SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 42 194
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • В средата на времето
Подозирам и аз дълбока кома ...

Да, аз същото мисля.  Rolling Eyes
А жътварят на Боби го мернах в една от сериите на "Grimm"(Много симпатично сериалче Grinning Препоръчвам го.), където играеше отново вид косач...имаше си косачка този път Grinning

# 271
Куцо ще е без Боби, ама така нагнетиха ситуация, че май комата е единствения достоверен начин да го оставят до края на сезона.

# 272
Окей, оттук нататък ще си мълча за неща, които се разминават с официалната линия.  Peace

Импалка, отпочвам да правя маршрути. Тъкмо такъв хубав сняг се е посипал.
Факт, ти изразяваш мнение и аз изразявам явна възмута от твоето мнение, което всъщност е мое мнение предизвикано от твоето, което пък имам право да изразя  Peace  А защо по-точно не искаш да връщат Кастиел?  А и не мисля, че има фандом или фен на който официалната му линия да не е героят или актьорът му да се развие максимално много и да се гледа максимално често.

Розе  Hug ти като Чък, знаеш наистина какво чувства простодушната ми същност към Кастиел, а от там и към Миша! Ние не завършихме сватбата, кумовете си отидоха оклюмали, а кумиците нещастни, но любовта е по-силна от всичко  Hug И да на онова място сме форевър енд евър  Hug Hug Hug Simple Smile

# 273
Аз по епизода да се включа леко Simple Smile

Цитат
Въпреки, че кухнята на Боби бе тясна, някак си се събраха. Двете жени им бяха приготвили пържоли и салата, а и бяха сменили алкохола - тази вечер пиеха червено вино. Радиото отново бе усилено и звучеше "I'll be home for Christmas".
Ако някой погледнеше през прозореца, нямаше изобщо да се учуди - изглеждаха толкова нормални и щастливи, като всяко друго семейство преди Коледа. За тях такова щастие бе рядкост и щяха да грабят от него с две ръце, защото знаеха, че няма да продължи дълго... но сега щяха да се наслаждават на момента и да създават спомени.

