SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 42 198
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Къде е снимката на Миша, че нещо не я видях?

# 256
  • гр. София
Пък аз бих предпочела да не връщат Кас.
WTF? A ние Кастиелките какво да правим? Да ходим и ние да се давим ли? Не се говори така, малко солидарност трябва да има  Peace На мен сериала ми е постен без Кас, вярно кефя се на братчеатата , обичам си ги, но тръпка без Миша няма и това е!  Peace

Аз подкрепям Мирка Peace На мнение съм, че тябва да се върне Кас.
Мирка,  spoko  ти недей да тъгуваш. Само да са посмели сценаристите да не го върнат, обещавам ти да разровя езотеричната си литература и да им спретна такова "отмъщение", че един месец да имат стомашно разстройство. След това сами ще се сетят да пренапишат сезона и да върнат Кас  Wink

Даяна Скълиан наистина си пада по книгите на Хари Потър и ги е чела до една още в ученическите си години, но не може да понася филмите, така че неизменно и моя милост се сети за домашно духче, но само от първата част на епизода, която бях прочела, реших, че момчетата ще гонят нещо по-зло и пакостливо от домашен дух, а именно Гринч, който иска да открадне Коледата.

Никакъв Гринч, никакъв домашен дух, а пакостливо домашно духче. Това е специална категория, незлоблива и неопасна, чиито представители обичат бисквитки с млекце и подаръци  Grinning Обичат също да им се попее и потанцува  Sunglasses

Привет на всички нови момичета  Grinning

Честита годишнина на Белс  Hug

Галче, ама какви сте ми хубавици, браво, браво!  Heart Eyes

ПП: дали не изпуснах да спомена нещо? newsm78

# 257
Къде е снимката на Миша, че нещо не я видях?

Ето я:

Просто никога няма да спра да обичам Миша!

СНИМКАТА!

Розичка, потвърдено е и от самият Миша, че се връща за цели 3 едпизода  newsm44  Но ти благодаря за готовността   mrstraetz

# 258
Окей, оттук нататък ще си мълча за неща, които се разминават с официалната линия.  Peace

Импалка, отпочвам да правя маршрути. Тъкмо такъв хубав сняг се е посипал.

# 259
  • гр. София
Окей, оттук нататък ще си мълча за неща, които се разминават с официалната линия.  Peace

О, няма "официална линия" и не е забранено изразяването на лично мнениеPeace
Макар и понякога това погрешно да се възприема като авторитаризъм, незнайно защо.  Rolling Eyes

# 260
Тоя Миша е  Joy hahaha ! Много е як! Къде го измисли пък с тоя кон? Никога няма да забравя оня епизод дето си Туитваше Simple Smile

# 261
  • В средата на времето
Аз се питам - възможно ли е Боби да не го умрат? Thinking От последната серия не останах убедена, че той е dead and gone завинаги Thinking

# 262
Според мен е възможно, и аз никак не съм убедена, че го умряха.

О, няма "официална линия" и не е забранено изразяването на лично мнениеPeace
Макар и понякога това погрешно да се възприема като авторитаризъм, незнайно защо.  Rolling Eyes

Заради силата на реакцията, вероятно?  Wink Именно лично мнение изразих, все пак не съм част от сценарния екип. Laughing

# 263
Изи, според мен го утрепаха Боби, защото четох в описанието на следващата серия, че Дийн е Still reeling after what happened to Bobby, Dean becomes dangerously obsessed over finding a way to take down Dick Roman. Или най-малкото ще го коматизират почти до края на сезона. Това поне смятам аз.

Галче и Инче, много се хубави!  Heart Eyes

Мммммм, нови летищни снимки на Дженсън!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Галче,   love001 за снимките!

# 264
  • срещу двата комина :)))
абе и аз не съм сигурна, че го убиха крайно Боби  Thinking нещо незавършен ще ми е сериала без него  Crossing Arms

# 265
  • гр. София
Именно лично мнение изразих, все пак не съм част от сценарния екип. Laughing

Никой не е част от този екип. Wink
Просто ти не знаеше колко искрено и дълбоко Аквариел си обича Кас и как страда от липсата му. Нищо, че на едно друго ниво и на едно друго място са си заедно двамцата  Sunglasses
Мен ако някой ме пита, искам да върнат върколачката  Mr. Green, ама знам, че никой не ме пита и няма как да я върнат.

# 266
Спомням си, че по едно време в туитъра имаше петиция да върнат Сара Laughing

Здравейте на всички новодошли, на които не съм казала `драсти Grinning

Дълго време мислех за какви ремаркета говориш, Галче, накрая стоплих, че става дума за децата Mr. Green

# 267
  • В средата на времето

Сара  - може, Лиса - не Naughty

Изи, според мен го утрепаха Боби, защото четох в описанието на следващата серия...

То и да го видим погребан, пак няма да е ясно дали няма да се върне Laughing Оставиха си някаква вратичка май.  Rolling Eyes Какъв SPN ще е без Боби?! Освен да го играе дух някакъв Crazy Хич не обичам като започнат да трепят едни по един главните герои. По-добре да ги затрият всички на веднъж, та да се знае.. Crazy

# 268
Ако ще изчезват Боби, поне да е към края на сезона. Подозирам и аз дълбока кома и после чак към края да умре завинаги.
Най-после Дженсън да е с нормална шапка Laughing Иначе все с някакви идиотки Laughing

# 269
  • срещу двата комина :)))

Сара  - може, Лиса - не Naughty

Изи, според мен го утрепаха Боби, защото четох в описанието на следващата серия...

То и да го видим погребан, пак няма да е ясно дали няма да се върне Laughing Оставиха си някаква вратичка май.  Rolling Eyes Какъв SPN ще е без Боби?! Освен да го играе дух някакъв Crazy Хич не обичам като започнат да трепят едни по един главните герои. По-добре да ги затрият всички на веднъж, та да се знае.. Crazy
абсолютно съгласна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт