквото и да кажа ще е малко,та по-добре да си замълча.Думи нямам.Всяка торта която пускаш си мисля,че няма начин да се направи нещо по-добро,а то следващата по-хубава.Само не ми е ясно кой ги реже тия твои торти?Как се реже това нещо бе,пък как се и яде?С удоволствие бих гледала с часове твоите торти, и извини ме ама не бих ги яла. Laughing
GreenEyes ,жабчестата торта много свежа.
Mинa много красива тортата с момиченцата.
maria_m ,розите от тортата букет много ми харесва.
metchopooh ,мечопуховата ти торта е много сполучлива.Най-ми харесва дървото.
donika dineva ,тортата за вашето приятелче,може да е злополучна за теб,но пък се е получила много интересна и не и личи какво ти е коствало за да стане такава.
*MILADY* ,тортата с животните е станала страхотна, защо да е измъчена.И твоите сладки са по-нетрадиционни и много красиви.
marulka_s  и смърфовата торта и мъфините са ти страхотни.
Краси...* много са ти симпатични тортите,но еленът е невероятен.
 Tatitt ,много готини сладки.
МаринаД ,разби ме с тая мозайка.
Албена ,синята торта с розите е много красива.
shemet_neveroiaten ,много ти е интересна тортата и корабчето ти се е получило много добре.
stefina ,много хубави сладки.
stefina и твоите сладки са много красиви.
Beni2 ,чехълчето ти се е получило много хубаво.
Саси,сладиките са ти много весели.
r.i.angelova ,юбилейната торта много красива и нежна.
Анири ,страшно оригинален замисъл на тази торта подарък.
BiankaD ,коледната ти торта е изключително красива.
dimitrina73 ,това са най-интересните и нетрадиционни коледни сладки които съм виждала.Поздравления
ani_d ,добре ти се е получила тортата.
Божеее,стигнах до последната страница,не вярвах.Не съм успяла да изчета всичко,та ако съм изтървала нещо имоля за извинение.
Лека нощ от мен и утре ще се опитам да прочета това,което сега и предния път не успях.

# 384
   Момичета,извинявайте че нахлувам така в темата ви....  Hug
   Имам спешен въпрос!  Praynig

Дали ще стане да оцветя в зелено сметанов крем (за украса) със сок от магданоз?
   С какво друго (натурално) би могъл да се оцвети в зелено,ако не става със магданоз?  newsm78

Предварително благодаря!   bouquet

# 385
  • Бургас/Пз

С какво друго (натурално) би могъл да се оцвети в зелено,ако не става със магданоз?  newsm78

Мента?? newsm78

# 386

Степче киви, разтворено предварително с малко водичка? newsm78 Макар, че не е абсолютно натурално.

# 387
Ако имаш замразена коприва, скоро правих супа и имах много "оцветител"
А степчето, по мое мнение, може да въздейства на сметаната, а и дали е степче или хранителна боя..няма разлика.За да не се радводни обаче сметана трябва да ти е много концентриран сока, зависи и колко наситен искаш да бъде цвета, ако правиш крем тип парфе -можеш и повече да сложиш

# 388
Селма, еййй, сетих се, най-зелено естествено можеш да получих от Матча, но не знам откъде си и можеш ли да си намериш.Перфектен е и няма да ти се разводни и да добие привкус сметанката.

# 389
    BiankaD,Ще разбия сметана на прах с намалено количество мляко,за да ми е по-гъста (и друг път съм правила така).  Peace

Лошото е,че трябва да реагирам много бързо....И нямам време да търся,да поръчвам....
    Май ще се опитам със степче.....colova  Hug

Коприва,мента нямам..... Confused

Общи условия

Активация на акаунт