SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 40 427
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Розе???????? Какъв тест?  Shocked newsm78 Аз попринцип съм слаба ученичка  Embarassed

Галче  Heart Eyes , още на второто "много" си спечели специалния брой  Mr. Green. Нали знаеш, че пАпа ми е слабост ...

# 331
  • гр. София
Би, ще видиш какъв като се явиш с лист и химикалка на 27-ми. Т.е. другия вторник. Носи със себе си и добро настроение  Wink

# 332
Би, ще видиш какъв като се явиш с лист и химикалка на 27-ми. Т.е. другия вторник. Носи със себе си и добро настроение  Wink

От него имам в много ....  Hug Имали час за теста  Mr. Green

Вижте го само .... гледа и не вярва на очите си!!! "Тези са по големи от на ...."

# 333
  • гр. София

Кой когато смогне. Ще се приемат участници през целия ден  Grinning

И едно подаръче за всички, които искат сняг за празниците

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 21:09 от Зимна роза

# 334
  • гр. София
Ау, изпаднахме на втора страница!
Я да ви може би стресна с този портрет на Сам/ Джаред:

Анди Уорхол пасти да яде с неговите шарении  Mr. Green

# 335
  • В средата на времето
Това може да се конкурира само с фотошопнатия Дийн като еднорог Crazy Grinning

# 336
Едно чисто-ново новогодишно промо на CW, в което, предупреждавам, момчетата ни са изключително секси! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kH8S89ih6f8#!

Бих му скочила на Дженсън веднагически, за да му сваля коженото яке! А Джаред с черната ризка е върха.

Ако някоя от вас се добере до снимки от заснемането на това промо, силно ще се радвам да сподели. Дженсън в кожено яке ми действа изключително флуидо-отделящо.

# 337
  • гр. София
Олеле, колко доброта има в очите му!
Поздрав за всички от бойните маракански редици!  Hug

Цъкабъл:

Коя от вас вече му звъни? Да си признае! Мога разказ да напиша по тази усмивчица (или поне диалог)  Sunglasses

И нещо за градинарките
Цъкабъл:

Напоследък имам повече време за темата и всеки трети пост е мой, ще прощавате  Laughing

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 14:58 от Зимна роза

# 338
  • В средата на времето
Едно чисто-ново новогодишно промо на CW, в което, предупреждавам, момчетата ни са изключително секси! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kH8S89ih6f8#!

Дженсън наистина е  Heart Eyes Отива му да си е в този образ Grinning

И нещо за градинарките (това истинско ли е?)

Аз мисля, че май да...но не съм много сигурна. Обаче на Градинарят ей с тази дължина му е много по-добре според мен.

# 339
Ауу, перфектни са момчетата! Аххх, да ми паднат kiss И Джаред наистина с тази дължина е бонбонче  kiss

Рози, не се притеснявай, много ми е драго да те чета Hug Чакам с нетърпение теста!

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 15:28 от Red Sonja

# 340
  • гр. София
То се е видяло, че днес ще съм отличничка по постове  Laughing

Цъъъък:

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 15:51 от Зимна роза

# 341
На Дийн най му отива да е На'ави.  Mr. Green

# 342
Ето още едно клипче на CW - General - People's Choice 2012 Preview

За който не иска да се спойлерира да предупредя - кадрите с нашите хора са от предстоящият епизод, в който се връщат в миналото. Много малко са, ако мигнеш ще ги пропуснеш, но ако не мигнеш какъв Дженсън те чака  Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дейна, с коженото якенце  е трепач! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 343
  • гр. София
Ох, момичета, спрете ме, че откачих днес Crazy

# 344
Оооо. На първото клипче, J2 са страхотни, а пък сериалите дето пуснаха сигурно повече от половината съм ги гледала и още ги гледам. А във второто Дженсън....Нямам думи просто...

А пъ к Кас и неговия "assbutt" ще останат завинаги в историята Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт