SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 40 550
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Розе, нямам думи, страхотно е.  bouquet Колко се смях, докато го четях. Joy
Аз неизненадващо се оказах.

"Най-много отговори „А“: Вие сте истинска градинарка. Старателно плевите, копаете и поливате градината с маркуча. Последното не възразявате да го правите и по отношение на Градинаря. Обичате да обикаляте наСАМ, натам по алеите в градината. Бихте направили всичко, за да накарате Градинаря да се усмихне, защото обожавате трапчинките му. И очите му. Също и ръцете му. Градинарското Ви сърце пърха, когато виждате как Градинаря прекарва пръсти през косата си. Не сте придирчиви по природа, но откакто гледате сериала не заглеждате мъжете с ръст под 194 см. Направо са Ви под нивото!"
Това последното напълно се отнася и за мен. Joy

Но пък се притесних, че на няколко въпроса се колебаех между А и Е.Но гледам, че не съм САМо аз така  Joy

# 421
Невероятен тест, невероятен! Браво!  smile3501 smile3532

Не бях особено изненадана от резултата: Най-много отговори „Е“: Вие сте истинска луда калинка. Но нека това не Ви тревожи, тъй като, казват, нормалните не оцелявали. Независимо какво е написано в диагнозата Ви, Вие успешно отговорихте на всички въпроси. Фактът, че гледате именно този сериал е добро основание да се смята, че има надежда за оздравяването Ви. Докато този момент настъпи не забравяйте да си пиете хапчетата редовно и най-вече не изпускайте да гледате поредния епизод.

Мда, речено е.  Mr. Green

Отивам да си актуализирам подписа.

# 422
Здравейте!

Розе, невероятна си!  Hug Още не мога да спра да се хиля.  Joy Направих теста, естествено имам:
Най-много отговори „Б“: Вие сте истинска мараканка. Спортът просто тече във вените Ви. Можете всичко – гладко бягане, бягане с препятствия, лицеви опори, коремни преси, набирания. Склонни сте да проявявате непослушание, но това е, защото си умирате за лошия поглед и стиснатите устни на Тренера. Стоически понасяте наложените от него наказания и даже питате за още и се чудите в какво да се провините. Идеалът Ви за две успоредни прави линии са краката на Тренера, а който твърди, че това е абсурдно, значи нищо не разбира от геометрия!
По повод последното изречение, прав е доктор Енчев - симетрията е красота.  Joy Joy

Отговорите Ж къртеха  Joy Joy Joy Joy Joy hahaha

Да ви почерпя днес за имения ден на Венци, а и свекър ми и той е именник.

# 423
Страхотен тест, Розе  bouquet  bouquet  bouquet
Очаквах, че ще съм в категория Г, но истината, че категория Е, поведе с една точка от Г, но Тренера ме измъкна от клиниката ( с 2 точки преднина) и ме приветства с "Добре дошла на Маракана!"

Най-много отговори „Б“: Вие сте истинска мараканка. Спортът просто тече във вените Ви. Можете всичко – гладко бягане, бягане с препятствия, лицеви опори, коремни преси, набирания. Склонни сте да проявявате непослушание, но това е, защото си умирате за лошия поглед и стиснатите устни на Тренера. Стоически понасяте наложените от него наказания и даже питате за още и се чудите в какво да се провините. Идеалът Ви за две успоредни прави линии са краката на Тренера, а който твърди, че това е абсурдно, значи нищо не разбира от геометрия!

Явно старите навици и пристрастия умират трудно. Имам само един отговор в полза на Сам и това е на 15ти въпрос.

# 424
  • гр. София
Радвам се, че тестът ви харесва  Grinning За тези, които споделиха, че отговорите им заплашително клонят към "Е" искам само да кажа, че няма смисъл да се притесняват. Кукувичарникът е едно тихо и приятно местенце, добре отоплено, готвят вкусно, има телевизор - какво повече му трябва на човек? Пък да знаете колко е весело там! Така че - смело напред към отговори "Е". Ще си правим дружно компания  Sunglasses

Направих го и за малко да бъда диагностицирана официално...
Розе, благодаря ти   bouquet за теста, както и за моджото за сняг - проработи Hug (не съм се и съмнявала в това) и се наиграхме като децата.