"На следващия ден Дийн дръпна брат си настрана и му каза:
- Виж, Сами, мислих много. Тая работа с духчето... Няма да стане както я мислехме.
- Какво искаш да кажеш? – погледна го въпросително Сам.
- Искам да си я свършим само ние двамата. В началото нямах нищо против, когато Даяна каза, че ще помогне, но тогава не бях премислил нещата добре.
- А сега си ги премислил и....?
Дийн пристъпи нервно от крак на крак.
- Гледай сега - започна той, -  аз проблеми с пеенето нямам. Обаче това с танците.... знаеш, че там хич ме няма. Абсурд е да позволя някоя жена да ме гледа докато се кълча, разбираш ли? Затова отиваме само аз и ти. Криво-ляво ще се оправим.
Сам задъвка долната си устна. Лицето му придоби замислен вид. Той помълча малко, а после каза:
- А какво ще правим с бисквитите? Нали видя на какво високо ниво са кулинарните ми умения? После трябваше да чистим кухнята два часа докато остържем тестото от пода. Да не говорим, че Хербьорг по-късно откри в косата ми малко засъхнало разбито яйце.
Дийн не се сдържа и прихна.
- Направил си си подхранваща маска, пич!
Брат му също се засмя.
- Да, и тя така ми каза. Боже! Кой би си мазал яйца по косата? Това е някаква измислена женска техника!
- Абсолютно. Само една жена може да похаби така хранителните продукти. Нали и Клеопатра се е къпала в мляко... Истинска загуба на материала!
Сам погледна Дийн, веждите му трепнаха леко, а устните му доволно се изкривиха.
- Жалко, че тук няма вана – каза той. – Това с млякото не е никак лоша идея.
Брат му го изгледа с недоумение.
- Ти сериозно ли? Човече! Това дори аз не съм си го помислял! – Дийн ръчна Сам в ребрата с показалец. – Палавник такъв!
Посмяха се малко, след което отново си дойдоха на въпроса.
- Значи все пак трябва някак да се преборя с правенето на бисквити, а? – измърмори Сам.
- Ще хванеш жените да ти показват какво да правиш. Все някак ще ги опечеш.
- А ти какво ще правиш?
Дийн се огледа да не би наоколо да има някой, приведе се към брат си и каза поверително:
- Ще погледам малко ЕмТиВи. Но да не си посмял да кажеш на някого, че ще те убия, така да знаеш! Довечера отиваме да търсим духчето. Гледай дотогава да си направил бисквитите. Сега отивам да кажа на Даяна, че с теб ще се оправяме сами.
- Тя да не ти се разсърди?
- Ами – махна с ръка Дийн, - няма. Пък и все пак тя е медиум, а не ловец. Ако се разсърди знам какво да направя довечера, за да й се извиня.... А сега ме извини, но отивам да погледам малко музикални клипове... – Докато се отдалечаваше Сам го чу да мърмори под носа си: - Дийн Уинчестър да танцува! Нечувано!
- И невиждано – добави тихо на себе си Сам и се ухили до ушите.
Остави брат си да се оправя с танците, а той самият отиде в кухнята. Знаеше, някъде Боби държи една стара готварска книга, отваряна за последно още от времето, когато съпругата му е била жива. Порови малко из шкафовете, намери я и я разлисти на раздела с десертите. Показалецът му внимателно прелисти страниците докато най-накрая попадна на рецепта за орехови бисквити. Прочете внимателно необходимите продукти и се зае да вади разни купи и бъркалки. Този път щеше да чете внимателно и нямаше да бърза. И със сигурност щеше да държи яйцата здраво, за да не полира пода с тях като преди. Три пъти прочете рецептата. Имаше един мистериозен израз, който нищо, ама наистина нищичко не му говореше – „отделете белтъците от жълтъците и ги разбийте на сняг”. Това му звучеше като написано на корейски или като взето от книга за древни египетски ритуали – мистично и неясно.
Той внимателно чукна яйцата в една стъклена купа. Този път се справи по-добре от предишния – изпусна вътре само три от черупките и почти не накапа масата. После с една голяма лъжица се захвана да отделя жълтъците. Беше непосилна задача. Суровите яйца бяха толкова лигави и хлъзгави, че непрекъснато му се изплъзваха.
- Велики Один, Тор, Балдур и ти прекрасна майко Фрея!
Сам стреснато погледна към вратата. Там, застанала неподвижно сякаш вкаменена, стоеше Хербьорг.
- Миличък, ти да не си болен? – продължи тя, пристъпи към него и постави ръка на челото му. – Какво правиш в кухнята? Нали Даяна щеше да ви помогне с бисквитите? Моля те, остави всичко това, не искам отново да чистим и лъскаме като луди...
Тя издърпа лъжицата от ръцете му и я остави в мивката.
- С Дийн се разбрахме сами да се оправяме с духчето – обясни Сам. – Ще е лесно и няма нужда и друг да се ангажира. Заради това аз трябва да направя бисквитите.
Хербьорг го изгледа с присвити очи.
- Аха, пък после ние да чистим, така ли?
- Този път ще внимавам, обещавам....
- В тази къща някои хора са се побъркали – изгърмя гласът на Боби, - Дийн гледа музикални клипове! – Той влезе в кухнята с намерението да направи сутрешно кафе, но застана на прага като гръмнат. С невярващи очи гледаше как Сам държи в ръцете си купа с яйца. Примига няколко пъти сякаш си мислеше, че така ще започне да вижда нормално, но гледката пред очите му не се смени. – Този пък тук готви! Да няма някакъв вирус? Хербьорг, скъпа – обърна се той към младата жена, - кажи ми, че всичко е наред!
- Ще ми се – отвърна тя, - но не искам да те лъжа. Налага се да изтърпим още веднъж несбъднатата мечта на Сам да стане готвач."

# 274
Дали бих посмяла да кажа защо не искам да връщат Кастиел след тази явна възмута, а?  Laughing Има и фенове, които предпочитат логичното развитие на любимия сериал и герои, аз съм от тях. Спирам да говоря по темата, явно я приемаш лично, а нямам желание за конфликти.  Peace

# 275
Момичета,
Моля ви, недейте така. Точно се изказах колко сме толерантни в темата и бум! - спор, което е почти неслучващо се явление в прекрасната ни тема. Кастиел има много фенове, но има и такива, които смятат, че персонажът му е изчерпан или им е омръзнало характерното за сериала иди-ми-дойди-ми със смъртта. Ангелът е трябвало да участва в няколко епизода, ако не и един, в началото на четвърти сезон, но заради удивително доброто му посрещане от феновете е бил оставен и го гледаме вече три сезона и малко, като в края на шести беше абсолютния център на събитията.
Изразявайте свободно мнението си, но се аргументирайте, както и смегчете реакциите си. Нека ни е хубаво и приятно на всички тук, макар и на различно мнение, което пък на мен ми е по-интересно от стандартното единомислие. Гуш Hug и жмуц Heart Eyes на всички.

Импалка, отпочвам да правя маршрути. Тъкмо такъв хубав сняг се е посипал.
Искам и аз сняяяяг Cry . Тук пече та се къса. Иначе съм готова: пълна догоре, подгрята.
Спам, но размазващ от умиление: http://vbox7.com/play:f7b1569b6a

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 13:33 от Impala

# 276
Силве,
Не се срамувай заради съня, чадо, не е грях bishop . Или поне така съм приела, 'щото ако всеки такъв мой сън е грях, ще се наложи да създадат отделен кръг на Ада за мен Joy .
Чудесно стихотворение   bouquet . Разрешаваш ли да го сложа в първи пост? Ще бъде първата ненаситническа творба, ооо, даааа.

Ех, да бяха сънищата реланост! Макар, че в моя случай в житата се чудя дали няма и други неща да боцкат, освен каквото трябва Joy А за стиха прави го каквото си щеш. Hug

# 277
Дали бих посмяла да кажа защо не искам да връщат Кастиел след тази явна възмута, а?  Laughing Има и фенове, които предпочитат логичното развитие на любимия сериал и герои, аз съм от тях. Спирам да говоря по темата, явно я приемаш лично, а нямам желание за конфликти.  Peace
Не конфликти няма да има, просто ми е любопитно защо мислиш така. Просто наистина се засегнах лично. Незнам как биха приели другите момичета, ако след смърта на Дийн /примерно/ се изкаже някой, че по-добре да си остане мъртъв -кофти е Sad  Както и да е, никога не бих нарушила добрият тон и държание, нито бих нарушила спокойствието на темата, просто се засегнах и не можах да си замълча. Това, че имаме различни мнения и ги изразяваме, не означава, че водим конфликт, нали?

Импалка всеки е свободен да изрази мнение и най-вече да подкрепя героя на който е фен  Peace :

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 14:13 от Aquariel

# 278
  • В средата на времето
Импалка и за мен в мноо моменти виждам, че братята са се изчерпали, но въпреки това не мисля, че не трябва да има 8ми сезон или е време да умират и двамата и то по особено гаден начин  Peace

Аз пък да си кажа, че ако продължават така, по-добре да няма 8-ми сезон Crazy Grinning Могат да измислят един зрелищен и сърцескъсващ финал и така... Laughing

# 279
Аз пък да си кажа, че ако продължават така, по-добре да няма 8-ми сезон Crazy Grinning Могат да измислят един зрелищен и сърцескъсващ финал и така... Laughing

Подписвам се и аз под това Peace Изи, за пореден път мислим еднакво Hug

# 280

Сега така говорите, но ако го видите с очите си на екарана. Примерно Дийн се превръща в някакво уродливо същество -изяжда Сам и след това пак става ДИйн и гледа последните мигове на брат си. И да има още поне 5 серии само с Кас и Боби  в рая  Laughing И аз си мислех, че ще свикна със смърта на Кас, но не е така. Става ти супер криво   Peace

# 281

И аз, но едва ли.

Aquariel, героят според мен се изчерпа. Предишният сезон беше сезонът на Кастиел, загина логично и закономерно, връщането му е изнасилване на сценария.

Незнам как биха приели другите момичета, ако след смърта на Дийн /примерно/ се изкаже някой, че по-добре да си остане мъртъв -кофти е Sad 

Аз, след смъртта на любимия ми герой-вампир, поздравих наум екипа на сериала. Много ми беше мъчно, но той трябваше да умре, историята го изискваше. Предполагам, че и сред Дийн-фенките има момичета със сходно мислене.

# 282
Всъщност пет-сезонния план за сериала на Ерик е предвиждал на финала Дийн да убие Сам, който е станал приемно тяло на Луцифер. Под натиска на CW обаче гледаме вече два сезона повече. Шести поразочарова част от зрителите, беше малко 'Ще включим и тази линия, и тази и тази, пък ще видим дали ще успеем да ги развием и докараме до логичен завършек'. Седми сезон е доста по-строен, но на някои им идва в повече мелодрамата. Накратко, няма угодия Joy . А финалът на сериала според J2 наистина трябва да е зрелищна смърт и на двамата братя, дали като в 'Телма и Луиз', дали като в онзи стар уестърн.

# 283
Пуци Hug  Peace

Impala, много съм съгласна с последното ти изречение Peace

# 284
Пуци  благодаря за разяснението  Peace

Общи условия

Активация на акаунт