Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 118

• 99 147
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Например нещо подобно като изпълнение.

http://www.nedelya.com/торти/Полянка?category=15

Калинките, цветчетата и листенцата ми се сториха по-лесни  Embarassed

# 526
  • ГОре на черешата...
Линкът не е точен, но смятам, че ще ти стигне. Особено ако разточиш за покриването по-тънко - аз гледам да е максимално тънко, че не всички го харесват - особено възрастните не го ядат...

# 527
Патрияни,нищото особенно е СУПЕР!Благодаря ти!
Стаси,мила колието е пак апликация.Принтирах картинката във нужната големина/скъсих синджира че не се побираше/и отгоре започнах със фитили да наслагвам по картинката като там където се налагаше леко сплесквах и лепях частите една за дуга.Съхна около 24 часа и оцветих непосредствено преди пренасянето.Малко трудно пренесох на тортата,на части като внимавах да не се разместят.Това е!

# 528
Не знам защо не позволява линка.
Благодаря за отговора.
Ето дали така ще излезе:
Оф и така не става. Как да я покажа тая пуста торта?

И още едно въпросче, мисля да поръчам от геловите боички, 3-4 цвята дали ще ми стигнат. Черно за калинките, червено и да речем зеленото за покритието и още един цвят за цветчетата. И за колко цтигат тези боички по 0.025мл. бурканчето.?

# 529

Бенджолина, предполагам за това говориш. Геловите боички ще ти стигнат за доста време, доста ще си пооцветяваш с тях Simple Smile За тази торта ще ти стигне килограм тесто.
Успех Simple Smile
Патри, ботуша супер много ме кефи, както и пънчето с гъбите!

# 530
Мишока, да за тази торта говоря, благодаря Hug. Много искам сама да се пробвам да я направя Heart Eyes, поне като външен вид.

# 531
Искам да благодаря специално на r.i.angelova за отделеното време, за ценните съвети и за това, че ми вдъхна кураж да не се откажа...и така успях да направя страхотен фондан със смс.

# 532
  • ВАРНА морето сините вълни
айде и аз да си покажа тортата -за сега всичко е наред тестото стегна така че мога да си отдъхна
Благодаря много за помоща на Албенчето -за направата на топките и на Ванчето за светкавичния отговор -мерси момичета   bouquet

# 533
Страхотни красоти правите, момичета smile3501
Аз имам един въпрос Rolling Eyes  Имам една кутия кондензирано мляко подсладено, може ли да ми предложите някакъв крем за торта с него Flutter В нета попаднах на рецепта на сварено и после се разбърква с масло, но не знам дали ще е достатъчно за една торта. Не знам с някакъв пудинг или бита сметана Rolling Eyes Помагайте Embarassed

# 534
 Благодаря много, Tatitt!Другата седмица, живот и здраве, ще пробвам да направя нещо подобно и ако стане ще похваля! Flushed

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 17:56 от zwerka

# 535
Отново имам молба към вас!Малко ме е срам да питам за такова нещо, но какво пък!Кажете ми как да си кача снимките!МОЛЯ!!!

# 536
Момичета, моите деца искат да измажа тортата само с ганаш, но не искат да е с растителна сметана, може ли да се направи ганаш със заквасена, че Президент... много скъпа, бе....

# 537
Момичета, моите деца искат да измажа тортата само с ганаш, но не искат да е с растителна сметана, може ли да се направи ганаш със заквасена, че Президент... много скъпа, бе....
Не знам в кой град живееш, но ако имате Лидл или Кауфланд - от там купувам млечна сметана (поне така пише на опаковката) на съвсем поносима за мен цена. В Лидл сметаната е Pilos (червена кутийка от 200мл ) на цена около 1.46 лв, а в Кауфланд има сметана Vian (дано не бъркам името, в едни сини кутийки 250 мл. с червен надпис - имат от същата марка и прясно мляко, сметана във флаконче...) на цена около 1.29 лв. Винаги правя сладкиши, торти или ястия с някоя от тези двете (предимно ползвам кауфландската, обаче, струва ми се и че по-добре се разбива), защото съм против растителна сметана, растително масло и др. подобни.

# 538
Toртичка за първата месечинка на малкото ми патенце Бери Simple Smile

Голямо приключение беше- първо блатовете ми изиграха лоша шега и тортата стана с пълнеж (бишкоти крем ананас ) вместо вита- но накрая се получи това

да ми е жива и здрава и много да слушка мама  Embarassed

# 539
  • ГОре на черешата...
Лукс, страхотна торта, какво ли ще ни покажеш за останалите месечинки...

Общи условия

Активация на акаунт