Много се радвам, че магийката ми за сняг е подействала! Дано добре да сте си полудували. Пък за възможността да бъдеш диагностицирана официално - виж какво написах по-горе  Laughing То си има и своите предимства, така да знаеш  Wink Като се съберем всички в Кукувичарника ще си гледаме дружно сериалчето и можем даже да си разиграваме сценки  Laughing

Злате, да са ти живи и здрави именяците, малкият - голяяяяяям мъж да стане  Grinning

Дианка, при теб голямо разнообразие от отговори се е получило  Grinning

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 15:05 от Зимна роза

# 425
Цитат на: Зимна роза
Дианка, при теб голямо разнообразие от отговори се е получило Grinning 

Нека кастиелките ми простят, но като махнем отговори  В, Д и Ж, които тотално игнорирах Laughing, останалите са разпределени по този начин:
А - 1
Б - 9
Г - 6
Е - 7

Аз май си бях за Кукувичарника, ама сега/засега оставам на Маракана. поне до следващия ти коледен тест (освен ако не пуснеш някакъв друг по-рано Rolling Eyes)

# 426
Кукувичарникът е едно тихо и приятно местенце, добре отоплено, готвят вкусно, има телевизор - какво повече му трябва на човек? Пък да знаете колко е весело там! Така че - смело напред към отговори "Е". Ще си правим дружно компания  Sunglasses

И санитарите са мили. Grinning

# 427
  • гр. София
поне до следващия ти коледен тест (освен ако не пуснеш някакъв друг по-рано Rolling Eyes)

Не предизвиквай Чък, че на него знаеш ли колко малко му трябва  Laughing

Кукувичарникът е едно тихо и приятно местенце, добре отоплено, готвят вкусно, има телевизор - какво повече му трябва на човек? Пък да знаете колко е весело там! Така че - смело напред към отговори "Е". Ще си правим дружно компания  Sunglasses

И санитарите са мили. Grinning

Ти опит ли споделяш?  Mr. Green Я кажи в коя стая си, че да дойда след визитацията при теб да си обсъдим някой и друг епизод  Grinning

# 428
В 311, леглото вдясно под прозореца. Ела след сутрешната, може да ни пуснат и в двора да излезем, на въздух.  Laughing

# 429
Кукувичарникът е едно тихо и приятно местенце,
Бе откога е тихо, аз не съм забелязала Mr. Green

Розе, благодаря ти за чудесния тест, страхотно повдигане на духа ми донесе след като бях леко оклюмала следколедно Grinning
Иначе най-много отговорите ми са естествено са "А", но имаше и доста от "Д", а тук
Цитат
8. Какво бихте искали да видите в сериала?
А. Как Сам язди кон, а бялата му риза е разкопчана и се вее настрани.
Б. Как Дийн плува в басейн, а после на забавен кадър излиза по стълби
доста ми трепереше ръчичката кое да бъде Joy Но естествено ми надделя овощно-зеленчуковата природа Grinning

# 430
  • гр. София
В 311, леглото вдясно под прозореца. Ела след сутрешната, може да ни пуснат и в двора да излезем, на въздух.  Laughing
Ей сега ида! Само да си взема шалчето, че е студено...

Кукувичарникът е едно тихо и приятно местенце,
Бе откога е тихо, аз не съм забелязала Mr. Green
Шът, тихо да не подплашиш по-колебливите, които са се запътили в тази посока.

А ето сега - вижте, че да си луда калинка е съвместимо с всичко:

с градинарството

със спортни дейности

с ангелски дейности

А когато се поомешат хапчетата в Кукувичарника става направо дискотека

# 431
 hahaha hahaha hahaha Само не стане само пренаселване, отиде ни мира и спокойствието на по хапченце.

# 432
Хм, трябва да опитам и аз от тези хапченца (предпочитам синьо-зелени с малко кафявичко ако има Whistling)

# 433
  • гр. София
Хм, трябва да опитам и аз от тези хапченца (предпочитам синьо-зелени с малко кафявичко ако има Whistling)

Точно тия хапчета, даже и в минимални дози, имат много странични ефекти - обилно изпотяване, световъртеж, заекване, омекване на колената, задъхване и затруднено дишане, потичане на лиги...
Пък предозирането води напаво до загуба на съзнанието...
Такива ми ти работи.

# 434
Ма те лигите ми така и така си текат постоянно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт