Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 118

• 99 153
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Този канал е женски и Йоли води прекрасна рубрика Юлисима.
Иначе показват много полезни неща. Вчера дъщеря ми звъни и ме пита какво правя. Като й казах, че хапвам, тя ми се смее, хапвай, хапвай, а аз гледам по юлисима как да си направя сама стойка за торта. Аз непрекъснато го гледам, а изпуснах стойката Laughing, добре, че вечер има повторение.
http://utilisima.bg/tv

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 07:51 от enister

# 511
Тина 21,хубави тортички.Тази кафявата със шоколадовото тесто ли е,много вкусно изглежда дори за такива като мен дето не ядат шоколад.
ФОТЕ,страхотна сватбена торта.Мноооого ми харесва.Благодаря и за това че си толкова ослужливо и любезно човече.
МаринаД,няма да забравя за апликациите само дано ми се отвори възможност скоро.При мен е на приливи,сега съм на етап торби със пари.
АААА забравих,Илчовски имат нов телефон ако някои не знае.Този които ползвакме е на новият шофьор а това е на мацката
0885562697
Може и да знаете ама аз да кажа за тези като мен дето не знаят

# 512
Здравейте, мили Дами!Първо честита Нова година на всички майсторки на сладките вълшебства!Имам едно питане: някой може ли да ме посъветва как да направя торта омнитрикс (часовника на Бен10)?Попрегледах снимките, които сте публикували, но не срещнах такава.Все пак някоя от вас може да е правила такава торта или да е видяла някъде в нета как се прави..., та се надявам, че ще ми помогнете!!!    newsm12

# 513
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет момичета,

Ще поръчвам днес Пикко! Желаещи?

zwerka, ето: http://www.google.bg/search?q=%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%82%D1% … =1280&bih=881

# 514
  • На небето
Благодаря момичета. Аз нямам форми, ще трябва да е нещо импровизирано. Ще трябва да поразгледам из къщи за нещо подходящо. Ако, не ще минем и без люспи. Има още един варинат, който ще отнеме доста време, Да нарежа фондана на кръгчета и да ги нареждам по змията като люспи, но ще е голяма играчка.
А някакви идеи как да направя хубав, черен цвят???? Дали не продават вече чорен цвят от хранителните боички?   newsm78

# 515
  • гр. София

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ !!!

С пожелание за здраве, щастие, и нестихващо творческо вдъхновение.

# 516
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Благодаря момичета. Аз нямам форми, ще трябва да е нещо импровизирано. Ще трябва да поразгледам из къщи за нещо подходящо. Ако, не ще минем и без люспи. Има още един варинат, който ще отнеме доста време, Да нарежа фондана на кръгчета и да ги нареждам по змията като люспи, но ще е голяма играчка.
А някакви идеи как да направя хубав, черен цвят???? Дали не продават вече чорен цвят от хранителните боички?   newsm78

Продават черно на повечето фирми, но аз лично го докарвам винаги до тъъъмно сиво. Като добавя обаче парченца оцветено в тъмно лилаво, зелено, синьо тесто и получавам хубаво черно..... А и иска да попрестои според мен....

# 517
  • гр. София
http://www.bobthechef.com/bg/shop/products/cookie-cutters

Момичета, това е сайт от който може да се поръчат формички за курабийки. Тези дни го открих, и поръчах защото по магазините нямаше нищо тематично за празниците.

# 518
  • ВАРНА морето сините вълни
имам въпрос към Ванчето или към друг който е на ти с шоколадовото тесто
направих торта която измазах съвсем натънко с муса на Танита-колкото да залепне шоколада -щях да правя шоколадов борд но плановете ми се промениха и покрих с шоколадовото тесто -дали муса ще ми разтопи покритието -утре сутрин ще я предам ще издържи ли според вас

# 519
имам въпрос към Ванчето или към друг който е на ти с шоколадовото тесто
направих торта която измазах съвсем натънко с муса на Танита-колкото да залепне шоколада -щях да правя шоколадов борд но плановете ми се промениха и покрих с шоколадовото тесто -дали муса ще ми разтопи покритието -утре сутрин ще я предам ще издържи ли според вас
Мисля че няма. Слагала съм конд. мляко в маслото и не съм имала проблеми. Но не мога да гарантирам на 100% за муса на Танита. Не съм пробвала.

# 520
  • ВАРНА морето сините вълни
Ванче мерси за бързия отговор -остава ми само да се потя до утре и да стискам палци всичко да е наред  Laughing

# 521
ani_d за тортата с Мики и Мини - първо покрих цялата торта със синя ММ и след това с бяла ММ, като си изрязах предварително формата.

Valeria, GreenEyes, Mishoka кокоса го залепих, като първо намазах бялата част с вода и после залепих кокоса.

BiankaD много хубава новогодишна торта.

ditsan кутията за бижута е супер, най-много ми харесва колието. Как го направи?

Леля Ог снежната торта с елхичката най-много ми харесва, не че и другите не ми харесват, но тази е най-нежна.

Албена Том и Джери са супер, а двуетажната е много стилна.

fotka много ми харесват и двете торти дъги. Да ти е жива и здрава щерката!!! Прекрасна торта си е избрала и аз я правих по същата рецепта. За сватбената какво да кажа - РАЗКОШ!!!

metchopooh и двете торти са страшно сладурски!

patriyani ти пак тортен маратон си спретнала. Бикът е като истински, малеее как ги правиш тези 3D торти. #Crazy

# 522
Албен4е,много торти и много красиви,Том е голям сладур..ще го копирам.
Много целувки за малкия сладкиШ Hug
Дитсан,видях една невероятна новогодиШна торта,а кутията въпреки проблемите е станала страхотна
МаринаД,невероятна торта ,струва ми се огромен труд, аз не бих се захванала Embarassed
НЕЛИдИ,4естита ленти4ка,лека бремеменност мили4ка Hug
тина21,и ти си се потрудила добре
Леля Ог,ама много красота,много стил,типи4но за теб.Тортите са много красиви,но тия бонбони..нямам думи
Цолова,страхотни торти,балеринските са много нежни,браво
Копривка,с голямо закъснение да поздравя Ана,тортата и е 4удесна
Татит,много ми хареса новогодиШната торта
Моите коледни торти не стигнаха до снимки,не бяха нищо особенно,само това ботуШ4е реШих да щракна

# 523
Здравейте!
Извинете ме, че нахлувам в темата, но понеже наближава РД на моята дъщеря и се амбицирах сама да и направя тортата. Абсолютен лаик съм и досега не съм правила подобни неща, но мисля, че имам време за пробни варианти. Ако може от време на време да досаждам с въпросчета, които ми изникват. Като за начало да питам дали е достатъчен 1 кг. готов фондан за торта около 24 парчета примерно?

# 524
  • ГОре на черешата...
Патри, как "нищо особено" - последната е толкова весела - патокът на преден план е страхотен  bouquet!

Бенджолина
- зависи от украсата - за покриване и няколко по-малки фигурки ще ти стигне със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт