SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 40 506
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
А пък Диана как се римува с Маракана...

# 496
Аз съм с хронично биполярно разстройство, for real, така че съм си отвсякъде за веселата болница Crazy  За лилавите ми блузи, пуловери, лакове, прашки и сЮтЮени хич да не споменавам Crazy

I need a Teddy-bear doctor!!! Mr. Green

И не че искам да издам Фейчето, обаче ако й забележите титлата, тя от месеци си принадлежи към кукувичарника Laughing

# 497
Галче, броя те значи като вдигнала ръка, а?

И два крака.
hahaha hahaha hahaha
Това за три гласа ли се брои?  Wink

# 498
Аз имам един нов лилав пулоФер с поло яка. Дали ме записва и мен в мъжкото отделение с онова момче? Аз всъщност за там кандидатствам най-много, не толкова за КукОвичарника Whistling

# 499
  • гр. София
Събират се пациентите, гледам и доволно потривам ръце Laughing

Апокалиптик, знам, че ти е мерак мъжкото отделение, но поне на хартия ще се ограничим до женското  Mr. Green

Хайде сега, съберете се, че стана време за раздаване на вечерните

# 500
Цитат
Апокалиптик, знам, че ти е мерак мъжкото отделение, но поне на хартия ще се ограничим до женското Mr. Green
Хайде сега ще ми излезе и име Mr. Green. Мерак ми е само ако го има следния пациент Flutter

# 501
  • гр. София
Ти пък за какво си се притеснила? Тука всички имат имена, които не са им по лична карта  Mr. Green

Стиче, ти на теста най-много отговори "Е" ли събра? Или "А"? Веднага си признай!

# 502
А, Розе, въпросът ти към Стич ме подсети да питам Галчето от коя буква й бяха най-много отговорите Laughing Галино, признавай Mr. Green

# 503
Чакайте да ви разкажа как си се смях днес сама, преди да се назобите с лилавките и да ви загубя като аудитория. Опразвах днес един шкаф пълен с разни боклуци на мъж ми да го предоставя за ползване на щерката, и както си ровя вътре попадам на "Етикет при игра на голф, пътеводител за начина на поведение при игра на голф". Първо се ококорих, защото и не подозирах, че половинът може да има някакво отношение към голфа освен пълен игнор, а после като си го представих с дрешки като на Дженсън и се разхилих  hahaha hahaha. Какво да кажа, влекат си ме голфърите и това е  Mr. Green

# 504
  • гр. София
Хахаха, Злате  hahaha Ти вдигаш ли ръка за Кукувичарника или те е срам?

# 505
Стиче, ти на теста най-много отговори "Е" ли събра? Или "А"? Веднага си признай!
Розе, май най-много Е-та изкарах Crazy Може и да са били поравно, но си четох резултатите и А и Е и реших, че това са моите Laughing Бе, аз съм си една градинска кукувица Crazy Laughing

Злата, бравос, бе, ако още не си му измислила новогодишен подарък на твоя мъж, можеш да му подариш екипче като на Дженсън bowuu Laughing

# 506
  • срещу двата комина :)))
пълна кукувица - първи номер  Joy вдигам виртуална ръчичка

А как ти се произнася името, че да търся съответната рима, когато му дойде времето?
Мури  Joy
Злате, знаех си аз че имаш уклон към пуловерчета на ромбове  hahaha

# 507
И аз съм за Кукувичарника.  Mr. Green
Изпихте ли си хапченцата?  Whistling

# 508
Хахаха, Злате  hahaha Ти вдигаш ли ръка за Кукувичарника или те е срам?
Много ясно, за къде без мен.

# 509
И кво стана сега след теста? Няма стадион, няма градина, всичко живо кука на зелена бука Joy Е, може и на лилава или розова, квот дойде Laughing

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 23:19 от Apocalyptic city

Общи условия

Активация на акаунт